![]() |
Quote:
Persze, hogy volt rá oka, hogy nem küldött visszasereget. Ha megteszi szanaszét szedjük... |
Talán a provokativ levelezésed
Hadüzenet Melyik részéhez kellett a nagy tudás ? semelyikhez |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-05-21 22:01:13 .::Vörös-- oroszlán::. (#592758) elfoglalt 511 hektárt Tanganyika (#2370) országától. grat :) |
Quote:
Persze, ez így nem teljes, mert végül a két ori csatájából Tanganyika jött ki +133 hekivel :) |
Ati, privátban szeretnék veled valamilyen módon beszélni. Történt az A-ba egy nagyon furcsa eset és nem tudok mellette szó nélkül elmenni. Ide nem akarom leírni, mert túl sok információ lenne benne.
|
Quote:
|
Szó nincs jksz-ről, annyi történt, hogy ment a szövim felé egy ori, védenie kellett volna, de nem védte. Viszont a részleteket nem írnám le, mert az info kiadás lenne mindkét részről.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Esetleg én is megnézhetem neked, ha gondolod.
|
az elküldött adatok alapján a támadó nyer.
|
ha az ütés felfelé ment akkor fér be.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A fokozás lesz a gond valószínűleg. Ezt kihagytuk a számításból... Fenébe.
|
Kösz Vityu!
|
Közben megnéztem, hogy nem felejtettem-e véletlenül bekapcsolva a hadi események részletes naplózását, de nem, úgyhogy a pontos okot utólag csak az érintett ország tudja megmondani. De ha a fokozással megváltozott az eredmény, és azt az eredményt kaptad, akkor az lesz a ludas.
|
Igen, az a ludas, hogy azt figyelmen kívül hagytuk, hogy kv közben a fokozás miatt még esni fog az értéke.
|
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
|
Quote:
|
Quote:
Az esetről nem láttam egységes leírást, így késve, de azért megemlítem, hogy valóban, volt egy hadüzi. Ekkor még nem voltam biztos benne hogy támadni fogok, de a klánban továbbra sem volt más hajlandó rá, középen meg rosszul mutatott az idegen ori, a fél milla legyilkolt vari hatására tehát megtettem amit kellett. Elismerésem Hunyadi aktuális gazdája felé, aki nem törölt, nem ment szk-ra, sőt az első résznél még aktivitást is mutatott, gondolok itt az elfokozásra, később pedig az ijesztgetésre, jó volt. Lett volna lehetősége szembejövetelre, úgy hogy más ne tudja beütni a klánból, és a kocsmái egykori számából következtetve erről tudott is, de tényleg nem sok értelme lett volna vesztes helyzetben túl sokat küzdenie. Legközelebb alakulhat máshogy is. :o |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én csak egyet kérdeznék? Miért is kellene végignézni, hogy egy ország felettem termel ezerrel? Hogy felhalmozzon egy csomó pénzt amiből támogatja a klánbeli emberek kisebb tagját majd mikor felér engem támadjanak? Hát nem, én már sokszor befürödtem a jószívű és jóhiszeműségem miatt de nem követek el több ilyen hibát! Eddig is csak azért volt ott, mert a pannon miatt nem lehetett támadni. Nincs mnt nem is kkért akkor meg nem értem mi a gond? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:02. |