Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

ergar 06-01-2011 10:36

A hiénázás mindig annak fáj, aki a seggén ül már jó ideje, és 100 hekinként fedezget.
Ha Heini vállalja ezt, hogy belegázol mások lelki világába, és földet hoz vele, had tegye. És ha hiszitek, ha nem, még őt is hiénázták...Hogy mik vannak.

Még annyit, ehhez a dologhoz, ha én kizavarnám a full seregemet, az egész top a nyakamba ugrana, és csak abban bizhatnék, hogy hátha ütközik pár sereg útközben....

Vagy szüntetessük be a krónikát, reformáljuk a pontrendszert, és máris hátra lehet dőlni a csapódás utáni körben. :D

Kalapácska 06-01-2011 11:34

Quote:

Originally Posted by ergar (Post 287988)
A hiénázás mindig annak fáj, aki a seggén ül már jó ideje, és 100 hekinként fedezget.
Ha Heini vállalja ezt, hogy belegázol mások lelki világába, és földet hoz vele, had tegye. És ha hiszitek, ha nem, még őt is hiénázták...Hogy mik vannak.

Még annyit, ehhez a dologhoz, ha én kizavarnám a full seregemet, az egész top a nyakamba ugrana, és csak abban bizhatnék, hogy hátha ütközik pár sereg útközben....

Vagy szüntetessük be a krónikát, reformáljuk a pontrendszert, és máris hátra lehet dőlni a csapódás utáni körben. :D

Jogos, hiéna annak fáj akit hiénáznak :)
Ha meg valakire rámondják , hogy hiénázik utána csak azért is hiénáza szét a környékét szerintem , hiszen már megbélyegezték :D
Ugyanolyan kék száma lesz ha hiénázott ha elfezett .... nincs jelentősége :D
De akkor is ha tisztán ütött végig , akkor is ha kisklánozott nagyklánozott ....
Szóval mehet a vita tovább , sok sikert mindenkinek :)))

Csak a föld számít :D

Merengő 06-01-2011 11:52

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 287972)
egen... még azért megjegyzem hogy mint látszik, úgy a legkönnyebb győzni ha az ember közben nem is játszik, csak fórumon "gondolkozik" :p

nocsak mutass egy embert is itt aki nem játszik :)

Pool 06-01-2011 12:33

Quote:

Te a topban vagy? :eek:
vagy már a 4k felettiek is topnak számítanak?

ergar 06-01-2011 15:47

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 287996)
Te a topban vagy? :eek:
vagy már a 4k felettiek is topnak számítanak?

nem régóta vagyok itt az A-ban, de én is úgy tudom, hogy 4k feletti hektár kell a tophoz...;)

lacy 06-01-2011 18:37

Quote:

remélem te is örülni fogsz ha hiénáznak,vagy csak 100 hekiket fedezel azért haladsz?:D

Pool 06-01-2011 20:15

Quote:

Originally Posted by ergar (Post 288003)
nem régóta vagyok itt az A-ban, de én is úgy tudom, hogy 4k feletti hektár kell a tophoz...;)

fél szemért jól tudod...

más:

2011-06-01 00:00:53 Kán-Kán-Klán - a Lázadók Főhadiszállása (#1577) feloszlott

Egy elég régi klánnak vége, Isten nyugosztalja!

Dew 06-01-2011 21:11

Quote:

egen... még azért megjegyzem hogy mint látszik, úgy a legkönnyebb győzni ha az ember közben nem is játszik, csak fórumon "gondolkozik" :p

zárójeles megjegyzés:
nem akartam se fel-, se lefele ujjat adni, csak pusztán lapozni.... :p

szerk.: Ismét köszönöm Ati! :)

Kalapácska 06-01-2011 21:26

2011-06-01 12:01:10 Vadkan (#4079) támadást indított szorgoshangyák (#3893) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3027 hektár földet.

Grat a fiúknak , ügyesek voltak :)

Ati 06-01-2011 21:29

Szegény hangyák. :(

Princ 06-02-2011 10:27

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287994)

A-ban? Pl te.

Kalapácska 06-02-2011 10:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288044)
Szegény hangyák. :(

Van ott lóvé :))

Merengő 06-02-2011 14:08

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 288061)
A-ban? Pl te.

te meg nem játszol 2/C ben, akkor te is csak ..... !?

Tsobi 06-02-2011 14:21

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288068)
te meg nem játszol 2/C ben, akkor te is csak ..... !?

Akkor Ő is csak király a játékban, nem pedig császár. :)

richardka 06-02-2011 21:29

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287994)

jelentkezem:DD ma szabadnapos vagyok igy körbehesselek, de mivel 2 napon 16 orát melozok egymás után én befejeztem:p már a játékot közel 7-8 év után:p

Mondjuk picit hiányérzetem van az igaz, de még nem ugrok le a hidról ez miatt

Ghosti 06-03-2011 03:42

Vityu,
Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287933)
Ezért kell irányítani, mert kezdő. PetiKE is kezdő A-ban, mégse csinálja. Heineken hányszor jött ki hiénázni a mi legkisebb országunkra? Ő folyamatosan ütött, haladt felfelé a ti kis reménységetek meg folyamatosan ment rá hiénába, nappal, hajnalban, reggel, bármikor.

Lennt nem iranyitottuk csak mikor ugy volt hogy szuksege volt ra, de meg eddig azt sem nagyon. Lennt meg el lehet szorakozni, hagytuk hogy elvezze. De, hogy egy uj jatekosnak elvegyuk a kedvet a jatektol azzal hogy most ezt meg azt nem utheted vagy nem kiserheted? hat olyan nem lessz, legalabbis nem nalunk. Hienaztak otet is, de ugy latszik ellenunk szabad. Akinek nem tetszik ne a felhaborodott zoldeket kuldje nekunk hanem nyergelje fel a lovakat!

Quote:

Most mondd azt, hogy ő MINDIG ott volt a gép előtt, és azt várta, hogy hiénázzon... Szerintem inkább szóltatok neki. :)
Nem kellett hivni, lelkes kis szemely, kepes bennt ulni ejjel/nappal es O figyelte, O intezett mindent legtobbszor nelkulunk, igaz kaptunk nehany zoldet es nem akartak elhinni hogy nem tudtam mirol is van szo hirtelen, de igy volt.

Quote:

Nem rég azt mondta Dragi, meg Orsi (AKIK IDEJÉBEN NEM VOLT HIÉNÁZÁS, MOST MÁR NINCSENEK OTT), hogy a csak egy maradhat egyáltalán nem hiénázós. Én tapasztaltam, újra meg újra tapasztaljuk. Szerintem felvételi követelmény. :)
Ok mar reg elhagytak bennunket, azota mar egesz mas szelek fujnak; akik maradtunk eleg sok mindent at kellett eljunk sajnos azota. Hogy miert valtozott meg a kilatas? Ha erdekel priviben megirom es nem fogsz utana csodalkozni semmin.

Merengő 06-03-2011 03:55

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 288121)
Nem kellett hivni, lelkes kis szemely, kepes bennt ulni ejjel/nappal es O figyelte, O intezett mindent legtobbszor nelkulunk, igaz kaptunk nehany zoldet es nem akartak elhinni hogy nem tudtam mirol is van szo hirtelen, de igy volt.

csak eszembe jutott tudom nagyon fogtok utálni ezért dragonosok, amikor én mentem fel 1 személyes klánban forest is leste mikor mozdulok ki, napokig volt rajtam kapu amint kimentem klánba hiénázott is, ha emlékeim nem csalnak 3 (vagy 2) sereget is kaptam tőle. 8an 1 ellen.. nem szép dolog és nem volt olyan rég az a-s játék, hogy ne emlékezzek forest fajára ami nem éppen egy termelő törpicsek..

Ghosti 06-03-2011 04:04

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288122)
csak eszembe jutott tudom nagyon fogtok utálni ezért dragonosok, amikor én mentem fel 1 személyes klánban forest is leste mikor mozdulok ki, napokig volt rajtam kapu amint kimentem klánba hiénázott is, ha emlékeim nem csalnak 3 (vagy 2) sereget is kaptam tőle. 8an 1 ellen.. nem szép dolog és nem volt olyan rég az a-s játék, hogy ne emlékezzek forest fajára ami nem éppen egy termelő törpicsek..

Lesi azt mindenki, rajtam is van kapu sokszor napokig:) De hat ez igy van es kesz, legalabb tudod hogy figyelnek:D

Princ 06-03-2011 08:32

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288122)

Nyolcan voltak ellened és hiénáztak, de te följutottál minden akaratuk ellenére.. Aham. Mesemondó bácsi, saját meséd hőse, nem ártana leszállni a fellegekből, avagy visszatérni a valóságba SzK-ról! :D:D

Merengő 06-03-2011 14:48

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 288128)
Nyolcan voltak ellened és hiénáztak, de te följutottál minden akaratuk ellenére.. Aham. Mesemondó bácsi, saját meséd hőse, nem ártana leszállni a fellegekből, avagy visszatérni a valóságba SzK-ról! :D:D

tudod van az a táv amit nem lehet átfokozni, nem harcoltam veletek ez tény érdekes is lett volna, de szerencsére egy 1k-s fedezéssel és 1400 hektáros foglalással messze kerültem tőletek :) akkor azt mondod hazudok azzal, hogy Forest hiénázott? és az 1v8 a pénzel mindenképpen megvolt. hidd el, ha lenne olyan klán ahova lenne értelme belépni, már rég bent lennék. de hamarabb eljön ez mint gondolnád :)

Tsobi 06-03-2011 14:54

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288134)
hidd el, ha lenne olyan klán ahova lenne értelme belépni, már rég bent lennék.

A Black Dragon épp egy harcost keres :D

Kalapácska 06-03-2011 15:33

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288137)
A Black Dragon épp egy harcost keres :D

Biztos nem látja értelmét belépni :D

Merengő 06-03-2011 15:34

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 288142)
Biztos nem látja értelmét belépni :D

vagy csak tudja, hogy utálják és nem látnák szívesen :)

Tsobi 06-03-2011 15:38

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288143)

Van erre egy mondás: "Engedd közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet." :)

vityu 06-03-2011 19:33

Quote:

Nem hiszem, hogy bárki is utálna téged a klánból. (Ha valakit nem szívleltünk nálatok, akkor az Kati volt. :) Főleg Wolfi és Jani pikkelt rá nagyon. :), na meg Viktor felé volt ellenszenv, de csak azért, mert a Pannonért elhagyta a klánt.) Biztosan tudom állítani, hogy a nagytöbbség tudásodért tisztelnek, ahogy én is. 100%-ban biztos vagyok benne, hogy a Black dragon erősebb lenne veled. Csak ugye Pannonosokkal kezdeni nem jó, megtapasztaltuk. Viktor nálunk volt, de amint beindult a Pannon újra felívelése rövid úton itthagyott benünket.

Mindenki játékában van egy klán, amiért bármit bármikor feláldoz. Nekem ez a Black dragon, és remélem minden klántársam így vélekedik erről. Neked viszont biztosra veszem, hogy ez a Pannonfölde.

Éppen ezért nem keresek meg olyan országokat, akik egy nagy klán valószínüleg ideiglene széthullása után kerültek szk-ra. Pedig gondoltam rá. Csak nem szeretem az ideiglenes megoldásokat.

Ha azt mondják, hogy ott az otthon, ahol az ember szíve van, úgy a játékra átfordítva az az örök klánod, ahol felnőttél és/vagy rengeteg időt és energiát belefordítva játszottál azért, hogy ne neked legyen jó, hanem A klánnak.

vityu 06-03-2011 19:42

Quote:

Ja, a másik meg, hogy te is tudod, hogy minden csak viszonyítás kérdése. A jó ellenfeleket az ember nem szívleli. Tehát nem lesznek haverok, nem fognak elcseverészni zöldek tömkelegében, mert akkor megszűnik ellenfélnek lenni. És az ember -hacsak nem az a célja, hogy minél több mnt-t gyűjtsön össze- nem akarja az előrejutását gátolni mindenfél mnt-vel. A cél a játékban bármilyen furcsa: a játék maga. A közeli, teljesíthető célok kitűzésével a lehető legjobban teljesíteni. És ebbe sajnos nem fér bele haverkodás, inkább a klántársak hergelése.

Princ 06-03-2011 23:31

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288134)
tudod van az a táv amit nem lehet átfokozni, nem harcoltam veletek ez tény érdekes is lett volna, de szerencsére egy 1k-s fedezéssel és 1400 hektáros foglalással messze kerültem tőletek :) akkor azt mondod hazudok azzal, hogy Forest hiénázott? és az 1v8 a pénzel mindenképpen megvolt. hidd el, ha lenne olyan klán ahova lenne értelme belépni, már rég bent lennék. de hamarabb eljön ez mint gondolnád :)

Az "1 vs 8" számomra valós küzdelmet jelent. Azt hogy kaptál 1 hiénát 8-16-stb helyett a Dragontól és utána elfedeztél, ezt készséggel elhiszem, de hogy te egy szál magad itt nyolc másik ellen harcoltál az egy kicsit túlzás lett volna.

Az SzK-s gondolatmenetet nem fűzöm most tovább; nem illik már ide. :)

Princ 06-03-2011 23:40

Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
Merengő

Nocsak, most meg mi rosszat írtam?

NewJackCity 06-03-2011 23:57

Quote:

egen... még azért megjegyzem hogy mint látszik, úgy a legkönnyebb győzni ha közben SzK-n "gondolkozol" tovább. :p

lehet legutoljára olcsobb kisklánozos feljutási modot választott
de éppen nem mondott hulyeséget sőt...
láttam én már tole olyat hogy 1 het alatt 2.5szeresére novelte a hekijét ugy hogy vagy 15-20 hiéna sereg pattant rola egy sem jott be 8-9 hiénázásbol
mert minden egyes támadását megprobálták levámolni (biztos csalogatonak tunt sokaknak a kevés varis kevés tolis eros lakoshiányban "szenvedo" oriás)
igazábol a hiénára mindig készulni kell
es szerintem a hiénák jó 90%a foghato lenne a megfelelo stratégiával
a top alatt kifejezetten konnyu lepattintani a mohobb tagokat
de az is hozzátartozik hogy a topban már okosabban hiénáznak es tobb a foghatatlan
egy házless felépités pl elég hatásos tud lenni mert sok hiéna nincs tisztában vele hogy valojában mennyit is tud elendedni ugy az ember(illetve saccolni lehet de hogy hogy van beállitva az intézo lutri és a legrosszabb esethez már a hiénázonak is csunyán ki kell támadni)
volt olyan is hogy ugy kuldtek rá hogy 2kicsi meg egy nagy sereget osszbarak minusz lakitekis elengedésre kiszámolva
jottek zoldek is hogy ezt hogyan pattintotta
az egyik legjobban tecco levél az az volt hogy "milyen kodot kell beirni ilyenkor és hogy hova" :D
amugy sose ertettem miért baj az ha az ember hiénázik is néha
ez egy játék miért kéne mindenkinek hos lovagot jáccani ?
és nem ertem mi ertelme van ennek hogy ha valaki bemásol egy aznapi legnagyobb utést. miert kell jonni az..., ez egy xarházi életében eloszor utott ugy hogy nem hiéna tipusu maszlaggal

Princ 06-04-2011 00:10

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 288172)
lehet legutoljára olcsobb kisklánozos feljutási modot választott
de éppen nem mondott hulyeséget sőt...
láttam én már tole olyat hogy 1 het alatt 2.5szeresére novelte a hekijét ugy hogy vagy 15-20 hiéna sereg pattant rola egy sem jott be 8-9 hiénázásbol
mert minden egyes támadását megprobálták levámolni (biztos csalogatonak tunt sokaknak a kevés varis kevés tolis eros lakoshiányban "szenvedo" oriás)
igazábol a hiénára mindig készulni kell
es szerintem a hiénák jó 90%a foghato lenne a megfelelo stratégiával
a top alatt kifejezetten konnyu lepattintani a mohobb tagokat
de az is hozzátartozik hogy a topban már okosabban hiénáznak es tobb a foghatatlan
egy házless felépités pl elég hatásos tud lenni mert sok hiéna nincs tisztában vele hogy valojában mennyit is tud elendedni ugy az ember(illetve saccolni lehet de hogy hogy van beállitva az intézo lutri és a legrosszabb esethez már a hiénázonak is csunyán ki kell támadni)
volt olyan is hogy ugy kuldtek rá hogy 2kicsi meg egy nagy sereget osszbarak minusz lakitekis elengedésre kiszámolva
jottek zoldek is hogy ezt hogyan pattintotta
az egyik legjobban tecco levél az az volt hogy "milyen kodot kell beirni ilyenkor és hogy hova" :D
amugy sose ertettem miért baj az ha az ember hiénázik is néha
ez egy játék miért kéne mindenkinek hos lovagot jáccani ?
és nem ertem mi ertelme van ennek hogy ha valaki bemásol egy aznapi legnagyobb utést miert kell jonni az ez egy xarházi életében eloszor utott ugy hogy nem hiéna tipusu maszlaggal

Az első sort értem, az nekem szól. Az utolsót is, az asszem Vityu egy múlt heti írására vonatkozik.
A többit nem tudom hova tenni. Valóban, vannak akik tudnak játszani így pl Merengő is, és vannak akik nem, vagy csak kevésbé. Így van ez mindenhol. :)

Merengő 06-04-2011 00:15

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 288171)
Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
Merengő

Nocsak, most meg mi rosszat írtam?

egyszerűen csak nem tetszik a stílusod .. de azért már eljutottunk oda, hogy úgy szóltatok le egy hiénát, hogy bevallottan volt amikor ti sem voltatok külömbek. a nem tetszést azért kaptad mert nem volt kedvem reagálni de megkövetelted magadnak :)

Merengő 06-04-2011 00:18

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 288174)
Az első sort értem, az nekem szól. Az utolsót is, az asszem Vityu egy múlt heti írására vonatkozik.
A többit nem tudom hova tenni. Valóban, vannak akik tudnak játszani így pl Merengő is, és vannak akik nem, vagy csak kevésbé. Így van ez mindenhol. :)

ha megnézed melyik beírásodra reagált jack talán megérted. abban idézted be az én egyilk hszem ahol kifejtettem röviden meg lehet szivatni a hiénákat is. de ez már túl összetett.

NewJackCity 06-04-2011 00:26

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 288169)
Az "1 vs 8" számomra valós küzdelmet jelent. Azt hogy kaptál 1 hiénát 8-16-stb helyett a Dragontól és utána elfedeztél, ezt készséggel elhiszem, de hogy te egy szál magad itt nyolc másik ellen harcoltál az egy kicsit túlzás lett volna.

Az SzK-s gondolatmenetet nem fűzöm most tovább; nem illik már ide. :)

pénzben mindenképp ott volt a 8vs1 hiszen 4.294 mrd az nem 34.352 mrd :rolleyes:
amugy a másik pannon erdekeltségu kisklánba is ugyanugy behiénázott egy másik oritok anno
persze kit erdekel hisz csak egy játék es mnt sem volt :D

Princ 06-04-2011 00:33

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288175)
egyszerűen csak nem tetszik a stílusod .. de azért már eljutottunk oda, hogy úgy szóltatok le egy hiénát, hogy bevallottan volt amikor ti sem voltatok külömbek. a nem tetszést azért kaptad mert nem volt kedvem reagálni de megkövetelted magadnak :)

Még jó hogy megkövetelem, hiszen ugyanazt mondtam vissza amit te írtál le, csak más sorrendben, így a kérdésed megválaszolva.
Szóval csak a stílus. Hát akkor, sajnálom. :(

Persze hogy van példa hiénázásra tőlünk. Sőt, lesz is még. Csak nem szívesen használjuk ezt a harcformát, hiszen a többi sokkal több örömöt nyújt.

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288176)
ha megnézed melyik beírásodra reagált jack talán megérted. abban idézted be az én egyilk hszem ahol kifejtettem röviden meg lehet szivatni a hiénákat is. de ez már túl összetett.

Emlékszem rá, de ott nem volt jelentősége annak hogy mi hogy működik, ezért csodálkoztam a dicsőítésedbe szőtt súgórészleten. :)

Várjunk csak.. változott a stílusom? Rövid idő alatt biztos nem, tehát akkor:
:D

Kalapácska 06-04-2011 10:17

Nagyon szórakoztató ez a külső fórum :)
Kicsit hasonlít a mobiltelók fejlődésére :D
Azok is először nagyok voltak 1-2 napot ment az aksijuk , utána lettek kicsik volt amelyiknek 1 hetet is kibírt az aksija :)
Most megint nagyok és 1-2 napot bír az aksijuk ...
Itt van hiéna nincs hiéna ki a hiéna éppen :D
Szóval minden megy előről folyamatosan :DDD

Tanuló 06-04-2011 12:07

A hiénázás benne van a játékban, és tényleg lehet ellene védekezni. De azért azt hiszem, nem illeti dicséret a hiénát, megtette, földet vitt, és ennyi.
A szenvedő félnek soha nem fog tetszeni ez a stílus, de ez nem jelenti azt, hogy ne készüljön föl rá. Lehet sereget engedni, elfokozni, esetleg elitekkel szembemenni, van lehetőség bőven.

Tsobi 06-04-2011 12:24

Én úgy gondolom, hogy az egyéni csatáknak 1 vs 1-ben kell eldőlnie (ill. klántársak). Aki nem elég rátermett ahhoz, hogy saját maga kezdeményezzen, az ne is üssön inkább, mert azt a földet nem érdemli meg. Azért játék a játék, hogy magunkat szórakoztassuk, nem pedig azért, hogy az aljasságunkkal más játékélményét rontsuk.

vityu 06-04-2011 12:45

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288189)
Én úgy gondolom, hogy az egyéni csatáknak 1 vs 1-ben kell eldőlnie (ill. klántársak). Aki nem elég rátermett ahhoz, hogy saját maga kezdeményezzen, az ne is üssön inkább, mert azt a földet nem érdemli meg. Azért játék a játék, hogy magunkat szórakoztassuk, nem pedig azért, hogy az aljasságunkkal más játékélményét rontsuk.

Ez is csak egy utópia. Olyan mint a kommunizmus, leírják, elméletnek tökéletes, de a gyakorlatba átültethetetlen. Elég csak egy felbőszített ország, aki írtani akar kicsit. Ez a legjobb módja.

Tsobi 06-04-2011 12:55

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 288195)
Ez is csak egy utópia. Olyan mint a kommunizmus, leírják, elméletnek tökéletes, de a gyakorlatba átültethetetlen.

Már miért lenne az?
Én, mint jó kommunista vallom a fent nevezetteket és ezek szerint is cselekszem, ill. ha épp klánvezér vagyok el is várom ezt a fajta harci szellemet a többiektől. Egyáltalán nem kivitelezhetetlen, csak fel kell adni az ingyen föld illúzióját és időnként összeszorítani a fogsorunkat.

ergar 06-04-2011 13:10

2011-06-03 12:01:08 heineken beer (#603338) elfoglalt 459 hektárt SAJÁTFŐDEM (#468542) országától.

gratta Heini!

All times are GMT +1. The time now is 20:05.