![]() |
Quote:
Most tehetek én róla, hogy a cigányok többsége a fent említett kategóriába tartozik? Jut eszembe mielőtt valamelyik vadliberális beszólna, hogy cigányozok, ez a nevük. |
Andrew,kérlek ilyen oldalakat ne linkelj be,mert rákattintottam és a gépem is lefagyott.
:) |
Quote:
|
Mit küldenek legújabban msn-en meg mindenhol?
Ha csöppet vagy cigány bűnözés ellenes és már eleged van abból amit itthon művel a kisebség küldd tovább ezt a szösszenetet és rakj egy X-et a neved elé Marian Cozma emlékére! Addig küldd tovább még az összes partnerednél nem látod! Köszönöm! Annyira utálom, hogy hú most ettől vagányabb leszek, mert én kirakom.Meg ettől vagyok magyar megy ilyenek.Szerintem ez hülyeség.Sokan azt mondják, Cozma emlékére rakják ki, amikor meg megkérdezem hogy egy hónapja tudtad kiaz a Marian Cozma, azt mondja nem.Nem azt mondom, hogy ne írjon ki annyit akárhova, hogy nyugodj békében, vagy akármi, mert ezt én is megtettem.De ez az X... hülyeség... Szerk:Az kimaradt, hogy szerintem ezzel nem tesznek jót Cozmának, mert a szoomorú halálát arra használják, hogy a kisebbséget lejárassák. |
Quote:
|
A körlevelet én is megkaptam,de tovább már a cigányos rész nélkül adtam,szigorúan Cozma emlékének tisztelegve. Nem ismertem,ez tény.. viszont egy nagyszerű sportember,aki letett már valamit az asztalra már éltében is megérdemli a tiszteletet,holtában méginkább.
Nem vagyok veszprémi,sem -környéki,így megemlékezésre nem tudok elmenni. Ennyit igazán megtehetek,hogy sajátos módon lerójam,ami jár .. |
Nekem nem ez a problémám vele... Kiírod, hogy X, és ezzel kényelmesen el is intézed a dolgot, pár nap, hét múlva pedig szépen eltűnnek az X-ek, és örökre elfelejtik szerencsétlent. A cigányhorda pedig továbbra is rettegésben fogja tartani a környéket...
Nem X-et kell írni, hanem ordítani, hogy nem kell nekünk gyilkos, egy szál se! A tiszteletet pedig nem egy X-el lehet kifejezni, hanem érzésekkel. |
X-elek és ordítok együtt :D
|
Quote:
:D Na jó, nem csinálok ebből viccet. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:17. |