Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Merengő 05-24-2011 19:38

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 287642)
Én csak egyet kérdeznék?
Miért is kellene végignézni, hogy egy ország felettem termel ezerrel? Hogy felhalmozzon egy csomó pénzt amiből támogatja a klánbeli emberek kisebb tagját majd mikor felér engem támadjanak? Hát nem, én már sokszor befürödtem a jószívű és jóhiszeműségem miatt de nem követek el több ilyen hibát! Eddig is csak azért volt ott, mert a pannon miatt nem lehetett támadni.
Nincs mnt nem is kkért akkor meg nem értem mi a gond?

nekem nem azzal volt gondom még mindig hogy végigvertétek, hanem a körítéssel. vityu írta le a frankót kellett a föld ennyi.

vityu 05-24-2011 19:49

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287650)
nekem nem azzal volt gondom még mindig hogy végigvertétek, hanem a körítéssel. vityu írta le a frankót kellett a föld ennyi.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287512)
Elmeséljem a történetet?

Volt egyszer egy feljebbjutási vágy Wolfi részéről. Ezután én egy hibát kihasználva még 3-4 sereggel kimentem rá eredményesen

Ekkor leálltunk. Jöttek a nagy szavak, majd egy egész szép mennyiségű varázsló legyilkolása. Ekkor döntöttünk affelől, hogy viszonozzuk a kapott kedvességet...stb

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 287599)
...valóban, volt egy hadüzi. Ekkor még nem voltam biztos benne hogy támadni fogok, de a klánban továbbra sem volt más hajlandó rá, középen meg rosszul mutatott az idegen ori, a fél milla legyilkolt vari hatására tehát megtettem amit kellett.

A feljebbjutási vágy és a nem ment senki csak a varázsló gyilkolás után miféle körítés? A feljebbjutási vágy szerintem azt jelenti, hogy kellett a föld neki.:eek:

Merengő 05-24-2011 20:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287651)
A feljebbjutási vágy és a nem ment senki csak a varázsló gyilkolás után miféle körítés? A feljebbjutási vágy szerintem azt jelenti, hogy kellett a föld neki.:eek:

hmm ki lehet emelni részleteket attól még volt hozzá körítés nem is kell hozzá sokat lapozgatni vissza... ha nem lett volna varázsló gyilkolás fent maradhat? a szövid előző hsz-e nem erről árulkodik.

vityu 05-24-2011 20:21

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287658)
hmm ki lehet emelni részleteket attól még volt hozzá körítés nem is kell hozzá sokat lapozgatni vissza... ha nem lett volna varázsló gyilkolás fent maradhat? a szövid előző hsz-e nem erről árulkodik.

Nem, de akkor lehet, hogy nem megyünk el 2400+ hektárig.

Ki lehet forgatni a szavakat, persze. A hódítós közösség meg ebben mindig is király volt.

Tsobi 05-24-2011 21:01

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287659)
Ki lehet forgatni a szavakat, persze. A hódítós közösség meg ebben mindig is király volt.

Mi itt mind politikusok vagyunk és a saját országainkat képviseljök. :)

Pool 05-25-2011 10:08

Quote:

Originally Posted by merengő (Post 287600)
gratula, hogy végigvertétek :) szép volt fiuk

van ez így :D

papp2 05-25-2011 14:15

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-05-24 06:01:07 PetiKE :) (#624077) elfoglalt 426 hektárt Steve Land (#438940) országától.

Gratula Peti.

penge bácsi 05-27-2011 07:15

2011-05-27 04:01:14 Hanyatlás (#3186) támadást indított Egyenlítői LáMa Vadászok (#3543) ellen, de a csatát elvesztette.

hogy mindig a mi seggünket kívánja meg vki mostanában... :D

Princ 05-27-2011 12:15

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 287675)
van ez így :D

Igen, de ha te ütsz az úgy tűnik nem olyan hatalmas probléma. :)

Pool 05-27-2011 15:22

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 287752)
Igen, de ha te ütsz az úgy tűnik nem olyan hatalmas probléma. :)

A jó kapcsolatok teszik :)

Sucó 05-28-2011 06:09

2011-05-28 01:01:13 Bajszos Angyalok (#4050) támadást indított Részeges veteránok klubja (#3026) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6087 hektár földet.
gratula a bajsziknak!:)

Sami 05-28-2011 09:08

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 287791)
2011-05-28 01:01:13 Bajszos Angyalok (#4050) támadást indított Részeges veteránok klubja (#3026) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6087 hektár földet.
gratula a bajsziknak!:)

Köszönjük!

-Fegya- 05-30-2011 05:34

2011-05-30 02:01:14 Vadkan (#4079) támadást indított Negotiatoribus fortes (#4097) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2347 hektár földet.
Grat!

Kalapácska 05-30-2011 10:10

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 287877)
2011-05-30 02:01:14 Vadkan (#4079) támadást indított Negotiatoribus fortes (#4097) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2347 hektár földet.
Grat!

Grat nekik tőlem is :D

Ghosti 05-30-2011 16:55

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:2011-05-29 22:01:10heineken beer (#603338) elfoglalt 354 hektárt Paawa (#199989) országától.
Gratu heini:)

vityu 05-30-2011 17:40

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 287894)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:2011-05-29 22:01:10heineken beer (#603338) elfoglalt 354 hektárt Paawa (#199989) országától.
Gratu heini:)

Az egyik igen ritka nem hiénázása? Grat hozzá.

Robicsek 05-31-2011 06:34

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287895)

Huu de nagyarcu lettel mar Te is Vityu...Azert en meg emlexem arra amikor meg az orid kicsi volt es en ugy emlexem h Te is minden lehetoseget megragadtal annak erdekeben h az orszagod nagyobb legyen..ugyanugy a klantarsaid is de most hogy mar 700k felett vagy(tok) minden utest le kell szolni...
Igen is Heini eleg sokat hienazott mivel O kezdo jatekos es igazabol nem tudja hogy mit illik csinalni es mit nem de a hodito nem is a fair playrol szol szerintem..

Amit Ti csinaltatok Hunyadival az is felfoghato egy hienazasnak..Alatta vagytok 8an 1 valaki kikuld ra egy nagy sereget varva h majd lesz szembesereg es a tobbi is atrohan rajta..erre se mondanam azt hogy vitezes fair play hozzaallas..
szal elobb nezz magadba aztan rakj ki ilyen postokat..
igazabol en azt sem ertem hogy miert nem tudsz csak egyszeruen csendben maradni es folytatni a jatekodat sztem senki sem kivancsi a nagy vityu velemenyere ha meg igen akkor nyiss egy postot a Vityu megmondja cimen es elvezd ki..
Sziasztok!Jo hoditozast!

Merengő 05-31-2011 07:24

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-05-30 23:01:05 13city (#88042) elfoglalt 512 hektárt Guantanamo (#355838) országától.

gratula :)

Pool 05-31-2011 09:29

Quote:

Originally Posted by Robicsek (Post 287921)
Huu de nagyarcu lettel mar Te is Vityu...Azert en meg emlexem arra amikor meg az orid kicsi volt es en ugy emlexem h Te is minden lehetoseget megragadtal annak erdekeben h az orszagod nagyobb legyen..ugyanugy a klantarsaid is de most hogy mar 700k felett vagy(tok) minden utest le kell szolni...
Igen is Heini eleg sokat hienazott mivel O kezdo jatekos es igazabol nem tudja hogy mit illik csinalni es mit nem de a hodito nem is a fair playrol szol szerintem..

Amit Ti csinaltatok Hunyadival az is felfoghato egy hienazasnak..Alatta vagytok 8an 1 valaki kikuld ra egy nagy sereget varva h majd lesz szembesereg es a tobbi is atrohan rajta..erre se mondanam azt hogy vitezes fair play hozzaallas..
igazabol en azt sem ertem hogy miert nem tudsz csak egyszeruen csendben maradni es folytatni a jatekodat sztem senki sem kivancsi a nagy vityu velemenyere ha meg igen akkor nyiss egy postot a Vityu megmondja cimen es elvezd ki..
Sziasztok!Jo hoditozast!

bementek ott a "lófasz" seregek is... :D

ergar 05-31-2011 09:56

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287895)

kicsit megkésve, de gratta Heini! :D

Majd ha odaérsz, lerendezed...

Princ 05-31-2011 10:26

Quote:

Sziasztok!Jo hoditozast!

Ezt szívesen megosztom. Azért figyeltünk fel Heini folyamatos hiénázásaira, mert a mi harcosunknak emiatt ment el a kedve egy időre a becsületes harcoktól.

Aztán. Vityunak nemhogy postja, hanem topikja van a győzedelmes tetteinkről és dicső klántörténetről. Javaslom mindenkinek, aki büszke arra amit tesz. :)

Mi van még. Hunyadi hiénázása. A hiénázás nem az, amikor vki visszakísér egy sereget, ami nem ellene (szövije ellen) jött? Itt nem láttam ilyet; próbáld meg máshonnan közelíteni, ha tényleg köze van Heinihez Hunyadinak.

vityu 05-31-2011 10:48

Quote:

Ezért kell irányítani, mert kezdő. PetiKE is kezdő A-ban, mégse csinálja. Heineken hányszor jött ki hiénázni a mi legkisebb országunkra? Ő folyamatosan ütött, haladt felfelé a ti kis reménységetek meg folyamatosan ment rá hiénába, nappal, hajnalban, reggel, bármikor.

Most mondd azt, hogy ő MINDIG ott volt a gép előtt, és azt várta, hogy hiénázzon... Szerintem inkább szóltatok neki. :)

Nem rég azt mondta Dragi, meg Orsi (AKIK IDEJÉBEN NEM VOLT HIÉNÁZÁS, MOST MÁR NINCSENEK OTT), hogy a csak egy maradhat egyáltalán nem hiénázós. Én tapasztaltam, újra meg újra tapasztaljuk. Szerintem felvételi követelmény. :)

Wolfi 05-31-2011 10:50

[Igen is Heini eleg sokat hienazott mivel O kezdo jatekos es igazabol nem tudja hogy mit illik csinalni es mit nem de a hodito nem is a fair playrol szol szerintem..

Sziasztok!Jo hoditozast![/quote]

Itt nem is hiénázásról, hanem hiénázásokról volt szó! És bár a hiénázást nem ítélem el azért az elgondolkodtató, hogy egy ori "egy" országra van kihegyezve és konkrtétan csak azt várja mikor üti vissza magát mellé, hogy ismét mehessen. Ha meg nem sieti el a visszaérkezést ül a babérjain! Elf fajjal még ezt is megérteném no de Heini esetében...

GenXter 05-31-2011 11:57

Sztem a Hunyadis témát le lehetne zárni
Nem volt semmiféle "hiéna"
Nekem csak az nem tetszett hogy nem tehetett semmit az ütések ellen,mert ha szembemegy akkor .....
Nem nézem le a Dragont emiatt , de ismétlem hogy sztem nagy tudás nem kellett hozzá,mert védve volt a "segge" Princnek

Merengő 05-31-2011 12:16

hiénát is meg lehet szívatni főleg ha tudod hogy jönni fog, sőt ha nem tudod akkor is.. :) és szerintem a "reggel este jön" kategória a tudom hogy jönni fogba tartozik..

Robicsek 05-31-2011 13:09

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 287932)
Ezt szívesen megosztom. Azért figyeltünk fel Heini folyamatos hiénázásaira, mert a mi harcosunknak emiatt ment el a kedve egy időre a becsületes harcoktól.

Aztán. Vityunak nemhogy postja, hanem topikja van a győzedelmes tetteinkről és dicső klántörténetről. Javaslom mindenkinek, aki büszke arra amit tesz. :)

Mi van még. Hunyadi hiénázása. A hiénázás nem az, amikor vki visszakísér egy sereget, ami nem ellene (szövije ellen) jött? Itt nem láttam ilyet; próbáld meg máshonnan közelíteni, ha tényleg köze van Heinihez Hunyadinak.

Ohh hat ezzel most nagyon okosat mondtal...igazabol en ezert nem is nagyon hasznalon a forumot mert itt semmi mas nem tortenik csak egymas szavainak kiforgatasa...En csak annyit mondtam h kicsit mar elegem van abbol h Vityu mindig a mi klanunkal foglalkozik meg akkor is amikor ez semmilyen hatassal nincs az O klanjara..teljesen mind1 h mit csinalunk allandoan rajtunk lovagol...inkabb foglalkozzon mar sajat magavol a velemenyet meg irja ahova akarja..Mi sem tettunk megjegyzeseket az o postjaira hat o se tegyen..

Tsobi 05-31-2011 13:11

Quote:

Egy ilyen nagy múltú (ebben az esetben értsd: régi) klánban elvárható lenne, hogy a felkarolt kezdők magukba szívjanak némi tudást tapasztaltabb társaiktól, szóval erre kár fogni ezt a gusztustalan játékstílust (mert ez akkor a klán szégyene).

Robicsek 05-31-2011 13:25

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287933)
Ezért kell irányítani, mert kezdő. PetiKE is kezdő A-ban, mégse csinálja. Heineken hányszor jött ki hiénázni a mi legkisebb országunkra? Ő folyamatosan ütött, haladt felfelé a ti kis reménységetek meg folyamatosan ment rá hiénába, nappal, hajnalban, reggel, bármikor.

Most mondd azt, hogy ő MINDIG ott volt a gép előtt, és azt várta, hogy hiénázzon... Szerintem inkább szóltatok neki. :)

Nem rég azt mondta Dragi, meg Orsi, hogy a csak egy maradhat egyáltalán nem hiénázós. Én tapasztaltam, újra meg újra tapasztaljuk. Szerintem felvételi követelmény. :)

Vityu hidd el hogy a Mi klanunkban mindenki magasrol leszarja hogy mit csinal Petike...senki nem ul itt egesz ejszaka azt figyelve hogy Petike vajon mikor megy ki es hogy lehessen hienazni mert az Nektek majd mennyire fog fajni..
Mindenkinek megvan a maga dolga csaladja stb-stb..En pl szivesebben fexem az elettarsam mellett mint a hodito mellett azt figyelve hogy vajon kit lehetne hienazni..En mindig is mondtam Heininek h ha mar ork lett akkor ussun egyeniben mondjuk a hajnal 4es valtaskor olyan klantagokat ahol nincs 24 oras tavol de sajna neki sincs ideje itt ulni hajnalok hajnalan...igy megragad minden lehetoseget annak erdekeben h feljebb keruljun..O ilyen szellemben jatsza a jatekot...undorito vagy sem o ezt csinalja..

Wolfi 05-31-2011 13:26

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287937)
hiénát is meg lehet szívatni főleg ha tudod hogy jönni fog, sőt ha nem tudod akkor is.. :) és szerintem a "reggel este jön" kategória a tudom hogy jönni fogba tartozik..

Meg is kapta a magáét attól ne félj:)

Robicsek 05-31-2011 13:32

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 287934)
[Igen is Heini eleg sokat hienazott mivel O kezdo jatekos es igazabol nem tudja hogy mit illik csinalni es mit nem de a hodito nem is a fair playrol szol szerintem..

Sziasztok!Jo hoditozast!

Itt nem is hiénázásról, hanem hiénázásokról volt szó! És bár a hiénázást nem ítélem el azért az elgondolkodtató, hogy egy ori "egy" országra van kihegyezve és konkrtétan csak azt várja mikor üti vissza magát mellé, hogy ismét mehessen. Ha meg nem sieti el a visszaérkezést ül a babérjain! Elf fajjal még ezt is megérteném no de Heini esetében...[/quote]

Wolfi Mi mar eleg regota ismerjuk egymast tudod nagyon jol hogy en milyen felfogasban jatszom a hoditot...Felre van ertve ez az egesz ezt Petikenek meg Heininek kene lerendeznie mivel sztem mindakettoben van tuske egymas iranyaban es amig ez nem tunik el addig mindketten kisergetni fogjak egymast..
Az meg h elf fajjal ez meg ertheto is egy picit viccesen hangzik mivel ha pl xy kimegy melloled egy sereggel Te azert nem kisered meg mert ork vagy es milyen ciki mar hogy ork letedre kisersz...
Nagyon sok iranybol meglehet ezt kozeletieni en csak annyit kerek toletek hogy hagyjatok beken a klanunkat nem kell egymasra megjegyzeseket tenni ha nem tetszik amit lattok akkor nem kell nezni ilyen egyszeru..
Nem kell se elismerni azt amit csinalni de fikazni sem kell..Ghosti kirakta a forumra azt a bizonyos pawa utest en tudtam h hiba volt mert majd jonnek a megjegyzesek megtette hat ez van..Es ezek utan miert is ussun egyeniben ha ugyanugy megkapja a hiena titulust..semmi ertelme..

Robicsek 05-31-2011 13:39

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 287939)
Egy ilyen nagy múltú (ebben az esetben értsd: régi) klánban elvárható lenne, hogy a felkarolt kezdők magukba szívjanak némi tudást tapasztaltabb társaiktól, szóval erre kár fogni ezt a gusztustalan játékstílust (mert ez akkor a klán szégyene).

Tsobi ebben teljsen mertekben igazad van probaljuk is formalni de meg rengeteget kell tanulnia..

Tsobi 05-31-2011 14:28

Quote:

Originally Posted by Robicsek (Post 287943)
Tsobi ebben teljsen mertekben igazad van probaljuk is formalni de meg rengeteget kell tanulnia..

Azért olyan rengeteget már senkinek nem kell tanulnia, hisz ez a legfelső szint.. ide el is kell jutni valahogy.

Redback 05-31-2011 17:20

Quote:

Tudod hogyan kerültem fel A-ba?G-ben találtam egy jó szövit, aki pénzelt és segített. Felkerültem A-ba az Olümposzba. Nagyon nem voltam benne a játékba, nemhogy az A-s játékban. A klánbeliek mondták hogy mit hogyan csináljak, mire figyeljek, és próbáltam lehetőségeimhez mérten a legjobban megoldani. Egyetlen egyszer nem hiénáztam. Igaz, volt amikor csináltam egy-egy bakit. Igenis élvezem mikor ülök a gép előtt és izgulok, számolok gondolkozom. A hiénában nem lelném örömöm, szerintem. De ízlések és pofonok :)

Pumi 05-31-2011 18:49

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 287949)
A hiénában nem lelném örömöm, szerintem. De ízlések és pofonok :)

Ha ehhez tartod magad mindig, majd büszkén viseled a kék számokat és a játék is élvezetes marad mindig. Még akkor is ha éppen téged vernek el :)

Pool 05-31-2011 18:49

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 287935)
Sztem a Hunyadis témát le lehetne zárni
Nem volt semmiféle "hiéna"
Nekem csak az nem tetszett hogy nem tehetett semmit az ütések ellen,mert ha szembemegy akkor .....
Nem nézem le a Dragont emiatt , de ismétlem hogy sztem nagy tudás nem kellett hozzá,mert védve volt a "segge" Princnek

nekem benyelte az 5*20k-s seregemet is...
pedig azt eccerű lett volna védeni

Merengő 05-31-2011 19:49

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 287941)
Meg is kapta a magáét attól ne félj:)

nagyon helyes, akkor probléma lezárva :)

Debilke 05-31-2011 20:49

Quote:

Nem rég azt mondta Dragi, meg Orsi, hogy a csak egy maradhat egyáltalán nem hiénázós. Én tapasztaltam, újra meg újra tapasztaljuk. Szerintem felvételi követelmény. :)

Vityu Nagymester, az általad említett "nem rég" elég régen volt, akkor amikor mi Dragival abban a klánban voltunk, nem volt hiénázás, hogy elötte és most mi van ott, ahhoz semmi közünk, légyszives ne keverd bele, mert kb. annyi közünk van hozzá, mint Neked a szerénységhez.

vityu 05-31-2011 21:22

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 287965)
Vityu Nagymester, az általad említett "nem rég" elég régen volt, akkor amikor mi Dragival abban a klánban voltunk, nem volt hiénázás, hogy elötte és most mi van ott, ahhoz semmi közünk, légyszives ne keverd bele, mert kb. annyi közünk van hozzá, mint Neked a szerénységhez.

Legyél olyan szíves mellőzni a személyeskedést. Úgy látom, hogy a fő problémád velem van. Sajnálom, hogy ide jutottunk. Ugyanolyan vagyok, mint eddig. Mindig volt, hogy beszóltam egy nekem nem tetsző dologra a fórumon, és ezután is lesz.

vityu 05-31-2011 21:23

Quote:

Nem rég azt mondta Dragi, meg Orsi (AKIK IDEJÉBEN NEM VOLT HIÉNÁZÁS, MOST MÁR NINCSENEK OTT), hogy a csak egy maradhat egyáltalán nem hiénázós. Én tapasztaltam, újra meg újra tapasztaljuk. Szerintem felvételi követelmény. :)

Módosítottam, nehogy rossz fény vetüljön rátok. Elnézést ha esetleg kellemetlenséget okoztam ezzel!

Princ 05-31-2011 22:50

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287937)

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287962)
nagyon helyes, akkor probléma lezárva :)

egen... még azért megjegyzem hogy mint látszik, úgy a legkönnyebb győzni ha közben SzK-n "gondolkozol" tovább. :p

All times are GMT +1. The time now is 15:48.