Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Tsobi 02-11-2009 16:37

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203563)
Ebben igazad van, de sokan a cigányok ellen rakják ki az X-et.Én nem rakok ki semmit, de magamban emlékezem rá, hogy igen ő élt, és élni fog, mert nagyszerű sportember.

Beni .. kit érdekel,hogy ki-miért rakja ki? Én tudom miért raktam ki. Ha kirakod és nem a cigányok miatt,akkor Te is tudod,hogy miért raktad ki. Ha valaki megkérdi,akkor elmondom és Ő is tudni fogja.

Redback 02-11-2009 16:53

Tsobi, inkább írd ki hogy nyugodjon békében, és akkor mindenki tudni fogja, és tényleg csak Cozma emlékét őrzöd!

Tsobi 02-11-2009 18:49

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203565)
Tsobi, inkább írd ki hogy nyugodjon békében, és akkor mindenki tudni fogja, és tényleg csak Cozma emlékét őrzöd!

Akkor hova tűnne a mostani kiírásom? :eek:

Redback 02-11-2009 19:13

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 203569)
Akkor hova tűnne a mostani kiírásom? :eek:

Van egy csomó hely, mellé lehet írni.Vagy a nevedbe beírom hogy I.M.=In Memorian , és kész :)

Tsobi 02-11-2009 19:49

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203570)
Van egy csomó hely, mellé lehet írni.Vagy a nevedbe beírom hogy I.M.=In Memorian , és kész :)

Mit csinálsz Te az én nevemmel? :p

Egyébként ennél már sokkal egyszerűbb egy X-et rakni,nem?

Kutyuleee 02-11-2009 22:56

Beni ez az X-es dolog nem egy friss dolog, sok esetben msnen és hasonló társalgó fórumokon ezzel fejezik ki a részvétüket... az amire a körüziben használni akarják már más tészta. nekem is volt kint X anno amikor egy személyes ismerösöm meghalt, most azért nem tettem ki mert nem ismertem személyesen és úgy vélem,hogy az ilyen gesztusok inkább a divatnak hódolnak amikor egy ismeretlen ember miatt teszik ki...

Princ 02-12-2009 00:14

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 203320)
... Mindkettőt ítélőszék elé állítjuk és ha a cigány kapja a magasabb büntetést (ami elképzelhetetlen,mert enyhítő körülményként van feltüntetve a származása,a munkanélkülisége,a megélhetési bűnözésből származó priusza...) ,akkor azonnal jönnk a fajvédő szervezetek fröcsögő.véres szájjal,hogy RASSZIZMUS!! Teszik ezt annak ellenére,hogy a düöntés megalapozott és alá van támasztva. ...

Fajvédő szervezetek? Érdekes. Lehet hogy itt a pandák megmentéséről van szó? WWF rulz! :rolleyes:
----

Remélem életfogytig bűnhődik majd a gyilkos, X ide vagy oda.

Kutyuleee 02-12-2009 00:45

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 203595)
Fajvédő szervezetek? Érdekes. Lehet hogy itt a pandák megmentéséről van szó? WWF rulz! :rolleyes:

kérlek... a pandák aranyos állatok:) amúgy te minek mondanád az ilyen élőlényeket??? mert sajnos az ember faj alapvető dolgait veszik semmibe (jó az eszközhasználat a késsel megvan...) de alapvetően elkülönülnek a civilizálódástól, a társadalomtól, semmi empatikus képességük nincs...
Quote:

----

Remélem életfogytig bűnhődik majd a gyilkos, X ide vagy oda.
teljesen egyetértek, tök mind1 a bőrszin,a származás, az ilyennek börtönben helye,hogy fényt se lássa soha...

Nem azért van bennünk a rasszizmus (sajnos bennem is egyreinkább), mert kinézetre mások mint mi, hanem mert egyszerüen nem akarnak kitörni egy olyan társadalmi helyzetből ahová kerültek, sőt ezt nem hogy megszüntetni akarják, hanem olyan dolgokra használják, hogy a jogértelmezésben előnyükre váljon, mert kisebbség, mert szegény... de senki nem nézi hogy miért az. a legtöbbjüknek eszébe se jutott az hogy keressen munkát... Azokkal semmi bajom sincs akik az árkot ássák itt mellettünk, pedig a nagyrészük úgyanúgy "afro-magyar", de ők találtak maguknak munkát, és miért???mert kerestek, és miért kerestek? mert probálnak elérni vmit, hogy kitörjenek a putriból, vagy legalább hogy a napi betevőt megadja a családjának, és ne ellopnia kelljen...

És ha megnézed igenis hátrányokat élvezünk, úgyanazért a bünért, általában 2x annyit kap egy nem roma, mint egy roma, holott elvileg mindenki egyenlő. csak nekik van 1-2érdekérvényesitő szervezetük...

(mint Hofi is megmondta "nincs vita gyerekek, mostantól nincs fehér és fekete, innentől mindenki kék... nah szálljatok viszsa a busszra, elösször a sötétkékek..."

[HTPA]GeeForce 02-12-2009 01:32

én hithű fajvédő vagyok! védem az elfeket:) most is piszkál pár ork, feles, és óriás :( két napja mészárolnak ahol érnek:(

Princ 02-12-2009 10:32

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 203596)
És ha megnézed igenis hátrányokat élvezünk, úgyanazért a bünért, általában 2x annyit kap egy nem roma, mint egy roma, holott elvileg mindenki egyenlő. csak nekik van 1-2érdekérvényesitő szervezetük...

Hát igen, erről vagy hasonlóról nincs kétségem. Hogy is lehetne, mikor szabály van rá, még ha nem is ezekkel a szavakkal, csak eredménnyel.

A halhatatlan Hofi poénja nagyon ottvan! :)

All times are GMT +1. The time now is 12:00.