Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Andrew 01-15-2009 16:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 201940)
Sőt, ha utánajárnak a szervizekben, hogy melyikben volt ilyen javítás, akkor megint csak egyszerűbb, és talán,ha hajlandók erre, akkor könnyen előkeríthetik, és akkor még bíróságra is viheted az ügyet, mert ugye megpróbált átverni, és ha nem jársz utána, akkor súlyos anyagi károk értek volna!
(Bár lehet naiv vagyok...)

Elvileg a hamis személyazonosságot mindenhol büntetik :D

Phoenix 01-19-2009 11:56

Na akkor a folytatás :mad:
A rendőrség nem tud mit tenni, mert elfelejtettem felírni a rendszámot. (oké...tudom, hülye voltam)
Plusz múlt hét kedd óta a szervíz még csak hozzá sem kezdett, mert a biztosító még nem küldte ki a kár felmérő emberét. Plusz a szervíz azt is mondta, hogy lehet a biztosító gazdasági totálkárra akarja venni. :mad: :mad: Most itt vagyok kocsi nélkül, hiába fizettem a biztosítást...jobb lett volna ha nem is kötöm meg :(

Redback 01-19-2009 20:57

Miért van az, hogy akinek segítünk az fenyeget meg?Ekkora gerincetelenséget...:mad::mad::mad::mad:

vityu 01-28-2009 21:54

Megvágtak az utolsó vizsgámon :(:mad: Ez elméletileg azt jelenti, hogy csúszok egy évet, de mindez nem elég, jövő ilyenkor 1 tárgyam lesz összesen :mad:

Hex 01-28-2009 22:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 202698)
Megvágtak az utolsó vizsgámon :(:mad: Ez elméletileg azt jelenti, hogy csúszok egy évet, de mindez nem elég, jövő ilyenkor 1 tárgyam lesz összesen :mad:

akkor passzív féléves is leszel :mad:

vityu 01-28-2009 22:57

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 202699)
akkor passzív féléves is leszel :mad:

Nem, a következő félévre van kb 17 kreditem, csak ha nem tudunk kikönyörögni még 1 vizsgaidőpontot, amin sikerülhetne, vagy nem hirdetik meg keresztfélévbe (amit annyira nem szeretnek), akkor jövő ilyenkor összesen kreditem lesz :(

Tsobi 01-29-2009 00:18

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 202698)

Sajnálom,pedig sokat tanultál rá :(

Északföld 01-29-2009 03:01

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 202184)
Na akkor a folytatás :mad:
A rendőrség nem tud mit tenni, mert elfelejtettem felírni a rendszámot. (oké...tudom, hülye voltam)
Plusz múlt hét kedd óta a szervíz még csak hozzá sem kezdett, mert a biztosító még nem küldte ki a kár felmérő emberét. Plusz a szervíz azt is mondta, hogy lehet a biztosító gazdasági totálkárra akarja venni. :mad: :mad: Most itt vagyok kocsi nélkül, hiába fizettem a biztosítást...jobb lett volna ha nem is kötöm meg :(

Szia,

A lényeg, hogy hívd föl a biztosítót, kérd ki a kárszakértő elérhetőségét és egyeztess vele. Kárfelmérés után, kérd el tőle (E-mail, fax) a kárszámítást. Majd vidd olyan szervizbe ahol meg is csinálják annyiból, amennyit a biztosító fizetne megegyezésre. Ez fontos, mert egy szakszerviz könnyen lehúzhat még pár 10k-val. (pld lökhárító forrasztható műanyagosnál 5k-ért, fényezése 15-20k. fontos, hogy a biztosítónak megszabott rezsióradíja van, erre külön kell figyelni, mert lehet nem jön ki a pénzből, amit a biztosító adni "szeretne" :). Feltételezem Casco-ról van szó.Milyen és mennyi idős autóról? A rendőrségi ügyintézésnél érdemes rákérdezni, hogy nincs-e térfigyelő kamera az adott közlekedési ponton, amennyiben van, azon lehet látszani fog a másik autó rendszáma.

vityu 01-29-2009 07:42

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 202701)
Sajnálom,pedig sokat tanultál rá :(

Ezek szerint nem eleget!

Xeper 01-29-2009 12:49

Hogy miért éppen a vizsgaidőszakban kell lebetegednem :(
Utolsó 2 vizsgám egy napon volt (tegnap), erre persze, hogy 2 nappal előtte elkap egy 38,7 fokos lázzal és egyéb nyalánkságokkal kényeztető betegség, ami miatt nem tudtam gyakorlatilag készülni :(
Tanárok vonogatják a vállukat, hogy erre nincs kibúvó, vagy bukok, vagy megírom a vizsgát (~bukok, de legalább szívok még vele míg megírom). 10 kredit :((

All times are GMT +1. The time now is 03:40.