![]() |
Quote:
Xepi részvétem :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Ezzel arra célzok neki,hogy a más szemében a szalkát is meglátja de magáéban a gerendát sem:) Én nem szekáltam volna ha ő sem engem:) De most nyugi áttértem a szecsa meg jópár ember modszerére ütöm a félüres/üres orikat:)Ha az jobban tetszik,hogy a kezdök kedvét elveszik a játéktól akkor én is ezt teszem:D Most hiába veritek itt a melletek,hogy én deffelek így meg ugy stb:) 2 lehetőség van:1 a deffelés majd a végén ütni vágni és erösnek lenni(ami szerintem jobb mitn a másik modszer) kis gyenge kezdö orikat ütögetni és elvennia kezdök kedvét persze cska kevés lóval:) Vagy jelentkezzen az aki tud a védekezésen vagy a kevés lovazáson kivül más taktikát 5orára?:) Jó a váégén mindegyik ütösé alakulhat:) Mert nemhiszem,hogy van olyan aki az elejétől a végéig birja a profikat ütni(5orán át) Inkább szivatom a profikat tolival/varival Minthogy elveszem a kezdök kedvét az egésztöl:) Jó még vana smemit tevés de annak mi értelme is van???? |
Quote:
|
Quote:
|
De ahogy látom az az isteni amit szinte mindenki nyomat hát akkor nyomatom én is azt :)
Bár utána már jön a sirás azért is:D |
nem szakitok ra, nem er annyit :)
|
a mostani parbajon is asszem egy késve belépett orit ütögetek :)
|
7üzenet naponta :DNagyon tudok:D
De most megmondom neked mégegyszer szecsa ha aztmondom ugy kell ahogy te csinálod utánozlak:D 2párbajod láttam azt akkor leutánozom: 1. volt a sima amit megnyertem az első vasárnapos párbaj Ott kb 2óra utána volt egy kevés lovad azzal ütöttél néha(persze nem a profikat tutad ütni annyi loval). én lerengettelek+kiloptalak ezért haladtam veled hekiileg:) utána a végéig még szereztél jópár hekit üres orikon+kezdökön Majd a végén belovaztál:) az adoztatos 2. párbaj teljesen ugyanez vagy üres orin vagy kezdön szereztél hekit és a végén itt még nem is volt sok lovad(azaz profikhoz nem nagyon fértél volna be) És még volt 1 db 1orás hát abbol sok következtetést levonni nem tok mert azt se tom mi volt a betüd:D Ha ez a jó akkor én is tudok így:)Ez ellen senkinek nem volt kifogása akkor ha én nyomom se legyen:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:19. |