![]() |
A hiénázás mindig annak fáj, aki a seggén ül már jó ideje, és 100 hekinként fedezget.
Ha Heini vállalja ezt, hogy belegázol mások lelki világába, és földet hoz vele, had tegye. És ha hiszitek, ha nem, még őt is hiénázták...Hogy mik vannak. Még annyit, ehhez a dologhoz, ha én kizavarnám a full seregemet, az egész top a nyakamba ugrana, és csak abban bizhatnék, hogy hátha ütközik pár sereg útközben.... Vagy szüntetessük be a krónikát, reformáljuk a pontrendszert, és máris hátra lehet dőlni a csapódás utáni körben. :D |
Quote:
Ha meg valakire rámondják , hogy hiénázik utána csak azért is hiénáza szét a környékét szerintem , hiszen már megbélyegezték :D Ugyanolyan kék száma lesz ha hiénázott ha elfezett .... nincs jelentősége :D De akkor is ha tisztán ütött végig , akkor is ha kisklánozott nagyklánozott .... Szóval mehet a vita tovább , sok sikert mindenkinek :))) Csak a föld számít :D |
Quote:
|
Quote:
vagy már a 4k felettiek is topnak számítanak? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
más: 2011-06-01 00:00:53 Kán-Kán-Klán - a Lázadók Főhadiszállása (#1577) feloszlott Egy elég régi klánnak vége, Isten nyugosztalja! |
Quote:
nem akartam se fel-, se lefele ujjat adni, csak pusztán lapozni.... :p szerk.: Ismét köszönöm Ati! :) |
2011-06-01 12:01:10 Vadkan (#4079) támadást indított szorgoshangyák (#3893) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3027 hektár földet.
Grat a fiúknak , ügyesek voltak :) |
Szegény hangyák. :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk picit hiányérzetem van az igaz, de még nem ugrok le a hidról ez miatt |
Vityu,
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
csak eszembe jutott tudom nagyon fogtok utálni ezért dragonosok, amikor én mentem fel 1 személyes klánban forest is leste mikor mozdulok ki, napokig volt rajtam kapu amint kimentem klánba hiénázott is, ha emlékeim nem csalnak 3 (vagy 2) sereget is kaptam tőle. 8an 1 ellen.. nem szép dolog és nem volt olyan rég az a-s játék, hogy ne emlékezzek forest fajára ami nem éppen egy termelő törpicsek.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mindenki játékában van egy klán, amiért bármit bármikor feláldoz. Nekem ez a Black dragon, és remélem minden klántársam így vélekedik erről. Neked viszont biztosra veszem, hogy ez a Pannonfölde. Éppen ezért nem keresek meg olyan országokat, akik egy nagy klán valószínüleg ideiglene széthullása után kerültek szk-ra. Pedig gondoltam rá. Csak nem szeretem az ideiglenes megoldásokat. Ha azt mondják, hogy ott az otthon, ahol az ember szíve van, úgy a játékra átfordítva az az örök klánod, ahol felnőttél és/vagy rengeteg időt és energiát belefordítva játszottál azért, hogy ne neked legyen jó, hanem A klánnak. |
Quote:
|
Quote:
Az SzK-s gondolatmenetet nem fűzöm most tovább; nem illik már ide. :) |
Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
Merengő Nocsak, most meg mi rosszat írtam? |
Quote:
de éppen nem mondott hulyeséget sőt... láttam én már tole olyat hogy 1 het alatt 2.5szeresére novelte a hekijét ugy hogy vagy 15-20 hiéna sereg pattant rola egy sem jott be 8-9 hiénázásbol mert minden egyes támadását megprobálták levámolni (biztos csalogatonak tunt sokaknak a kevés varis kevés tolis eros lakoshiányban "szenvedo" oriás) igazábol a hiénára mindig készulni kell es szerintem a hiénák jó 90%a foghato lenne a megfelelo stratégiával a top alatt kifejezetten konnyu lepattintani a mohobb tagokat de az is hozzátartozik hogy a topban már okosabban hiénáznak es tobb a foghatatlan egy házless felépités pl elég hatásos tud lenni mert sok hiéna nincs tisztában vele hogy valojában mennyit is tud elendedni ugy az ember(illetve saccolni lehet de hogy hogy van beállitva az intézo lutri és a legrosszabb esethez már a hiénázonak is csunyán ki kell támadni) volt olyan is hogy ugy kuldtek rá hogy 2kicsi meg egy nagy sereget osszbarak minusz lakitekis elengedésre kiszámolva jottek zoldek is hogy ezt hogyan pattintotta az egyik legjobban tecco levél az az volt hogy "milyen kodot kell beirni ilyenkor és hogy hova" :D amugy sose ertettem miért baj az ha az ember hiénázik is néha ez egy játék miért kéne mindenkinek hos lovagot jáccani ? és nem ertem mi ertelme van ennek hogy ha valaki bemásol egy aznapi legnagyobb utést. miert kell jonni az..., ez egy xarházi életében eloszor utott ugy hogy nem hiéna tipusu maszlaggal |
Quote:
A többit nem tudom hova tenni. Valóban, vannak akik tudnak játszani így pl Merengő is, és vannak akik nem, vagy csak kevésbé. Így van ez mindenhol. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amugy a másik pannon erdekeltségu kisklánba is ugyanugy behiénázott egy másik oritok anno persze kit erdekel hisz csak egy játék es mnt sem volt :D |
Quote:
Szóval csak a stílus. Hát akkor, sajnálom. :( Persze hogy van példa hiénázásra tőlünk. Sőt, lesz is még. Csak nem szívesen használjuk ezt a harcformát, hiszen a többi sokkal több örömöt nyújt. Quote:
Várjunk csak.. változott a stílusom? Rövid idő alatt biztos nem, tehát akkor: :D |
Nagyon szórakoztató ez a külső fórum :)
Kicsit hasonlít a mobiltelók fejlődésére :D Azok is először nagyok voltak 1-2 napot ment az aksijuk , utána lettek kicsik volt amelyiknek 1 hetet is kibírt az aksija :) Most megint nagyok és 1-2 napot bír az aksijuk ... Itt van hiéna nincs hiéna ki a hiéna éppen :D Szóval minden megy előről folyamatosan :DDD |
A hiénázás benne van a játékban, és tényleg lehet ellene védekezni. De azért azt hiszem, nem illeti dicséret a hiénát, megtette, földet vitt, és ennyi.
A szenvedő félnek soha nem fog tetszeni ez a stílus, de ez nem jelenti azt, hogy ne készüljön föl rá. Lehet sereget engedni, elfokozni, esetleg elitekkel szembemenni, van lehetőség bőven. |
Én úgy gondolom, hogy az egyéni csatáknak 1 vs 1-ben kell eldőlnie (ill. klántársak). Aki nem elég rátermett ahhoz, hogy saját maga kezdeményezzen, az ne is üssön inkább, mert azt a földet nem érdemli meg. Azért játék a játék, hogy magunkat szórakoztassuk, nem pedig azért, hogy az aljasságunkkal más játékélményét rontsuk.
|
Quote:
|
Quote:
Én, mint jó kommunista vallom a fent nevezetteket és ezek szerint is cselekszem, ill. ha épp klánvezér vagyok el is várom ezt a fajta harci szellemet a többiektől. Egyáltalán nem kivitelezhetetlen, csak fel kell adni az ingyen föld illúzióját és időnként összeszorítani a fogsorunkat. |
2011-06-03 12:01:08 heineken beer (#603338) elfoglalt 459 hektárt SAJÁTFŐDEM (#468542) országától.
gratta Heini! |
All times are GMT +1. The time now is 20:05. |