![]() |
Sentenced - bleed in my arms
|
Guru - Certified
|
José Padilla: El sueno de Ibiza :)
|
Bebe: Siempre me quedará :)
http://www.youtube.com/watch?v=oEDn5hHwKVw&NR=1 |
Just Jack - Stars In Their Eyes
|
Quote:
|
Quote:
|
Republic - 16 tonna fekete szén
Aki most lent van. A föld alatt. Aki most lent van. Lent is marad. Aki most fent jár. A föld felett. Örül nagyon, Hogy ott lehet. 16 tonna Fekete szén. 16 tonnát raksz és Mennyi a bér? Meghalni kéne, De nem lehet. A vállalat nem engedi A lelkemet. Ref: Kedvesem, jöjj velem! Ez a harc lesz a végső. Kedvesem, jöjj velem! Senki más nem jöhet. Kedvesem, jöjj velem! Az égbe visz ez a lépcső. Innen más út ki már Nem vezet. Ha szombat este Indul a party A malacnak reggel Ki fog enni adni? A színpadon Három majom. Hülyének néznek minket. Azt gondolom. Kedvesem, jöjj velem! Ez a harc lesz a végső. Kedvesem, jöjj velem! Senki más nem jöhet. Kedvesem, jöjj velem! Az égbe visz ez a lépcső. Innen más út ki már Nem vezet. Aki most lent van. A föld alatt. Aki most lent van. Lent is marad. Aki most fent jár. A föld felett. Örül nagyon, Hogy ott lehet. 16 tonna Fekete szén. 16 tonnát raksz és Mennyi a bér? Meghalni kéne, De nem lehet. A vállalat nem engedi A lelkemet. taptirarirá hopp taptirarirá hopp taptirarirá rappápá tárárá hopp hopp taptirarirá hopp taptirarirá hopp taptirarirá rappápá tárárá hopp hopp Kedvesem, jöjj velem! Ez a harc lesz a végső. Kedvesem, jöjj velem! Senki más nem jöhet. Kedvesem, jöjj velem! Az égbe visz ez a lépcső. Innen más út ki már Nem vezet. taptirarirá hopp taptirarirá hopp taptirarirá rappápá tárárá hopp hopp |
Korál : Homok a szélben
Ne kérd, hogy ígérjem meg azt, amit nem tudok. Szeretlek és melletted vagyok. De tudom jól, hogy eljön majd a nap, És nem lesz semmi, ami majd visszatart, Mert sehol sem tudtam megnyugodni még, S ha nem lennék szabad élni sem tudnék. Homok a szélben, azt mondod az vagyok. Homok a szélben, lehet hogy az vagyok. Homok a szélben, tudom hogy az vagyok. Homok a szélben, megváltozni nem tudok. Meder nélküli folyó leszek nélküled, És meglehet, hogy sokszor tévedek. És minden reggel máshol ér talán, És senki nem fog emlékezni rám, És nem tudom, hogy mi történhet még, De ha nem lennék szabad élni sem tudnék. |
Időutazó vagyok :D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 02:02. |