![]() |
Helyezés: 7
Érték: 45903 Egy olyan szövi kéne.. Ami támogatós, nem lenyúlós.. Sokáig, bátran büszkén - értelmetlenül kitartós, de engem békénhagyós. (ezt nem is értem...hogy értheti hogy őt békénhagyja a szövije?? :) ) Pénzt átutalós, nem átküldős karavános. Sört szeretős, nekem adós, nem követelős. Szerintem. Hát ez nem rossz, korán kezdi. :D |
Helyezés: 674
Érték: 10164 valaki lesza szövim négy tagot keresek!! Vajon Ő lesz az 5. tag? :D |
Helyezés: 625
Érték: 10591 halliho!!! kezdo hodito,viszont tapasztalt szerepjatekos felelf vari csapata szovetsegbe lepne... :) |
Quote:
csak az RPG-k néha :eek: kicsit :eek: különböznek a hódtól :) |
Quote:
|
Helyezés: 407
Érték: 14251 szövetségünkbe 1 embert keresünk orkot vagy hullát Na most akkor melyiket a 3 kozul? Vmint azt is irhatta volna, hogy : ugyanitt autot vennek, trabantot vagy porschet... :) |
Quote:
|
Helyezés: xxx
Érték: xxx 500 kör múlva lépnék és addigis gyors előrehaladást megcéloző klánt keresnék magamnak. hadis vagyok kb. 60%ra kimaxolt orival. Lehetőleg csak azok írjanak akiknek van legalább 8000 katonai egységük. Az orit gömbiztem, szóljak neki, hogy az max 31%? :D Mondjuk olyan orival én is szeretnék 8000 sereggel rendelkező szövit. :) |
"Tulajdonképpen nem bánnám, ha lennének szövetségeseim."
:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:01. |