Quote:
Originally Posted by Pool
(Post 294452)
Olvasd vissza, mikor érveltem már a mostani helyzet mellett, nem fogom leírni még egyszer. Okostojás...
|
Visszaolvastam... ettől függetlenül nem a véleményed alapján kell továbbformálni a játékot. Ezen mit nem sikerül felfogni? :)
Okostojás...
Quote:
Originally Posted by Pool
(Post 294453)
Jah, amúgy neked mi a véleményed erről a témáról?
Egyáltalán érted, miről van szó? Vagy voltál már A-ban?
|
Képzavar... itt beszéljük azt, ami odavaló, de ott meg beszéljük azt, ami idevaló lenne? Érdekes.
Nekem a véleményem egyértelműen kiderül a témáról, hogyha picit is odafigyelsz a dolgokra. Értem miről van szó. Voltam már A-ban. Ettől függetlenül nem kívánok hozzászólni a témához, szándékosan. Remélem, ez nem zavar; ha igen, így jártál. Egyéb kérdés? (És mielőtt feltennéd a kérdést, nem, nem szándékozom egyik országomat sem kiadni (mert van az aláírásomban szereplőkön kívül)... én játszani szeretnék, és nem a Te őrültségeddel foglalkozni.)
Ellenben: Te úgy látszik abszolút nem érted, hogy mit és miért teszek. Igazából mindegy is, annyira nem izgat, Te bajod. Gondolhatod hülyeségnek is (naná, hogy annak gondolod), sőt, gondold csak. Mindenkinek jobb lesz. Aki meg megérti, az mosolyog egy jót. Aki nem, az így járt.
Emésszed csak magad egyedül. Elég volt belőled. Tiltólista.
|