![]() |
Felvételiztetik a rendőrt.
- Az Ön fizikai felmérőjének eredménye átlagon felüli, idegen nyelvtudása remek, iskolai végzettsége megfelelő. Még egy utolsó teszten kell átmennie. - Fogja ezt a gumilövedékes félautomata sörétes fegyvert, kimegy a parlament elé ott, kilövi 6 idős asszony szemét, könnygázt fúj 3 kávézóba, a menekülőket megbotozza, végül az első útjába kerülő palotapincsit a falhoz csapja. - A palotapincsit miért? - Fantasztikus a válasza, fel van véve! |
1.
Ő: Nem találkoztunk véletlenül a múlt pénteki bulin? Te: De, rögtön el is mentem. 2. Ő: Olyan jól nézel ki, hogy biztosan sokan megfordulnak utánad. Te: Bizonyára azok is gyakran megfordulnak, akik rád pillantanak, mert rögtön az ellenkező irányba szaladnak. 3. Ő: Meghívhatlak egy fagyira? Te: Kösz, de inkább a pénzt választanám. 4. Ő: Eljönnél velem egyszer valahová? Te: Én inkább sehova mennék veled, mint valahova. 5. Ő: Lenne kedved megnézni velem egy filmet? Te: Bocs, de azt már láttam. 6. Ő: Hobbifotós vagyok, és már nagyon régóta keresek egy olyan bájos arcot, mint a tiéd. Te: Az apám plasztikai sebész, és már régóta vadászik egy olyan ábrázatra, mint a tiéd. 7. Ő: Belehalnék a boldogságba, ha láthatnálak egyszer ruha nélkül. Te: Én pedig a röhögésbe halnék bele, ha meztelenül látnálak. 8. Ő: Mit mondanál, ha megkérdezném, hogy akarsz-e járni velem? Te: Semmit. Nem tudok egyszerre beszélni és röhögni is. 9. Ő: De hát hol voltál eddig, hogy nem láttalak? Te: Ott, ahol ezután is leszek. A legmerészebb álmaidban. 10. Ő: Szabad ez a hely? Te: Igen, és lesz melletted rögtön még egy, ha ideülsz. 11. Ő: Nem voltunk mi már egyszer együtt moziban? Vagy netán kétszer is? Te: Ha igen, akkor is legfeljebb csak egyszer. Nem szoktam 2x beleesni ugyanabba a hibába. 12. Ő: Lehoznám neked a csillagokat. Te: Ne fáradj, szerintem jó helyen vannak az égen. |
Quote:
|
|
ilyen kipufogó kell nekem!
|
Quote:
|
Quote:
Az már megvan Grabinak ;) |
Quote:
|
Quote: