![]() |
Üllői Úti Fuck - Esküvő
"Csokor a kézbe'.. öltöny a testre, Igen a szájba, fátyol a fejre. Ráfeszült végre a gyűrű az ujjra, Sose volt még ennyire durva. Kéz simul kézbe, száj ragad szájra, Nem hallatszik már a fog csikorgása. Eddig pihentél, de holnaptól munka, Sose volt még ennyire durva." |
Pendulum - Voyager
|
Az esőt. :)
|
Quote:
sajat nickem tortenete :)) |
Deine Lakaien - Into My Arms
http://www.youtube.com/watch?v=pV4DcSSeSTY húúú.. elő is keresem a Burzum albumokat.. de régen hallgattam.. :rolleyes: |
The Killers - When You Were Young
|
Depresszió - Aki érdekel
"Néha a gyomrom kifordul már a szerelmes daloktól, De máskor én is azt üvöltöm neked teli torokból, Hogy mennyivel édesebb és szebb ez az élet , hogyha van Olyan aki mellett én is elviselem magam. Talán még földhöz vágna, ha csalódnom kéne Ezért hát arra kérlek, hogy legyél őszinte!" |
System of Dawn - Lonely Day
|
Dinamit - Engem ne sajnáljatok!
"Elfáradtam, sziklák ülnek testemen. Láncuk visszafog, nehéz tovább mennem. Azt se bánom, hogy most egyedül vagyok, Engem ne sajnáljatok! Azért vádolnak, és tépik lelkemet, Mert feláldoztam életemből éveket. Nehéz elhinnem, hogy mind elhagytatok. Engem ne sajnáljatok!" |
Bonanza Banzai - Nem érdekel
Nem vártál, Nem hívtál, Nem féltél, Hazudtál! Engem már, Nem érdekel. Viseld el, Hogy menned kell, Nekem így is fáj És úgy is fájt. Na de engem már, Nem érdekel. Én próbáltam És jó voltam. De meguntam, Hogy hazudtam, tovább Engem már, Nem érdekel. Szenvedtem És más lettem, Megváltoztam Fogd már fel. Engem már, Nem érdekel. Vártam, hogy változz És többé meg ne alázz. De nem változott semmi, Maradt a gyász. Azóta feketében járunk, Gyászoljuk a jövőt, Ami a miénk lehetett volna, de megöltük őt... Ébredj fel, Mert látnod kell, Hogy csak megszokásból Fogadsz el, Pedig engem már, Nem érdekel. Figyelj jól, Mert mostantól, Magányos ágyban Ébredsz fel, Figyelj már! Vagy nem érdekel? ... |
All times are GMT +1. The time now is 00:00. |