![]() |
épp a kora a poén az egészben, amikor jön, hogy nem tud jönni géphez mer el van tilva, anyu nem engedi, meg amikor beszéltünk a kártyás vip-elésről, akkor a válasz hogy nincs még személyim :D :D :D :D :D
amúgy is tök poén hogy 12-13 évesen hülyére veri a többi nagy fej hódítóst |
Quote:
én sem utálom Harcosokat mert normálisank normális csak túlzottan is fiatal nem tud veszíteni meg, hogy nagyon jó, amit nem tagadok, mert tényleg jó, de nem annyira hogy megváltsa a Világot egyedül túl nagy az arca csak, nekem csak ennyi bajom lenne vele:) :) egyébként tényleg normális ha normálisan beszélget vele valaki, akkor tud normálisan beszélni ő is:) |
Quote:
Ezzel tökéletessen egyettértek! Jár érte egy zöld:) :) :) |
Quote:
|
nekem van piros kockám, de az amúgy mit jelent, meg az a gömb a név mellett? csak hogy valami offot is mondjak :D
|
Quote:
Háborúztatok már úgy 3 napig egyhuzamban, hogy a seregek 4 körönként kimentek, közben meg dolgoztak a tolik-varik is? Én igen. Napi 8 óra míg dolgoztam kiesett, bár wapról 1-2x beléptem, és naponta ha 3 órát aludtam már meg voltam elégedve. Szerinted egy ilyen háborúban mennyi esélye van annak akit este 9-kor ágyba parancsolnak, délelőtt meg iskola? Szal ne essünk éppen túlzásokba. A párbajnak elég kevés köze van a játékhoz, és még azt se merném kijelenteni, hogy a profi párbajosok a normálban is a legjobbak... |
Quote:
Ezekben is igazad van végülis! Azt,hogy mekkora az arca azt sajna nem tudom,mert még nem futottam vele össze,de egyszer csak lesz egy nagy Harcosok tali!!:D :D A világot meg nem akarja szerintem megváltani..max a játékot:D:D |
Synkel
Azt azért nbe feledjük,hogy ő pnt ezért játszik lassúban,mert arra van sajna idelye:(
Mivel fiatal,de a párbajt meg hv-t ,ha van idelye és nem kell tanulnia vagy nem szarxik a gépe akkor tökéletessen csinálja! Normál játékban meg lesze idelye megmutatnia a tudását! Egyszer fellép ,majd B-be és akkor ott is bizonyítani fog:) |
Quote:
Lehet. De amíg nem bizonyít, én a magam részről erősnek érzem a nagy fej hódítósok hülyére verése kifejezést... |
Quote:
én sose tüntettem el:) Piros volt még pár hete...vagy nem is tudom mikor! |
All times are GMT +1. The time now is 15:13. |