Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Tanuló 06-04-2011 14:12

Quote:

Originally Posted by ergar (Post 288199)
2011-06-03 12:01:08 heineken beer (#603338) elfoglalt 459 hektárt SAJÁTFŐDEM (#468542) országától.

gratta Heini!

Pl erről beszéltem, a hiénakirályt nem kell dicsérni, vigye a földet, és maradjon csöndben.

vityu 06-04-2011 14:22

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288198)
Már miért lenne az?
Én, mint jó kommunista vallom a fent nevezetteket és ezek szerint is cselekszem, ill. ha épp klánvezér vagyok el is várom ezt a fajta harci szellemet a többiektől. Egyáltalán nem kivitelezhetetlen, csak fel kell adni az ingyen föld illúzióját és időnként összeszorítani a fogsorunkat.

Azért utópia, mert leírtad egy ideális csoport játékmódját. Ebben a csoportban mindenki lovag és úriember. Viszont az A nehéz csoport. Sokan nem látják a kiutat (a 9000hektárt), ha esélyük van földet szerezni, és ezzel közelíteni a fényhez, akkor aktivitástól és az ettől is függő fajtól függően menni fognak. Plusz ehhez még hozzá jön a játékos aktuális állapota, a hiénázható játékossal való viszonya, stb.
Kétlem, hogy nem fog kimenni egy éjszaka nem aktív törpe egy rivális klántag kitámadására. Viszont egy 24órában elérhető orknak nem lételeme, hogy egy semleges országra kimenjen. Ha ellenséges klántag lehet a célpont, akkor jön be az aktuális idegállapot :)

Merengő 06-04-2011 17:18

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288189)
Én úgy gondolom, hogy az egyéni csatáknak 1 vs 1-ben kell eldőlnie (ill. klántársak). Aki nem elég rátermett ahhoz, hogy saját maga kezdeményezzen, az ne is üssön inkább, mert azt a földet nem érdemli meg. Azért játék a játék, hogy magunkat szórakoztassuk, nem pedig azért, hogy az aljasságunkkal más játékélményét rontsuk.

butaság, mondom ezt úgy, hogy emlékeim szerint egyszer sem hiénáztam A-ban (talán egyszer egy bigest akartam de nem emlékszem végül kimentem e rá). olyan országot kell építeni ami képes a védekezésre is, nem csak a full sereggel kimegyek aztán beverek egy elfet és kész.

Ghosti 06-05-2011 01:22

Quote:

Originally Posted by Tanuló (Post 288206)
Pl erről beszéltem, a hiénakirályt nem kell dicsérni, vigye a földet, és maradjon csöndben.

Amig minden mas szovibol ide ki lehet masolni a szovitars eredmenyeket amikor kikerul a legjobbak koze, addig mi sem maradunk csondben! Ha nem vetted volna meg eszre nem is O irogat ide hanem a tarsai:) Mar par napja ide irtam hogy akinek nem tetszik nyergeljen fel.

Tsobi 06-05-2011 04:25

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 288233)
Mar par napja ide irtam hogy akinek nem tetszik nyergeljen fel.

Célpont: heineken beer (#603338)
Távolság: 150 kör

Köszi! :o

Hex 06-05-2011 08:46

Sziasztok,

örülnék ha leszállnátok a Csak egy maradhat klánról. Miért kell vityunak és másnak is állandóan velük szórakozni? Találjatok már más elfoglaltságot magatoknak.

Redback 06-05-2011 09:25

Ghosti, igen egy párszor kirakták a klántársaim amikor legnagyobbat ütöttem, de én egyszer nem hiénáztam. Szerintem különbség van a kettő között...

Pool 06-05-2011 12:14

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288237)
Sziasztok,

örülnék ha leszállnátok a Csak egy maradhat klánról. Miért kell vityunak és másnak is állandóan velük szórakozni? Találjatok már más elfoglaltságot magatoknak.

Gondolom, nem szórakozásból...
Az én klántársaimra is állandóan próbaseregeztek, meg hiénáztak, amikor meg lett volna valami, szétfutottak...
Szerintem okos lépés volt onnan eljönnöd...

GenXter 06-05-2011 13:11

Én csak azt nem értem , hogy miért kell vitázni a hiénán ?
Speciel sosem hiénáztam A-ban ,de kaptam "hiénát" a Chaostól , és nem 900-1000 hekit vesztettem

Tsobi 06-05-2011 13:21

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 288249)
Speciel sosem hiénáztam A-ban ,de kaptam "hiénát" a Chaostól , és nem 900-1000 hekit vesztettem

Én ezért tudok mondani példát a Te hiéna voltodra. :)

Sami 06-05-2011 13:22

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 288249)

Kitől? Ez az egyik. Én inkább hallgatnék a helyedben...
Másik dolog meg, ezt azóta már 10-szeresen visszahiénáztad rajtam.
Egyébként én meg még mindig azt mondom, hogy a játék része. Persze én se örülök neki amikor lehiénáznak, de hozzátartozik a játékhoz. Sehol nincs tiltva tudtommal...

GenXter 06-05-2011 13:30

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 288251)
Kitől? Ez az egyik. Én inkább hallgatnék a helyedben...
Másik dolog meg, ezt azóta már 10-szeresen visszahiénáztad rajtam.
Egyébként én meg még mindig azt mondom, hogy a játék része. Persze én se örülök neki amikor lehiénáznak, de hozzátartozik a játékhoz. Sehol nincs tiltva tudtommal...

Akkor történt amikor bevertük Takival az Örült nők ketrecét és a Chaos amigos elé estünk 2 körre ,akkor kaptunk tőletek "klánhiénát"
Sztem akkor is gratuláltam/gratuláltunk és nem szidkozodtunk

Ha nem emlékeznél ,megkerestem neked,de csak neked :D

2010-08-20 01:01:10 Chaos Amigos (#3896) támadást indított MEGALOMÁNIÁS LÁMAKÖPET (#3989) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3670 hektár földet.
2010-08-19 23:01:12 MEGALOMÁNIÁS LÁMAKÖPET (#3989) támadást indított Őrült nők ketrece (#2999) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2667 hektár földet.
Grat!

GenXter 06-05-2011 13:31

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288250)
Én ezért tudok mondani példát a Te hiéna voltodra. :)

Szivesen olvasnám én is,nagyon kiváncsi vagyok rá
Remélem legalább 1-t be tudsz másolni

Robicsek 06-05-2011 13:31

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288241)
Ghosti, igen egy párszor kirakták a klántársaim amikor legnagyobbat ütöttem, de én egyszer nem hiénáztam. Szerintem különbség van a kettő között...

Ez mar tenyleg hihetetlen h itt a Hoditoban mennyi szent ember van...

Nem ertem hogy egyaltalan miert is kene itt akarkinek megfelelnie Vityueknak vagy miert is kene hosiesen hoditozni...2011ben ez a trendi??Csak nagy hosies csatakatat vivunk a konnyu fold mar nem is kell senkinek mert jajj ugyan szegeny ellenfelemnek mi lesz a lelkivilagaval..

Nem ertem tenyleg h mi ez a nagy becsuletesseg hirtelen...Vagy csak az szamit ha a Csak egy klanbol valaki hienzaik?Miert is kene nekunk ugy jatszani h az mindenkinek megfeleljen es tetszen...

Tsobi 06-05-2011 13:57

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 288253)
Szivesen olvasnám én is,nagyon kiváncsi vagyok rá

Nem rémlik, hogy egyszer a Látnok 1 körös, nem felénk tartó klánseregét díjazandó 2 sereggel is rámentél Papóra? :)

Sami 06-05-2011 14:43

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 288252)
Akkor történt amikor bevertük Takival az Örült nők ketrecét és a Chaos amigos elé estünk 2 körre ,akkor kaptunk tőletek "klánhiénát"
Sztem akkor is gratuláltam/gratuláltunk és nem szidkozodtunk

Ha nem emlékeznél ,megkerestem neked,de csak neked :D

2010-08-20 01:01:10 Chaos Amigos (#3896) támadást indított MEGALOMÁNIÁS LÁMAKÖPET (#3989) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3670 hektár földet.
2010-08-19 23:01:12 MEGALOMÁNIÁS LÁMAKÖPET (#3989) támadást indított Őrült nők ketrece (#2999) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2667 hektár földet.
Grat!

Igen, ez így volt.

GenXter 06-05-2011 15:16

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288255)
Nem rémlik, hogy egyszer a Látnok 1 körös, nem felénk tartó klánseregét díjazandó 2 sereggel is rámentél Papóra? :)

Ha rémlene ,akkor megirtam volna :)

Ghosti 06-05-2011 15:46

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288234)
Célpont: heineken beer (#603338)
Távolság: 150 kör

Köszi! :o

Lessz O meg kozelebb is, mindentol fuggetlen jon fel nagyon szepen:)

Ghosti 06-05-2011 16:01

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288237)
Sziasztok,

Hex ez nagyon szep toled:) De voltal velunk tudod mi a helyzet es azt is tudod hogy azt senki nem mondhassa hogy csak hienazunk, mert ment ki tolunk boven teljes sereg is, en mar nem is emlekszem mikor voltam kinnt utni ugy hogy ne kisert volna valaki, vitatkozom rajta? Nem. Aztan ha nem hienaznak akkor meg szetegetnek meg miegymas es ugy kuldik a sereget, akkor az jobb? Akkor elkezdunk vitatkozni azon? Ez mind benne van a jatekban.
Aztan ha szidnak bennunket legalabb tudjuk hogy valamit jol csinaltunk mert merges az ellen:)

Redback 06-05-2011 16:06

Quote:

Originally Posted by Robicsek (Post 288254)
Ez mar tenyleg hihetetlen h itt a Hoditoban mennyi szent ember van...

Nem ertem hogy egyaltalan miert is kene itt akarkinek megfelelnie Vityueknak vagy miert is kene hosiesen hoditozni...2011ben ez a trendi??Csak nagy hosies csatakatat vivunk a konnyu fold mar nem is kell senkinek mert jajj ugyan szegeny ellenfelemnek mi lesz a lelkivilagaval..

Nem ertem tenyleg h mi ez a nagy becsuletesseg hirtelen...Vagy csak az szamit ha a Csak egy klanbol valaki hienzaik?Miert is kene nekunk ugy jatszani h az mindenkinek megfeleljen es tetszen...

Ha Neked ennyit számít a becsületed, akkor játssz úgy, ahogy akarsz ;)

Szerk.: Kérdezem én, ha egy játékban nem tudnak az emberek tisztességesen és becsületesen játszani, akkor miben lelik örömüket? Valaki írja már le mire jó az ingyenföld?

vityu 06-05-2011 16:10

Érdekes mindkét oldal... Félelmetes. Írtam egy megjegyzést egy ütéshez, és eddig vezetett? :O Már megbántam, hogy beírtam, mert az emberek itt egymás haját tépik lassan.
Nyugi van már. Mindenki úgy kátszik, ahogy akar, és senkinek a véleményét nem fogja megváltoztatni, hogy minél többször mondjuk el ugyanazt, legyen az az, hogy ne hiénázz, vagy az, hogy hiénázz, mert miért ne...

Hex 06-05-2011 16:32

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 288262)
Érdekes mindkét oldal... Félelmetes. Írtam egy megjegyzést egy ütéshez, és eddig vezetett? :O Már megbántam, hogy beírtam, mert az emberek itt egymás haját tépik lassan.
Nyugi van már. Mindenki úgy kátszik, ahogy akar, és senkinek a véleményét nem fogja megváltoztatni, hogy minél többször mondjuk el ugyanazt, legyen az az, hogy ne hiénázz, vagy az, hogy hiénázz, mert miért ne...

Akkor miért hozod fel minden egyes alkalommal, hogy a Csak egy maradhat egy hiéna klán és mást nem tudnak? Mert minden adandó alkalommal megteszed. Jöhet nyugodtan a lefele kéz, de ez ettől még igaz.

Pool:
Ha Judittal nem úgy alakulnak a dolgok, akkor még mindig a Csak egyben lennék

Pool 06-05-2011 17:33

Nah, én meg pl. sose hiénáztam, mert minden egyes hekimet "felfedeztem"...
Mikor katonákkal, mikor lovakkal :D

Szóval tiszteljétek bennem az 1/A Morális Királyát....:D

NewJackCity 06-05-2011 18:10

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288261)
Ha Neked ennyit számít a becsületed, akkor játssz úgy, ahogy akarsz ;)

Szerk.: Kérdezem én, ha egy játékban nem tudnak az emberek tisztességesen és becsületesen játszani, akkor miben lelik örömüket? Valaki írja már le mire jó az ingyenföld?

tessék leirom de aztán meg ne sértodj :D
ha neked meg annyit számit a becsuleted hogy horror ido alatt sem érsz fel a topba mert hos lovagot játszol akkor max egy ironikus gratulát kaphatsz :)
félre ne érts nem sertegetni akarlak
de pl d-ben is mikor utottelek, lehet nem volt tul szép
bár a neved miatt támadtalak legfoképp mert a "ben lehetek ha ugy adodik" orinév egy felhivás volt keringore részemrol(és a hasonlo nevu orikat szeretem minél távolabb tudni magamtol)
de az ingyen foldet se kell megvetni, lehet hogy azok a foldszerzések jobban esnek 100szor mikor szembejonnek es mégis én jovok ki jobban a csatábol
de akkor sem volt egy kis lelkiismeretfurdalásom sem mikor te hagytad hogy 4szer beverjelek egymásután azt elvigyem vagy 20k hekidet
az én orim azota tobb mint a duplájára nott kozvetve amiatt hogy a termid levertem
a hiénaszeru termiverésre egy kicsit se vagyok buszke de utana pont ebbol kifolyolag sikerult egy tok fasza kis harcba belebonyolodni a késobbiekben
egy olyanba ahol bizony szembejott az ellen
ha akkor a seggemen ucsorgok még mindig 80k hekis lenne az ori
ezzelszemben egy db heki fedezése nélkul 168k hekis most az az ori
xar volt az orid felépitése azt még sajnáljalak is mert nem tudtál érdemben védekezni ? :D
miért is ?
ez nem a máltai szeretetszolgálat vagy teréz anyu
hanem egy játék amit foldre jáccanak !!!
nekem is fontos a becsulet amennyire lehet mindig probálom korrekten rendezni az ugyeket
de az ingyenfoldet se fogom soha megvetni mert xy azt mondja hogy genyoság
határozottan jobban lehet haladni ha nem válogatsz a célpontok kozott es nem jáccol terézanyut
erre a te a-s pályafutásod az élő példa hogy ha tul joindulatu az ember akkor loxart se halad elore csak toporog egyhelyben

NewJackCity 06-05-2011 18:26

amugy az a legvicceseb az egészben hogy azok akik rendszeresen reklamálnak a hiéna miatt azok is ugyanugy betolják 8 sereggel 5os szinten a kitámado hullát es csak annyit mondanak hogy : na a hulye zombi fullra kitámadott
és nem ostorral verik magukat veresre "mekkora genyláda vagyok" cimszoval
és ilyenkor jon a kérdés hogy mi a kulonbség akozott hogy 2-3-400hekin hiénázol vagy 10ezer hekin ?
mert szerintem semmi
ha tiszteled annyira az ellenfelet nem mész ki ugysem
ha meg utálod ugyis kimész
ezért vagyok ki olyankotol hogy némelyik klán akkor is reklamál a hiéna miatt mikor elotte 3 feltorekvo orijuk is betolta a hiénának kikiáltottakat ok meg mekkora xarrágók hogy vissza mernek belole hiénázni
jo vicc csak néha azt sem kéne figyelmen kivul hagyni hogy bizony sok hiénának van elozménye is (és lehet nem is tudod hogy miért mert akkor pl még nem voltál ott)

Redback 06-05-2011 18:28

Jack, ne sértődj meg, de D-ben egy orival jártam, egy SenkiCsászárossal, és még 10k heki fölé sem mentem, valakivel keversz. A-ban pedig nem részletezném, hogy miért nem haladok :)

NewJackCity 06-05-2011 18:41

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288271)
Jack, ne sértődj meg, de D-ben egy orival jártam, egy SenkiCsászárossal, és még 10k heki fölé sem mentem, valakivel keversz. A-ban pedig nem részletezném, hogy miért nem haladok :)

ő akkor bocsi
pedig mintha beninek hivták volna annak az orinak a gazdáját is :)
de ha nem te vagy akkor is helytállo a példa hogy miért eri meg beiktatni 1-1 hiénát
ha szerencsed van még hekit is duplázhatsz azzal hogy más kornyékre érkezel ahol esetleg konnyebben szerzed meg a kovetkezo adag foldet..

Redback 06-05-2011 18:46

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 288272)
ő akkor bocsi
pedig mintha beninek hivták volna annak az orinak a gazdáját is :)
de ha nem te vagy akkor is helytállo a példa hogy miért eri meg beiktatni 1-1 hiénát
ha szerencsed van még hekit is duplázhatsz azzal hogy más kornyékre érkezel ahol esetleg konnyebben szerzed meg a kovetkezo adag foldet..

Ne érts félre, semmi gondom nincs azzal, ha egy törpi kimegy hiénázni egyszer egyszer, vagy egy elf. Egy ork viszont ne hiénázzon már :)

NewJackCity 06-05-2011 19:17

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288273)
Ne érts félre, semmi gondom nincs azzal, ha egy törpi kimegy hiénázni egyszer egyszer, vagy egy elf. Egy ork viszont ne hiénázzon már :)

1-1 orknak is belefér szerintem de ezen biztos nem veszunk ossze :)
igazábol A-ban rohadt sok pénzbe tud kerulni felmenni topba
ezért én azt is meg tudom erteni hogy sporolásbol az emberek eleresztenek pár hiénát orkal is
ki tudja azt az orkot is hányszor hiénázták le elotte
igazábol szerintem egy kezdobbnek számito elso vagy második korét nyomo ujonctol pl tul nagy kovetelmény a 9k heki
es ez tény a játékosok 5%-a se tanul meg ennyire jáccani elso két korben hogy elvarhato legyen ez
nekem az anarchos rendszer 100szor szimpatikusabb
hogy ott egy szemmel 4k hekin már tudsz fordulni
ezzel szemben egy 6-os 7eskének már 10k hekin se telik a top
az egy korrekt rendszer nincs diszkriminácio mindenkitol annyit várnak el ami teljesitheto 24/7 gepnélulés nélkul is
es minel nagyobb számod van annál szigorubb
nem ez a 10szemmel is ugyanaz a feltétel mint 1 szemmel agyrém
szerintem ezeknek is koszonheto kozvetve a sok elf és a sok hiéna is
es az is hogy a kieső, kiöregedö játékosreteg helyére nem érkezik utánpotás

jampi 06-05-2011 20:20

sztem is A-ban tul nagyok az elvarasok ami mar erezhetoen a jatek rovasara megy.:(

Princ 06-05-2011 20:40

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 288257)
Ha rémlene ,akkor megirtam volna :)

Nahát, pedig ez még nem is volt olyan rég, mint Merengőnél. :p

2010-07-11 15:01:12 Látnok (#3189) támadást indított Részeges veteránok klubja (#3026) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4757 hektár földet.
2010-07-11 16:01:09
Annihilator (#563578) elfoglalt 313 hektárt Papó (#10002) országától.
Annihilator (#563578) elfoglalt 418 hektárt Papó (#10002) országától.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 288262)

Szerintem sokkal jobb mint mikor arról folyt a vita, hogy milyen orikba szabad belépkedni, ott mi mindent lehet csinálni. Vagy pl hogy 12 ori számíthat-e egy klánnak, meg szk-n lévőn keresztül szabad-e infót megosztani. Stb.

Pool 06-05-2011 21:05

Quote:

Originally Posted by jampi (Post 288275)
sztem is A-ban tul nagyok az elvarasok ami mar erezhetoen a jatek rovasara megy.:(

Hát, aki nem tud teljesíteni 4.000 hektárt, hogy leforduljon (igaz, akkor 2*-re kap + szemet), az meg sztem nem is való A-ba, de még a játékba sem...
Mégis mi kellene "nektek"? Lassan már tényleg legyen ott a regisztráció "Tovább" gombja mellett a "Nyomd meg és nyertél!" is....
Nevetséges, aki a mostani A-s könnyítések után még ilyet leír....

Pool 06-05-2011 21:06

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 288276)
Nahát, pedig ez még nem is volt olyan rég, mint Merengőnél. :p

2010-07-11 15:01:12 Látnok (#3189) támadást indított Részeges veteránok klubja (#3026) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4757 hektár földet.
Annihilator (#563578) elfoglalt 313 hektárt Papó (#10002) országától.
Annihilator (#563578) elfoglalt 418 hektárt Papó (#10002) országától.

Jól tette, a Papó féléket addig kell ütni, míg mozog...

jampi 06-05-2011 21:37

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 288278)
Hát, aki nem tud teljesíteni 4.000 hektárt, hogy leforduljon (igaz, akkor 2*-re kap + szemet), az meg sztem nem is való A-ba, de még a játékba sem...
Mégis mi kellene "nektek"? Lassan már tényleg legyen ott a regisztráció "Tovább" gombja mellett a "Nyomd meg és nyertél!" is....

nem a konnyitett fordulasra gondoltam.

Tsobi 06-05-2011 21:41

Quote:

Originally Posted by jampi (Post 288283)

A 9k heki is könnyített, akkor mire gondoltál?

Pool 06-05-2011 21:42

Quote:

Originally Posted by jampi (Post 288283)

Aki fordulni akar, annak ezen kívül sztem semmi más elvárás nincs A-ban
Aki meg komolyan akar játszani, azzal szemben igenis legyen vmi...

jampi 06-05-2011 21:46

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288284)
A 9k heki is könnyített, akkor mire gondoltál?

topba kerulesre.

Pool 06-05-2011 21:48

Quote:

Originally Posted by jampi (Post 288286)
topba kerulesre.

Pontosan mit is jelent a top?

jampi 06-05-2011 22:22

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 288287)
Pontosan mit is jelent a top?

szo jelentesere celzol?tudom mit jelent de azt is, hogy 1-re kevesebben jatszanak A-ban es igy a top is 1-re messzebb van:(

NewJackCity 06-05-2011 23:19

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 288278)

konnyités alatt azt erted hogy az aktuális lépési feltétel be lett fagyasztva fix hekire ? :D
szerintem te is ugyanugy 3-4k hekirol fordulva szerezted az elso személyiségeidet
én emléxem rá mikor uj voltam es a szovim/mentorom oromkodve mesélte hogy a ketteskéje már 4k heki folott van A-ban :D
egy olyan emberkétol aki uj és éphogy top30al lépkedve feljutott A-ba 1600-pár hekivel hogy várhato el 9k heki teljesitése ?
ha azt mondod hogy ez természetes akkor ugylátszik te is elfelejtetted milyen volt kezdonek...

All times are GMT +1. The time now is 07:09.