![]() |
Quote:
Én nem másoltam ki semmilyen ütést. ha mind a 6 (nem szabis) országnak a gazdája gépnél tudott volna lenni, nem tudom elképzelni, hogy veszítünk. jó játék lett volna abban biztos vagyok, de két nagy előnyünk lett volna veletek szemben, az egyiket szerintem már sejtitek a fent említett seregelhullásból is.. mondom ezt úgy, h nem ismerem a dragon tartalékait, csak saccolni tudnám. az első két támadásotok sem volt kiforrot. kijöttetek és vártátok mi történik. ezzel nem a dragont akarom bántani, csak egy meglátás. aztán lehet olyan kártyákat húztok elő amire nem számítok, de ezt már sosem tudjuk meg sajnos. |
Quote:
nekunk is volt tervunk a ti tervetek megakadályozására ami pár honapja az egyik tagunk kiesése miatt nem lett 100%ig végrehajtva ha ket tuz kozé kerultetek volna nem biztos hogy olyan konnyu falat lettunk volna foleg ha alulrol az előre tervezett létszám szorongatja a minket szorongatókat majd egyszer még talán osszejon az a harc ha kipihenjuk magunkat addig pedig jo játékot nektek |
Ugyan nem vagyok túl aktív mostanában , meg nem is sokmindenre figyelek játékon belül ....
De ez az egész kicsit hasonlít arra amikor én megcsináltam a kismalacot és utána meg jött ts , hogy már ütőtávban volt .....(2 hete 10 körrel lefelé ) Hát nekem úgy tünik kb itt is ez a helyzet van egy klán aki pihizik egy kicsit és van egy másik aki markában érzi a világot :DDDDDDDD Vityu markoljátok mint az álat a játékföldet :D Hajrá megalománok és üssetek minimum fél évente 1-et .... ez ám a játék :) Totya |
Quote:
|
Quote:
Nem értem az anarchosokat, akkor elvileg egy anarchban játszó játéktudása, tapasztalata egy cseppet se több, mint egy egyországos normálosnak? :) |
Quote:
én annó 30 orit vittem egyszerre és mindig tudtam melyikkel mi van. Úgy hogy teljesen inaktív vagyok mostanában igy is több orit viszek, mint ami neked van, mivel ugye te csak normálban játszol. |
Sziasztok!
Sajnalom a Pannont, de azt kell mondjam, leginkabb Serget. O rengeteget tett ezert a klanert. Sajnos anno a Gun vs Pannon harc sem ugy alakult, ahogy vartam, vartuk. Vityu: mindenkinek jogaban all akkor es annyi idora szkra lepni, amikor es ameddig szeretne, ezen kar vitazni. En is eltudok kepzelni olyan elethelyzetet, amikor akar kedvem, akar idom nem lenne jatszani. Es ezert nem szeretnek megrovast kapni senkitol, vagy ha kapnek is, nem tulsagosan izgatna. |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-05-10 01:01:06 magikushapci (#549907) elfoglalt 490 hektárt Tutti-Frutti (#77777) országától. Gratula Hapci :) |
Quote:
|
2011-05-12 22:01:12 Olümposz (#3735) támadást indított Egyenlítői LáMa Vadászok (#3543) ellen, de a csatát elvesztette.
Ez az ütközet senkit nem érdekel? engem igen! élménybeszámolók? |
tegnap sejtettem, hogy lesz valami nagyobb akció, mert 18500-ért elment a lovam
|
Quote:
|
mindig 2 adagban teszem ki a lovakat, az elsőt olcsóbban, de még ár fölött, a másikat drágábban jóval ár fölött, az utóbbit vették meg, ami máskor nem megy el. de mindegy is, ettől igaz lehet a sejtésed.
|
Quote:
|
Quote:
|
igen, amikor kijöttek még csak 15-16K volt a paci... :)
|
Élménybeszámolónak kevés, mivel bukás volt:
Felmértük őket - épültünk - valszeg kiszúrták és ránk épültek - ment a sereg - pattantunk - haza értek grat. a védéshez nem gyenge mennyiségű ijat mozgattak meg a piacon :) |
Quote:
hát mivel mi védtük, nem nagyon tudok élménybeszámolót írni :) Tsobiék szépen csinálták, szerencsénk volt. |
Én láttam a témát, de focis csapattársaim miatt nem hiénáztunk bele...:)
|
Quote:
|
Quote:
19k a lo ara es xxx k-s tetel van kint belole -Dracula- (#121121), 2011-05-12 20:29:50 A sereg 21 előtt ment ki. Tehát vagy kv után azonnal, vagy nem annyi volt a lovasok ára. Szerintem az Olümposz jól "dolgozott", viszont egyáltalán nem értem az egységek mozgását a piacon. Rengeteget agyaltam rajta, és nekem sehogy se jön össze ennyi egység, mint ami akkor a piacon átmozgott. Persze a pontos számokat nem számoltunk, csak a tapasztalatok beszélnek belőlem. Persze ha a nagytöbbség a saját egység volt, akkor érthető. |
Nagy mesélnivaló tényleg nincs, de azért pár kulisszatitok:
Hetek óta tartó nézelődésünk múlt héten révbe ért, ugyanis rést véltem felfedezni az egyébként sziklaszilárdnak hitt pajzson, amit kíméletlenül ki kívántam használni. Jelentéktelen mennyiségű számolás után megejtettünk egy már régóta érett fordulást, így bekerültünk a 4 millás klánok sűrűjébe (végre :P), majd megkezdtük az átépítéseket. Sajnos Juszuf ellenünk dolgozott, így ez a folyamat kínosan hosszúra sikeredett, amit gyakorlatilag csak az nem vett észre, aki nem akart. Tudtam, hogy készülnek ránk a környékbeli klánok, de mit volt mit tenni, kemények vagyunk. :) Gondoltuk ha már lúd, legyen kövér.. ne menjünk hajnalban, vegyék csak észre a jöttünket.. Ráállás 20 óra, indírtás 21 óra előtt.. A sokak által említett piaci egységmozgás egy kis provokáció kívánt lenni, mivel szembeseregre számítottunk. Úgy tűnik nem jól sült el, ugyanis mindent gondoltunk az ellenfél klánról, csak ilyen merev passzivitást nem. A piaci íjakat nem is mozgattuk meg, mivel a meglevő éplisták szerint semmiképp nem tudtak volna védeni minket, de úgy tűnik Ők IS készültek ránk, így mégis megtették. |
Quote:
nem tudom mivel számoltatok Tsobi mester, de ez a semmiképp nem védéstől messze volt. Szembeseregre pedig megvallom őszintén, hogy nem volt idő, mert a csörgetés ellenére nagyon későn keveredtem csak gép elé... :D:D |
Sziasztok! Megkésve reagálnék a Dragonnak. Nem volt netem sajnos,tegnap lett ujra,ugyhogy a hasznos mellett döntöttünk. Az én orim még ugyse volt elfokozva most már ez is kipipálva :D Persze jobb lett volna nyugiba szkra menni,igy tényleg menekülésnek látszik. További jo játékot mindenkinek.
|
Quote:
|
bye serg, bye pannon, gg
|
2011-05-17 00:01:06 Tutti-Frutti (#77777) elfoglalt 509 hektárt MAGIANT (#493419) országától. Gratula Lory. |
2011-05-19 02:01:11 Tutti-Frutti (#77777) elfoglalt 560 hektárt TULÉLŐ (#276934) országától. Ismét gratula, Lory. |
2011-05-20 21:01:12 Ðelejj (#412866) elfoglalt 382 hektárt Hunyadi fejedelemség (#215771) országától. Gratula Bence. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Legalább nézzél magadba mielőtt mondassz valamit |
Ez az üzenet kifejezetten tetszett a következő fórumozóknak:
Dew, Sami Ezt tudjátok,a valódi történetről meg fogalmatok sincs :) gáz :D |
Quote:
Ha mondanivalód van az ütésről, akkor mondd.. ha nincs, akkor ne utalgass, hanem kattints a lefelé kézre és bosszankodj magadban. |
Te vádaskodsz pedig
Ha negativ véleményem fejtem ki egy ütésről,akkor a szenvedő orit már én viszem ????? Én kifejtettem a véleményem , hogy egy 10fős klánnak mekkora tudásra van szüksége egy 3 fős klán szétkapásához,ennyi és nem több.... a kézre meg minek kattintsak ?, még pár sör és megmondom a frankót :D |
Quote:
Semmi ertelme ezzel dobalozni, senki nem tiltja senkinek, hogy tobb fos klanban legyen, ha ugy erzi, az a jobb. |
Ismét mondom,csak a véleményem fejtettem ki
sztem ez még lehet :) |
Quote:
Volt egyszer egy feljebbjutási vágy Wolfi részéről. Ezután én egy hibát kihasználva még 3-4 sereggel kimentem rá eredményesen. Ekkor leálltunk. Jöttek a nagy szavak, majd egy egész szép mennyiségű varázsló legyilkolása. Ekkor döntöttünk affelől, hogy viszonozzuk a kapott kedvességet. Nem kellettek hozzá tíz-milliárdok, nem kellett hozzá nagy stratégia, nem kellett hozzá sokminden, csak a kölcsön visszaadása meg egy kis nyersanyag, hogy olyan országot építsünk, amilyet csak akarunk. Spec én, ha egyedül vagyok 9 ellenséges ország között, akkor nem fogom fikázni az ellenfél lépéseit, és nem fogok egy kis földelés után nekiállni egységeket ölni, hogy pusztán kárt okozzak. |
Quote:
|
Quote:
szép történet Valami mégis hiányzik belőle :) Vajon miért kapott varigyilkot ? :) Biztos volt oka rá :D Meg arra is ,hogy nem kapott Dellej visszasereget |
All times are GMT +1. The time now is 13:28. |