![]() |
Webes összesítő frissítve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2010.html
|
Quote:
Ez a szőlő mindig savanyú :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ildee Ildee, Te tudod egyáltalán miről van szó? :D |
5. forduló 3. párbajára emlékszik még valaki?
Eljöttem 2-szer, és nyertem kétszer. Négy pontot. A harmadik fordulóban meg Bugyifalva jelentkezett de nem lépett be, evvel lett Numerának egy 5 pontos párbaja. Nem sírtam (csak magamban :D). Az viszont tény, hogy valami miatt 200 kezdőkatonának vettem a 250et, igy amit 120nak irtam, az valójában 170 volt, ez igaz. Aztán hogy aládbontottak-e vagy védöt tettek, ezt a kérdést passzolom. De ha átférsz, és Bob nem megy rád, akkor is férek 15kor. Persze ha nem A-t hanem engem támadsz, akkor más a helyzet, ez tény, de ebben már nagyon sok a ha. |
Quote:
|
Quote:
Nem volt egyértelmű számomra, hogy mi lesz a végső pontozása ennek a fordulónak, és szerettem volna megnyerni. Ati csak annyit, írt hogy a végén eldönti, hogy fog pontozni. Tudtam, hogy itt lesznek az ismerőseid, ezért mindenképpen jönni akartam. Na, de egy cseppet sem bosszantasz :) Lesz max még egy ezüstöm. Én tavaly is nagyon örültem neki. Idén se fogok a kardomba dőlni. Neked meg grat a bronzhoz! |
Quote:
|
Tsobi: ha szépen kérlek, akkor elárulod mi nem tetszik abban, hogy frissítettem a webes összesítőt, hogy ne pdf olvasót kelljen használni az eredmények megnézéséhez?
Általában igyekszem semmi csúnyát-rosszat nem írni, ennek ellenére néha számomra abszurd beírásokra kapok lehúzást, amit nagyon nem értek, ez is egy ilyen. |
All times are GMT +1. The time now is 00:55. |