![]() |
Quote:
Ez van, nem lehet mindenki tökéletes :) A viharozásával meg max engem előzött meg, sokat nem ért el vele... |
Quote:
Nem hiába én szövim, helyállt :) |
Quote:
Ezt rendesen elnézted :) 120 katonával engem nem ver be Bob. Én pedig 175 katival mentem ki támadni, de pattantam. 4 ori volt az elején, mert a másik 4 lila volt. Nagy mák kell ahhoz, hogy pont engem szúrjon ki a három induló közül. Egyébként meg elbénázta. Ennyi. |
Quote:
Még ehhez hozzájön a Nedudki barátod, és már egy egész szép kis banda jött össze. Szerencsére az ő pontja most nem számított bele, mint a múltkor. |
Pali 38
Attila 37 Én 30 Bob 28 Állítom, ez a végső sorrend? Valaki fogad velem? |
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve.
Ahogy írtátok, annyi változás történt, hogy Tuvalu első helyre került, Numer@ egyelőre második. Kettejük között az utolsó forduló dönt. Egy pont a különbség, úgyhogy még bármi lehet a vége kettejük között. :) Egyelőre Pool a harmadik, de a 30 pont mellé még maximum 5.öt szerezhet, ami 35 pontot ad, ezzel nem tud a második helyre feljutni. Így legjobb esetben harmadik helyen zárja az idei párbajsorozatot. Bobnak viszont még van esélye Poolt megelőzni. Két pont a különbség, az utolsó fordulóban Bob még előzhet, és zárhat harmadik helyen, Poolt leszorítva a dobogóról. Másnak nincs esélye a dobogós győzelemre. |
Quote:
Nevezést kifizette, nem volt kizárva, akkor? Neked nem kellett volna jönnöd és máris csak 4 pontos :D:D:D |
Quote:
Az 1 órásra már nem kell hívnod a barátaid :) |
Quote:
Te rontottad el, mert már volt 5 pontod, mégis jöttél, így ki is növelte Pali esélyét az 5 pontra? :D |
Quote:
Ez nem játék. 300 vari, és mellé 600 íj. |
All times are GMT +1. The time now is 03:24. |