![]() |
Kedves barátok, ellenfelek és többiek.
Nem véletlenül ide írom ezt, mert az elmúlt 3évben szinte csak A-ban játszottam. Egy időre visszavonulok az aktív játéktól, nem tudom meddig, de nem engedhetem meg magamnak,hogy maradjak. Sajnos egy nap 24 óra, és ebbe kéne belesüretni a tanulást, a pénzkeresést , a magánéletet, és a játékot. Ez nem sikerült az utobbi 1-2hétben,főleg hogy nem volt rendes netem itthon, így azt a döntést hoztam hogy visszavonulok. nincs annyi időm, amit a játék és a klántársaim megérdemelnének, és emiatt elkezdett szét is hullani. Szeretném minden játékostársamnak megkösszönni az elmúlt éveket, még akkor is,ha biztos hogy nem végleges a visszavonulás. |
Quote:
|
Quote:
Rám egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy nem viselem szívemen a kezdők és a kevés idővel rendelkezők sorsát A-ban (olvasd el, amiket abba a topicba írtam és meglátod) De valahol meg kell lenni egy egyensúlynak, nem lehet Kezdő 1/A és Profi 1/A csoportról beszélni... |
Quote:
Ha majd megkerested az első 1milliót, ha a magánéled játék mellett is halad, ha az utolsó vizsgát is letudtad, akkor jussunk eszedbe. |
Quote:
(mondjuk egy fordulással megkoronázhattad volna ezt a példás pályafutást) |
Quote:
|
Nem értem mi ez a folyamatos cirkusz a hiéna körül van volt és lesz is mindig is ....
Az orkokat meg sűrűn hiénáza mindenki előszerettel.... Az ork miért ne hiénézhatna másokat le ? Hiszen őt is hiénázák folyamatosan .... Egyszerűen fel kell készülni a hiénára és enyi :) Anyit szidja mindenki a csak egy maradhat klánt pedig a pálmát az áki, balázs peti stb üss má le valakit viszi .... Na persze nem olyan régen ők is megkapták a magukét érte ha nem tévedek :DD Valaki pár oldallal ezelőt emlegette a 12 fős klánokat .... Neki üzenem , hogy jelenleg nem tudom a felállásunkat ..... 1 biztos a főklán még megvan , kisklánokat meg mindenki fantáziájára bízom :D |
Quote:
|
Quote:
Kérdezd Ts-t ők is kötöttek nemrégen és nem kapták le őket :))) Tavaly februártól játszok csak az A-ban pontosabban most ott sem :) Mondjuk az általad említett események után tuti rájukmentem volna valamilyen formában , gondolom ti nem tettétek ezért kaptatok még pár sereget ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tudok arról a néhány szóbeli mnt-ről :) |
Quote:
REngeteg ötletem volt és épp egy klánütést is terveztem, a legtöbb dolog akkor adott volt hozzá, már csak némi egység, meg aktivitás kellett volna, hogy megüssük azt a klánt (hogy ki lett volna, most már tök mindegy). De te úgy viselkedtél, hogy az kritikán aluli. Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát. nem muszáj válaszolnod, nem érdekel túlzottan |
Quote:
Személyes véleményem a vezér a főnök !! Apróbb dolgokat eldönthet bárki a klánban , a vezér határoza meg a hosszú távú stratégiát akár a többiek bevonásával .. De a mindenki azt csinál amit akar klánok életképtelenek szerintem :))) |
Quote:
És egyetértünk, ha nincs egy vezér, aki összetartja a csapatot, akkor akkor az szét fog hullani. Ha mindenki a saját feje után megy, abból sose fog kisülni semmi jó. Figyelni kell egymásra, és együtt cselekedni. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Én nem így látom ezeket a dolgokat. Megpróbálsz belemagyarázni dolgokat, de attól még nem úgy vannak.
olcsó volt a kati, nem fogom eladatni egy klánszabi miatt a tartalékot. 3 órás szabik voltak, arra a 10 mp-re visszalehetett jönnie az illetőnek szabiról minden probléma nélkül. Más sem tette volna. De neked csak a kötözködésen és a síráson járt az eszed, ennyi. és ezzel a véleményemmel nem voltam egyedül a klánban, sőt... a morállal sem volt gond, mert épp akkor ütöttünk klánt is... Egyedül, csak miattad hagytam ott a klánt, én nem fogok marhaságokon vitatkozgatni. Ennyi a történet. Mi az hoyg nem tetszett? mindenki el volt hűlve, hogy mit garázdálkodsz belső fórumon, én még sem raktalak ki a klánból, pedig megérdemelted volna, inkább eljöttem. Szó sem volt róla, hogy nem tetszett, inkább az, hogy nem tőled vártam ilyet. Mivel téged kedveltelek Laci utána legjobban. Plusz, ez az abba hagyom a játékot dolog is az elejétől látszódott, érződött rajtad, hogy kamu az egész. 100%-ig biztos voltam benne. És igazam is lett |
2011-06-06 19:01:09 PetiKE :) (#624077) elfoglalt 529 hektárt Loki`ds (#439501) országától.
grat |
Quote:
Jó lenne tudni, mennyibe kerult ..... Jó lenne tudni, mennyibe kerult ..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nekem ez nagyon tegnapinak tűnik |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Volt itt még több beírás is, amik már átlépték azt a határt, ami megengedett, azokat töröltem. Ne a megmaradt írásokra húzzátok rá a kérésemet, nem azokra vonatkozott.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 yárd al aszem töbet fedezel
nem szamolva a morált |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
igazábol csak sejtem mi tortént de annyi biztos hogy nemegyszer az amugy pénzpazarlásnak tuno dolgok az olcsobbak hosszutávon ha Acsopiban maradás és minél nagyobb méret a terv akkor a legnagyobb hulyeség "kis" hekin elfedezni a javakat hisz ha megtartod sokáig a kedvezményest akkor sokmillio egységet tudsz fonn sporolni olyan részeken ahol tenyleg nincs kit utni es muszály fedezni :) mert igazábol rohadtul nem mind1 hogy fent 225katonáért fedezel majd 1k hekit vagy 3-4ezer katonáért teszed ugyanezt akár tobb mint 3 milla egységet is sporolhatsz azon az 1k hekin ha lejebb okosan bántál a kedvezményesedel ami mondjuk 3k kedvezményes mellett 3000kati/heki áron 8,3millio egységnyi sporolás is lehet szoval attol fugg hosszutávon mi a terv de ha nem fordulás akkor egy esetleges koltekezésnek tuno valamibol sok tizmilliárdos sporolást is ki lehet hozni ha okosan kevered a lapokat |
Quote:
mennyivel gálánsabb taktika ez, mint az, hogy figyelem a csoportot körülöttem, a nap 24 órája alatt ugrásra készen tartom magam, és az orim? Megválaszolom: az egyikhez 6 yard kell ütésenként, a másikhoz a töredéke... Csak ennyit akartam mondani, jöhetnek a nemtetszések, hajrá! |
Quote:
Quote:
Bekerült két csak egy maradhatos ország közé. Biztos volt a hiéna esély, ha mást üt. Nem akartuk a kezdeményezést odaadni, így elterveztük, hogy ha nem sikerül elmozogni, akkor lecsökkentjük a földvesztést, és ezzel maga mögött tudja mindkét tagot. Fokozni nem akartunk. Fedezni megintcsak nem, ahogy Jack mondja, nem mindegy, hogy hol fedez az ember 225 katonáért. Kiment a felső országra, sok reményt nem fűztünk ahhoz, hogy sikerül elmozogni. Kicsi volt a mozgástér, és ehhez sok az az 1 óra. Jött is a sereg az alsó országtól, majd a támadott is elengedett két sereget. Ekkor 2 körös volt 3 sereg. Kv-kor beért a sereg, majd jött a bontás, és az újraépítés. Bence kiszámolta, hogy mennyibe került a művelet: - nyersanyag 700M - építési költség 500M - elmenő lovak ára 2400M össz: 3,6 mrd Az olcsó nyersárak miatt szinte fillérekért meg lehetett venni a nyerst. Ha 529 hektárt fedezett volna, az persze kedvezményessel olcsóbb lett volna, de akkor 529 hektárt feljebb kellett volna, ami viszont rendes áron 1,7milla katonába került volna. Azt hiszem, hogy így érte meg a legjobban, és távol is kerültünk a két országtól, így már kicsit nyugodtabb a haladás. |
Azért szerencsétek is volt, mert ha a közelemben lenne egy 0-ra bontott ország, tuti moráloztam volna rajta :)
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-06-07 17:01:07 PetiKE :) (#624077) elfoglalt 368 hektárt Guantanamo (#355838) országától. Gratula PetiKE!!!! Csak igy tovább :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:58. |