![]() |
Nem rontottam el.. szétégett a merevlemez. ez már csak nem az én hibám :D ha nem kellett volna winchestert cserélnem, még most is menne az előző win. :p (Ez meg tényleg elkérte, amikor át akartam állítani magyarra.)
|
Quote:
|
"Egy veszprémi szórakozóhelyen vasárnap hajnalban szíven szúrták Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának a játékosát. A sportoló a kórházba szállítást követően meghalt. Megtámadták a csapat szerb irányítóját, Zarko Sesumot és horvát kapusát, Ivan Pesicet is." :o:confused::mad:
Milyen világban élünk? :( |
Quote:
1-2év fokház, felfüggesztettek és társai... Bezzeg ha előkerülne a közél, és az életfogytiglan... Nemcsak kevesebb lenne a bűnöző, de kevesebb embert is kellene eltartani az adónkból. |
Quote:
Lehet jönni azzal,hogy rasszista szemét senkiházi vagyok,de ide drákói módszereket kellene újra behozni. Elképzelésem van,de egyelőre megtartanám magamnak. |
Quote:
hanem azzal,hogy minden filmből,sorozatból az jön le,hogy "ha vagyunk 30an akkor nekünk mindent szabad, úgyse tehetnek ellenünk"és sajnos ezt a negatív iq-val rendelkező egyének el is hiszik ...mert idáig csak annyit csináltak hogy vedelni jártak és fizetés nélkül távoztak, esetleg ha a pultos meg mert mukkani akkor kapott 1-2öt... de ez most már durva, nem fogják meguszni olyan könyen... és ezt a szönyegalá se tudják söpörni 2okból sem: 1, híres sportoló(k) az áldozat(ok) 2, külföldiek, és ilyenkor szokás példát statuálni a nemzetközi "jó" kapcsolatok megtartása érdekében... |
Quote:
amúgy nem a jogrendszerrel van a gond, hanem annak alkalmazásával. a legtöbb esetben megusszák a legenyhébb kiszabható büntetéssel,holott ennek sokszorosát is ki lehetne rájuk szabni... Kéne végre egy jó pár tökös bíró, aki objektívan itélne és tojna magasról arra,hogy éppen mit kivánnak a háttérben lévő érdekek. fekete,fehér,barna,sárga börü... tüntető,rendőr,politikus,hétköznapi munkás tök mindegy, egyik sem lehet(ne) kivételezett!!! |
Quote:
Valamiért senki nem mer ilyenkor kiállni amellett,ami van. Nem viselik el még csak a gondolatát sem annak,hogy a gyanú rájuk vetül a negatív diszkriminációval kapcsolatban. Nagy rákfenéje ez a társadalmaknak .. aki mást mond,az rasszista és ennek megfelelően ki lesz közösítve mindenhonnan. |
Quote:
és én sokmindennek vagyok mondható de igazán rasszistának nem. |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:31. |