Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Kutyuleee 06-06-2011 00:20

Kedves barátok, ellenfelek és többiek.
Nem véletlenül ide írom ezt, mert az elmúlt 3évben szinte csak A-ban játszottam.
Egy időre visszavonulok az aktív játéktól, nem tudom meddig, de nem engedhetem meg magamnak,hogy maradjak. Sajnos egy nap 24 óra, és ebbe kéne belesüretni a tanulást, a pénzkeresést , a magánéletet, és a játékot. Ez nem sikerült az utobbi 1-2hétben,főleg hogy nem volt rendes netem itthon, így azt a döntést hoztam hogy visszavonulok. nincs annyi időm, amit a játék és a klántársaim megérdemelnének, és emiatt elkezdett szét is hullani. Szeretném minden játékostársamnak megkösszönni az elmúlt éveket, még akkor is,ha biztos hogy nem végleges a visszavonulás.

Ghosti 06-06-2011 05:19

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288263)
Pool:
Ha Judittal nem úgy alakulnak a dolgok, akkor még mindig a Csak egyben lennék

Miert nem mondod meg az igazat nincs benne semmi. Azutan hogy Bagoly nyugdijazta magat leestunk mint klan a sargafold ala. En megszoltam hogy tul sok a problema, ezt nem igy kell csinalni, ha nem eros kezzel fogod meg akkor megszunik a klan letezni, neked ez nem tetszett es arrebb alltal:) Barmikor vissza johettel volna, a te dontesed volt hogy elmentel.

Pool 06-06-2011 06:29

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 288291)
konnyités alatt azt erted hogy az aktuális lépési feltétel be lett fagyasztva fix hekire ? :D
szerintem te is ugyanugy 3-4k hekirol fordulva szerezted az elso személyiségeidet
én emléxem rá mikor uj voltam es a szovim/mentorom oromkodve mesélte hogy a ketteskéje már 4k heki folott van A-ban :D
egy olyan emberkétol aki uj és éphogy top30al lépkedve feljutott A-ba 1600-pár hekivel hogy várhato el 9k heki teljesitése ?
ha azt mondod hogy ez természetes akkor ugylátszik te is elfelejtetted milyen volt kezdonek...

Pontosan én voltam az, aki elindította azt a Megbeszélést, aminek a végén született meg a könnyített fordulás, mint lehetőség...
Rám egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy nem viselem szívemen a kezdők és a kevés idővel rendelkezők sorsát A-ban (olvasd el, amiket abba a topicba írtam és meglátod)
De valahol meg kell lenni egy egyensúlynak, nem lehet Kezdő 1/A és Profi 1/A csoportról beszélni...

vityu 06-06-2011 08:57

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 288293)
Nem véletlenül ide írom ezt, mert az elmúlt 3évben szinte csak A-ban játszottam.
Egy időre visszavonulok az aktív játéktól, nem tudom meddig, de nem engedhetem meg magamnak,hogy maradjak. Sajnos egy nap 24 óra, és ebbe kéne belesüretni a tanulást, a pénzkeresést , a magánéletet, és a játékot. Ez nem sikerült az utobbi 1-2hétben,főleg hogy nem volt rendes netem itthon, így azt a döntést hoztam hogy visszavonulok. nincs annyi időm, amit a játék és a klántársaim megérdemelnének, és emiatt elkezdett szét is hullani. Szeretném minden játékostársamnak megkösszönni az elmúlt éveket, még akkor is,ha biztos hogy nem végleges a visszavonulás.

Nagyon ajánlom, hogy ne végleges legyen! :)
Ha majd megkerested az első 1milliót, ha a magánéled játék mellett is halad, ha az utolsó vizsgát is letudtad, akkor jussunk eszedbe.

Tsobi 06-06-2011 09:26

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 288293)

A Királylányka várja vissza hűséges ebét, annyi szent. :)
(mondjuk egy fordulással megkoronázhattad volna ezt a példás pályafutást)

Kutyuleee 06-06-2011 11:41

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288300)
A Királylányka várja vissza hűséges ebét, annyi szent. :)
(mondjuk egy fordulással megkoronázhattad volna ezt a példás pályafutást)

így befejezetlen a dolog, hogy szk-n maradok, tudod ez még foglalkoztatni fog majd, hogy visszajöjjek:D

Kalapácska 06-06-2011 14:00

Nem értem mi ez a folyamatos cirkusz a hiéna körül van volt és lesz is mindig is ....
Az orkokat meg sűrűn hiénáza mindenki előszerettel....
Az ork miért ne hiénézhatna másokat le ? Hiszen őt is hiénázák folyamatosan ....
Egyszerűen fel kell készülni a hiénára és enyi :)
Anyit szidja mindenki a csak egy maradhat klánt pedig a pálmát az áki, balázs peti stb üss má le valakit viszi ....
Na persze nem olyan régen ők is megkapták a magukét érte ha nem tévedek :DD

Valaki pár oldallal ezelőt emlegette a 12 fős klánokat ....
Neki üzenem , hogy jelenleg nem tudom a felállásunkat .....
1 biztos a főklán még megvan , kisklánokat meg mindenki fantáziájára bízom :D

Kutyuleee 06-06-2011 14:40

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 288311)
Nem értem mi ez a folyamatos cirkusz a hiéna körül van volt és lesz is mindig is ....
Az orkokat meg sűrűn hiénáza mindenki előszerettel....
Az ork miért ne hiénézhatna másokat le ? Hiszen őt is hiénázák folyamatosan ....
Egyszerűen fel kell készülni a hiénára és enyi :)
Anyit szidja mindenki a csak egy maradhat klánt pedig a pálmát az áki, balázs peti stb üss má le valakit viszi ....
Na persze nem olyan régen ők is megkapták a magukét érte ha nem tévedek :DD

Valaki pár oldallal ezelőt emlegette a 12 fős klánokat ....
Neki üzenem , hogy jelenleg nem tudom a felállásunkat .....
1 biztos a főklán még megvan , kisklánokat meg mindenki fantáziájára bízom :D

Te még nem játszottál A-ban, vagy nem figyelgettél akkor még, amikor a Csak 1 maradhat elkezdte a hiéna tevékenységét:) azt az időszakot leszámítva, amikor Dragi életet vitt a klánba, nem voltak túl aktívak. de nincs ezzel gond, mindenki úgy boldogul ahogy tud. nekem ha egyszer visszatérek még ott lesznek mindig a célpontok között, de nem a lehiénázott föld miatt, bár az is idegesített, hanem az akkori gerinctelenségük miatt. Hozzáteszem, akkor még nem volt meg sem az új fedezési törvény, sem pedig a klánkedvezmény, így elég költséges volt egy klántámadás kivitelezése a topban, az akkori szakadék tetejéhez érkezve, beváltuk egy ori kirakását és elég sok föld leadását, cserébe 4klánütésért. A csak 1 maradhattal lebeszéltünk egy szóbeli mnt-t, mivel klánban nem voltunk egymásra veszélyes helyen, viszont nem szerettünk volna egyéniben is harcolni. ez meg is lett tárgyalva, elfogadták. Ezekután a 2. ütésnél és utána folyamatos hiéna seregeket kaptunk tőlük. Nálam ezért vannak a halállistán.

Kalapácska 06-06-2011 14:54

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 288312)
Te még nem játszottál A-ban, vagy nem figyelgettél akkor még, amikor a Csak 1 maradhat elkezdte a hiéna tevékenységét:) azt az időszakot leszámítva, amikor Dragi életet vitt a klánba, nem voltak túl aktívak. de nincs ezzel gond, mindenki úgy boldogul ahogy tud. nekem ha egyszer visszatérek még ott lesznek mindig a célpontok között, de nem a lehiénázott föld miatt, bár az is idegesített, hanem az akkori gerinctelenségük miatt. Hozzáteszem, akkor még nem volt meg sem az új fedezési törvény, sem pedig a klánkedvezmény, így elég költséges volt egy klántámadás kivitelezése a topban, az akkori szakadék tetejéhez érkezve, beváltuk egy ori kirakását és elég sok föld leadását, cserébe 4klánütésért. A csak 1 maradhattal lebeszéltünk egy szóbeli mnt-t, mivel klánban nem voltunk egymásra veszélyes helyen, viszont nem szerettünk volna egyéniben is harcolni. ez meg is lett tárgyalva, elfogadták. Ezekután a 2. ütésnél és utána folyamatos hiéna seregeket kaptunk tőlük. Nálam ezért vannak a halállistán.

Szóbeli mnt-t nagyon meg kell válaogatni kivel köt az ember ....
Kérdezd Ts-t ők is kötöttek nemrégen és nem kapták le őket :)))
Tavaly februártól játszok csak az A-ban pontosabban most ott sem :)
Mondjuk az általad említett események után tuti rájukmentem volna valamilyen formában , gondolom ti nem tettétek ezért kaptatok még pár sereget ...

Kutyuleee 06-06-2011 15:16

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 288314)
Szóbeli mnt-t nagyon meg kell válaogatni kivel köt az ember ....
Kérdezd Ts-t ők is kötöttek nemrégen és nem kapták le őket :)))
Tavaly februártól játszok csak az A-ban pontosabban most ott sem :)
Mondjuk az általad említett események után tuti rájukmentem volna valamilyen formában , gondolom ti nem tettétek ezért kaptatok még pár sereget ...

ohh dehogynem tettük, csak elötte a klánütések voltak az elsődlegesek. késöbb egyéniben végig küzdöttem magam rajtuk:) nem volt könnyü, mert az inaktivitás ellenére 0-24 órás klán, és nagy tudásu játékosok vannak benne. csak vhogy az ambíciokkal voltak gondjaik már akkor is.

Tsobi 06-06-2011 15:19

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 288314)
Kérdezd Ts-t ők is kötöttek nemrégen

Ha valaki ilyet mondott neked, akkor hazudott.

Kalapácska 06-06-2011 15:44

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288317)
Ha valaki ilyet mondott neked, akkor hazudott.

Ts nekem ne szenteskedj itt .... tudom amit tudok :D
Tudok arról a néhány szóbeli mnt-ről :)

Hex 06-06-2011 17:43

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 288294)
Miert nem mondod meg az igazat nincs benne semmi. Azutan hogy Bagoly nyugdijazta magat leestunk mint klan a sargafold ala. En megszoltam hogy tul sok a problema, ezt nem igy kell csinalni, ha nem eros kezzel fogod meg akkor megszunik a klan letezni, neked ez nem tetszett es arrebb alltal:) Barmikor vissza johettel volna, a te dontesed volt hogy elmentel.

A sikeres klánütés után kezdtél el belekötni mindenbe. Egy klánnak nem arról kell szólnia, hogy egy valaki megmondja, hogy mit csináljon a másik kilenc, hanem arról, hogy közösen hozzuk meg a fontosabb döntéseket, az elhanyagolható dolgokban meg döntsön a vezér. Én ilyen vagyok, ezt vallom. De a hátba támadós dolgokat utálom. TE ezt tetted, a klán nem engedhette meg magának, hogy egy magas hekis orkot bukjon, így inkább leléptem. Ennyi a történet, de ezt te is pontosan tudod, szóval ne ferdíts, ha megkérhetlek.

REngeteg ötletem volt és épp egy klánütést is terveztem, a legtöbb dolog akkor adott volt hozzá, már csak némi egység, meg aktivitás kellett volna, hogy megüssük azt a klánt (hogy ki lett volna, most már tök mindegy). De te úgy viselkedtél, hogy az kritikán aluli. Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát.

nem muszáj válaszolnod, nem érdekel túlzottan

Kalapácska 06-06-2011 21:49

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288322)
A sikeres klánütés után kezdtél el belekötni mindenbe. Egy klánnak nem arról kell szólnia, hogy egy valaki megmondja, hogy mit csináljon a másik kilenc, hanem arról, hogy közösen hozzuk meg a fontosabb döntéseket, az elhanyagolható dolgokban meg döntsön a vezér. Én ilyen vagyok, ezt vallom. De a hátba támadós dolgokat utálom. TE ezt tetted, a klán nem engedhette meg magának, hogy egy magas hekis orkot bukjon, így inkább leléptem. Ennyi a történet, de ezt te is pontosan tudod, szóval ne ferdíts, ha megkérhetlek.

REngeteg ötletem volt és épp egy klánütést is terveztem, a legtöbb dolog akkor adott volt hozzá, már csak némi egység, meg aktivitás kellett volna, hogy megüssük azt a klánt (hogy ki lett volna, most már tök mindegy). De te úgy viselkedtél, hogy az kritikán aluli. Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát.

Szerintem ezt nem itt kellene megvitatnotok .....

Személyes véleményem a vezér a főnök !!
Apróbb dolgokat eldönthet bárki a klánban , a vezér határoza meg a hosszú távú stratégiát akár a többiek bevonásával ..
De a mindenki azt csinál amit akar klánok életképtelenek szerintem :)))

vityu 06-07-2011 00:58

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 288348)
Szerintem ezt nem itt kellene megvitatnotok .....

Személyes véleményem a vezér a főnök !!
Apróbb dolgokat eldönthet bárki a klánban , a vezér határoza meg a hosszú távú stratégiát akár a többiek bevonásával ..
De a mindenki azt csinál amit akar klánok életképtelenek szerintem :)))

Kivételesen igazat adok neked. De nem ennyire durva ez , mit ahogy kiérződik belőle. A vezér elvállalt egy szerepet, ami több felelősséggel jár, mint a többieké. Közösen kialakítják a klánfelépítést, közösen megtervezik a célokat, de ebben is a vezér szerepe a nagyobb. Általában pont azért, mert a vezér felelőssége nagyobb, ezért többet gondolkodik a jövőn, mint a többiek.

És egyetértünk, ha nincs egy vezér, aki összetartja a csapatot, akkor akkor az szét fog hullani. Ha mindenki a saját feje után megy, abból sose fog kisülni semmi jó. Figyelni kell egymásra, és együtt cselekedni.

Ghosti 06-07-2011 04:25

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288322)
A sikeres klánütés után kezdtél el belekötni mindenbe. Egy klánnak nem arról kell szólnia, hogy egy valaki megmondja, hogy mit csináljon a másik kilenc, hanem arról, hogy közösen hozzuk meg a fontosabb döntéseket, az elhanyagolható dolgokban meg döntsön a vezér. Én ilyen vagyok, ezt vallom.

Ez pont forditva van. Es pont olyanon keletkezett a vita ami semleges volt. Egy irto konnyu dolog egy vezertol kiadni a parancsot, nem lessz itt senki rajtad kivul akkor elmegyunk szabira intezzetek a piacot. Nem 2 napig vitatkozni errol:)

Quote:

De a hátba támadós dolgokat utálom. TE ezt tetted, a klán nem engedhette meg magának, hogy egy magas hekis orkot bukjon, így inkább leléptem. Ennyi a történet, de ezt te is pontosan tudod, szóval ne ferdíts, ha megkérhetlek.
Nem voltal hatba tamadva, nyiltan a szoviforumra tettem ki amit gondoltam hogy a tobbiek is hozza tudjanak szolni.

Quote:

REngeteg ötletem volt és épp egy klánütést is terveztem, a legtöbb dolog akkor adott volt hozzá, már csak némi egység, meg aktivitás kellett volna, hogy megüssük azt a klánt (hogy ki lett volna, most már tök mindegy). De te úgy viselkedtél, hogy az kritikán aluli. Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát..
Az otletek jok voltak, de nem akkor rogton, hanem mondjuk azutan hogy elintezted volna hogyan etessuk az orikat, nincs torpe keriteni kell eggyet, feleltunk majdnem mindent mert a Lamak 6 hetig a nyakunkba voltak. Es az akkori vezer alltal az allando orik kidobasa miatt a moral is irtora le volt csokkenve.

Quote:

Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát..
Te lettel a vezer mert velem egyutt mas nem akarta bevallalni:) A bizonyitekot elkuldtem priviben:) Szilveszter elott mar ugy volt hogy a sok privat gond miatt, ami Novemberbe ram szakadt en kimegyek SZKre amig konnyebb nem lessz az eletem. Csak mivel a Csak egy maradhat szovi nekem nemcsak egy szorakozas hanem olyan mar mintha egy csalad lennek igy a klantarsaim eletmento segitcsegevel maradtam. Es az 'eletmento'-t szo szerint ertheted.

Quote:

De megvalaszoltam mert ez nem egeszen ugy van ahogy te gondolod:) De mar engem sem erdekel, ott hagytad a klant amikor legjobban kellett valaki megfogni a lefele valo zuhanasat, es miert mert en megszoltam valamit es neked nem tetszett hogy mertem ilyet tenni:)

Hex 06-07-2011 04:38

Én nem így látom ezeket a dolgokat. Megpróbálsz belemagyarázni dolgokat, de attól még nem úgy vannak.

olcsó volt a kati, nem fogom eladatni egy klánszabi miatt a tartalékot. 3 órás szabik voltak, arra a 10 mp-re visszalehetett jönnie az illetőnek szabiról minden probléma nélkül. Más sem tette volna. De neked csak a kötözködésen és a síráson járt az eszed, ennyi. és ezzel a véleményemmel nem voltam egyedül a klánban, sőt...

a morállal sem volt gond, mert épp akkor ütöttünk klánt is...

Egyedül, csak miattad hagytam ott a klánt, én nem fogok marhaságokon vitatkozgatni. Ennyi a történet.

Mi az hoyg nem tetszett? mindenki el volt hűlve, hogy mit garázdálkodsz belső fórumon, én még sem raktalak ki a klánból, pedig megérdemelted volna, inkább eljöttem. Szó sem volt róla, hogy nem tetszett, inkább az, hogy nem tőled vártam ilyet. Mivel téged kedveltelek Laci utána legjobban. Plusz, ez az abba hagyom a játékot dolog is az elejétől látszódott, érződött rajtad, hogy kamu az egész. 100%-ig biztos voltam benne. És igazam is lett

Kalapácska 06-07-2011 08:08

2011-06-06 19:01:09 PetiKE :) (#624077) elfoglalt 529 hektárt Loki`ds (#439501) országától.

grat

Die furrer 06-07-2011 12:10

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 288364)
2011-06-06 19:01:09 PetiKE :) (#624077) elfoglalt 529 hektárt Loki`ds (#439501) országától.

grat

Jó lenne tudni, mennyibe kerult .....

Pool 06-07-2011 12:16

Quote:

Originally Posted by Die furrer (Post 288390)

Az tök mindegy, de nagyon szép látni az utána történteket :D

Merengő 06-07-2011 12:17

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 288395)
Az tök mindegy, de nagyon szép látni az utána történteket :D

remélem 24 kör elteltével mi is láthatjuk :)

Ati 06-07-2011 12:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 13616)
Szeretnék mindenkit emlékeztetni a fórumszabályokra: Hódítóbeli információ kiadása tilos.

A tegnap történt eseményekről, publikus eseménylista alapján lehet nyugodtan beszélni, friss eseményekről azonban nem, tekintettel arra, hogy ez a játékot befolyásolhatja.

Köszönöm.

Ez a kérésem továbbra is áll. Köszönöm.

Merengő 06-07-2011 12:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288401)
Ez a kérésem továbbra is áll. Köszönöm.

2011-06-06 19:01:09 PetiKE (#624077) elfoglalt 529 hektárt Loki`ds (#439501) országától.

nekem ez nagyon tegnapinak tűnik

Ati 06-07-2011 12:37

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288402)
2011-06-06 19:01:09 PetiKE (#624077) elfoglalt 529 hektárt Loki`ds (#439501) országától.

Minimum 24 óra elteltével pedig már a környező eseményekről is lehet fórumon beszélni.

Sami 06-07-2011 12:42

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288402)

Egyszer egy hasonlóért majdnem ledöftél itt a fórumon...

Merengő 06-07-2011 12:43

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 288404)

ha jól látom az én írásomban is benne van amit ati figyelmeztetése előtt írtam, hogy 24 óra múlva várjuk az infókat..

Ati 06-07-2011 12:44

Volt itt még több beírás is, amik már átlépték azt a határt, ami megengedett, azokat töröltem. Ne a megmaradt írásokra húzzátok rá a kérésemet, nem azokra vonatkozott.

Sami 06-07-2011 12:46

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288405)
ha jól látom az én írásomban is benne van amit ati figyelmeztetése előtt írtam, hogy 24 óra múlva várjuk az infókat..

igen, ahol szóvá tetted, hogy na de az tegnapi :)

Merengő 06-07-2011 12:51

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 288408)
igen, ahol szóvá tetted, hogy na de az tegnapi :)

igen amit én kiadtam az tegnapi és nyilvános, ami ati mindkettő kritériumának megfelelt.

Sami 06-07-2011 13:05

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288411)
igen amit én kiadtam az tegnapi és nyilvános, ami ati mindkettő kritériumának megfelelt.

Akkor jó, a lényeg, hogy következetes vagy.

Die furrer 06-07-2011 13:10

5 yárd al aszem töbet fedezel
nem szamolva a morált

Kalapácska 06-07-2011 15:49

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 288404)

De ez a legnagyobb volt ha nem tévedek :D

Sami 06-07-2011 16:28

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 288437)
De ez a legnagyobb volt ha nem tévedek :D

Mi volt a legnagyobb?

vityu 06-07-2011 17:00

Quote:

Majd leírok mindent, ha eltelt a 24 óra.

NewJackCity 06-07-2011 19:14

Quote:

Originally Posted by Die furrer (Post 288416)
5 yárd al aszem töbet fedezel
nem szamolva a morált

top alatt fedezni ?
igazábol csak sejtem mi tortént
de annyi biztos hogy nemegyszer az amugy pénzpazarlásnak tuno dolgok az olcsobbak hosszutávon
ha Acsopiban maradás és minél nagyobb méret a terv akkor a legnagyobb hulyeség "kis" hekin elfedezni a javakat
hisz ha megtartod sokáig a kedvezményest
akkor sokmillio egységet tudsz fonn sporolni olyan részeken ahol tenyleg nincs kit utni es muszály fedezni :)
mert igazábol rohadtul nem mind1 hogy fent 225katonáért fedezel majd 1k hekit vagy 3-4ezer katonáért teszed ugyanezt
akár tobb mint 3 milla egységet is sporolhatsz azon az 1k hekin ha lejebb okosan bántál a kedvezményesedel
ami mondjuk 3k kedvezményes mellett 3000kati/heki áron 8,3millio egységnyi sporolás is lehet
szoval attol fugg hosszutávon mi a terv de ha nem fordulás
akkor egy esetleges koltekezésnek tuno valamibol sok tizmilliárdos sporolást is ki lehet hozni ha okosan kevered a lapokat

ergar 06-07-2011 22:12

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 288472)
top alatt fedezni ?
de annyi biztos hogy nemegyszer az amugy pénzpazarlásnak tuno dolgok az olcsobbak hosszutávon
ha Acsopiban maradás és minél nagyobb méret a terv akkor a legnagyobb hulyeség "kis" hekin elfedezni a javakat
hisz ha megtartod sokáig a kedvezményest
akkor sokmillio egységet tudsz fonn sporolni olyan részeken ahol tenyleg nincs kit utni es muszály fedezni :)
mert igazábol rohadtul nem mind1 hogy fent 225katonáért fedezel majd 1k hekit vagy 3-4ezer katonáért teszed ugyanezt
akár tobb mint 3 milla egységet is sporolhatsz azon az 1k hekin ha lejebb okosan bántál a kedvezményesedel
ami mondjuk 3k kedvezményes mellett 3000kati/heki áron 8,3millio egységnyi sporolás is lehet
szoval attol fugg hosszutávon mi a terv de ha nem fordulás
akkor egy esetleges koltekezésnek tuno valamibol sok tizmilliárdos sporolást is ki lehet hozni ha okosan kevered a lapokat

ez az érem egyik oldala...ez alapján kimegyek, beütöm, megvárom a szembesereget, majd vagy elfokozok, vagy letúrom az összes épületet, és újraépítem. ergo hekit nyerek, kedvezményes fedezést spórolok...
mennyivel gálánsabb taktika ez, mint az, hogy figyelem a csoportot körülöttem, a nap 24 órája alatt ugrásra készen tartom magam, és az orim?
Megválaszolom: az egyikhez 6 yard kell ütésenként, a másikhoz a töredéke...
Csak ennyit akartam mondani, jöhetnek a nemtetszések, hajrá!

vityu 06-07-2011 22:36

Quote:

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 288472)

A történet az volt, hogy Petike elharcolgatott a csak egy maradhatos tagokkal, és végre elégtételt vehetett a hiénákért egy hiénával, hogy lássuk, hogy mégis milyen a helyzet fordítva. Háát, nem mondtam, hogy ne menjen. Vannak kivételes figyelemben lévő klánok. :)

Bekerült két csak egy maradhatos ország közé. Biztos volt a hiéna esély, ha mást üt. Nem akartuk a kezdeményezést odaadni, így elterveztük, hogy ha nem sikerül elmozogni, akkor lecsökkentjük a földvesztést, és ezzel maga mögött tudja mindkét tagot. Fokozni nem akartunk. Fedezni megintcsak nem, ahogy Jack mondja, nem mindegy, hogy hol fedez az ember 225 katonáért.

Kiment a felső országra, sok reményt nem fűztünk ahhoz, hogy sikerül elmozogni. Kicsi volt a mozgástér, és ehhez sok az az 1 óra.
Jött is a sereg az alsó országtól, majd a támadott is elengedett két sereget.

Ekkor 2 körös volt 3 sereg. Kv-kor beért a sereg, majd jött a bontás, és az újraépítés.

Bence kiszámolta, hogy mennyibe került a művelet:
- nyersanyag 700M
- építési költség 500M
- elmenő lovak ára 2400M
össz: 3,6 mrd

Az olcsó nyersárak miatt szinte fillérekért meg lehetett venni a nyerst.

Ha 529 hektárt fedezett volna, az persze kedvezményessel olcsóbb lett volna, de akkor 529 hektárt feljebb kellett volna, ami viszont rendes áron 1,7milla katonába került volna. Azt hiszem, hogy így érte meg a legjobban, és távol is kerültünk a két országtól, így már kicsit nyugodtabb a haladás.

Hex 06-08-2011 04:45

Azért szerencsétek is volt, mert ha a közelemben lenne egy 0-ra bontott ország, tuti moráloztam volna rajta :)

papp2 06-08-2011 05:34

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-06-07 17:01:07 PetiKE :) (#624077) elfoglalt 368 hektárt Guantanamo (#355838) országától.

Gratula PetiKE!!!! Csak igy tovább :)

Wolfi 06-08-2011 06:30

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288499)
Azért szerencsétek is volt, mert ha a közelemben lenne egy 0-ra bontott ország, tuti moráloztam volna rajta :)

Ez se maradt ki az életünkből:)

All times are GMT +1. The time now is 06:58.