Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Merengő 05-10-2011 18:35

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 287074)
Először is sajnálom, hogy az elkezdődött háborúból nem lett semmi. De én tényleg elhiszem, hogy mostanra telt be a pohár, ezért nem fogok pálcát törni a fejetek fölött mert ez a döntés született. Sőt kívánok minden jót és a magánügyi problémák helyreállását!
De...
Senki nem tudta előre hogy Dvá nem tud gép elé jönni. Igen Katival én beszéltem és azért írtam valószínű nem tud gép elé jönni mert
1. nem jött szembe (ellenben a klántársával)
2. nem akarok infót kiadni de a hullot seregekből egyértelműen erre lehetett következtetni

Az meg, hogy Kati ütögetéseit másoljátok be mégis mire jó?
Akkor nem így volt a mi bandánk sem nem volt túl nehéz dolga, és igen én pl fociztam nem beszélve az akkori éplistámról Valljuk meg az nem volt nagy teljesítmény!
Persze nem akarom én Kati érdemeit elorozni de valószínűsíthetően most ugyanez a kép alakult volna ki csak fordított előjellel
ennyit szerettem volna

szia.
Én nem másoltam ki semmilyen ütést. ha mind a 6 (nem szabis) országnak a gazdája gépnél tudott volna lenni, nem tudom elképzelni, hogy veszítünk. jó játék lett volna abban biztos vagyok, de két nagy előnyünk lett volna veletek szemben, az egyiket szerintem már sejtitek a fent említett seregelhullásból is.. mondom ezt úgy, h nem ismerem a dragon tartalékait, csak saccolni tudnám. az első két támadásotok sem volt kiforrot. kijöttetek és vártátok mi történik. ezzel nem a dragont akarom bántani, csak egy meglátás. aztán lehet olyan kártyákat húztok elő amire nem számítok, de ezt már sosem tudjuk meg sajnos.

NewJackCity 05-10-2011 18:45

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 287074)
Először is sajnálom, hogy az elkezdődött háborúból nem lett semmi. De én tényleg elhiszem, hogy mostanra telt be a pohár, ezért nem fogok pálcát törni a fejetek fölött mert ez a döntés született. Sőt kívánok minden jót és a magánügyi problémák helyreállását!

koszi mi is sajnáljuk
nekunk is volt tervunk a ti tervetek megakadályozására
ami pár honapja az egyik tagunk kiesése miatt nem lett 100%ig végrehajtva
ha ket tuz kozé kerultetek volna nem biztos hogy olyan konnyu falat lettunk volna foleg ha alulrol az előre tervezett létszám szorongatja a minket szorongatókat
majd egyszer még talán osszejon az a harc ha kipihenjuk magunkat
addig pedig jo játékot nektek

Kalapácska 05-10-2011 19:44

Ugyan nem vagyok túl aktív mostanában , meg nem is sokmindenre figyelek játékon belül ....
De ez az egész kicsit hasonlít arra amikor én megcsináltam a kismalacot és utána meg jött ts , hogy már ütőtávban volt .....(2 hete 10 körrel lefelé )
Hát nekem úgy tünik kb itt is ez a helyzet van egy klán aki pihizik egy kicsit és van egy másik aki markában érzi a világot :DDDDDDDD
Vityu markoljátok mint az álat a játékföldet :D

Hajrá megalománok és üssetek minimum fél évente 1-et .... ez ám a játék :)

Totya

Hex 05-10-2011 19:54

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287069)
Persze, játszak veled anarchban... Egy olyan anarchossal, aki évek óta ott játszik... Jó vicc.

és mi van akkor, ha évek óta ott játszik? 10 vs. 10-et mondott ,ergó kapsz kölcsönbe 10 felépített, full pénzes orit és ő is elővesz 10 ilyet és mehet a móka...

vityu 05-10-2011 20:00

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 287086)
és mi van akkor, ha évek óta ott játszik? 10 vs. 10-et mondott ,ergó kapsz kölcsönbe 10 felépített, full pénzes orit és ő is elővesz 10 ilyet és mehet a móka...

:p Akkor rutin nélkül simán menne? Én jelenleg azt sem tudom, hogy mi milyen áron szokott lenni a piacon pl ott. Azt se tudom, hogy milyen a csoportlétszám, azt sem tudom, hogy a 10 oszággal hogy segítsem magam... Sose voltam még 2 országgal sem egy csoportban, nemhogy tízzel.

Nem értem az anarchosokat, akkor elvileg egy anarchban játszó játéktudása, tapasztalata egy cseppet se több, mint egy egyországos normálosnak? :)

Hex 05-10-2011 20:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287087)
:p Akkor rutin nélkül simán menne? Én jelenleg azt sem tudom, hogy mi milyen áron szokott lenni a piacon pl ott. Azt se tudom, hogy milyen a csoportlétszám, azt sem tudom, hogy a 10 oszággal hogy segítsem magam... Sose voltam még 2 országgal sem egy csoportban, nemhogy tízzel.

Nem értem az anarchosokat, akkor elvileg egy anarchban játszó játéktudása, tapasztalata egy cseppet se több, mint egy egyországos normálosnak? :)

bőven több olyan szempontból, hogy több országot hogyan kell összehangolni (pl. klánütésnél is előny lehet, persze oda kellenek a többiek is, mert ugye a tiszta játék alap)

én annó 30 orit vittem egyszerre és mindig tudtam melyikkel mi van. Úgy hogy teljesen inaktív vagyok mostanában igy is több orit viszek, mint ami neked van, mivel ugye te csak normálban játszol.

Remedy 05-10-2011 22:01

Sziasztok!

Sajnalom a Pannont, de azt kell mondjam, leginkabb Serget. O rengeteget tett ezert a klanert. Sajnos anno a Gun vs Pannon harc sem ugy alakult, ahogy vartam, vartuk.

Vityu: mindenkinek jogaban all akkor es annyi idora szkra lepni, amikor es ameddig szeretne, ezen kar vitazni. En is eltudok kepzelni olyan elethelyzetet, amikor akar kedvem, akar idom nem lenne jatszani.

Es ezert nem szeretnek megrovast kapni senkitol, vagy ha kapnek is, nem tulsagosan izgatna.

Merengő 05-11-2011 20:56

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-05-10 01:01:06 magikushapci (#549907) elfoglalt 490 hektárt Tutti-Frutti (#77777) országától.

Gratula Hapci :)

Dew 05-11-2011 21:35

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287146)
2011-05-10 01:01:06 magikushapci (#549907) elfoglalt 490 hektárt Tutti-Frutti (#77777) országától.

Gratu!! :)

Wolfi 05-13-2011 12:14

2011-05-12 22:01:12 Olümposz (#3735) támadást indított Egyenlítői LáMa Vadászok (#3543) ellen, de a csatát elvesztette.

Ez az ütközet senkit nem érdekel?
engem igen!
élménybeszámolók?

Sami 05-13-2011 13:36

tegnap sejtettem, hogy lesz valami nagyobb akció, mert 18500-ért elment a lovam

Merengő 05-13-2011 13:41

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 287210)
tegnap sejtettem, hogy lesz valami nagyobb akció, mert 18500-ért elment a lovam

nem biztos, hogy a kettő összefügg .. van egy sanda gyanúm, hogy nem most vették a lovakat

Sami 05-13-2011 13:49

mindig 2 adagban teszem ki a lovakat, az elsőt olcsóbban, de még ár fölött, a másikat drágábban jóval ár fölött, az utóbbit vették meg, ami máskor nem megy el. de mindegy is, ettől igaz lehet a sejtésed.

Merengő 05-13-2011 13:57

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 287212)
mindig 2 adagban teszem ki a lovakat, az elsőt olcsóbban, de még ár fölött, a másikat drágábban jóval ár fölött, az utóbbit vették meg, ami máskor nem megy el. de mindegy is, ettől igaz lehet a sejtésed.

ha a 18500 az jóval ár felett van.. :)

vityu 05-13-2011 15:19

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287211)
nem biztos, hogy a kettő összefügg .. van egy sanda gyanúm, hogy nem most vették a lovakat

Hát lehet, hogy nem akkor vették fel, de valaki biztosan feltornászta a lovasok árat 19k-ig. Persze ez tényleg nem jelenti azt, hogy ők vették fel, bármiféle stratégia is lehetett akárkitől.

penge bácsi 05-13-2011 18:46

igen, amikor kijöttek még csak 15-16K volt a paci... :)

Hex 05-13-2011 18:56

Élménybeszámolónak kevés, mivel bukás volt:
Felmértük őket - épültünk - valszeg kiszúrták és ránk épültek - ment a sereg - pattantunk - haza értek

grat. a védéshez

nem gyenge mennyiségű ijat mozgattak meg a piacon :)

penge bácsi 05-13-2011 19:57

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 287225)
Élménybeszámolónak kevés, mivel bukás volt:
Felmértük őket - épültünk - valszeg kiszúrták és ránk épültek - ment a sereg - pattantunk - haza értek

grat. a védéshez

nem gyenge mennyiségű ijat mozgattak meg a piacon :)

hát mivel mi védtük, nem nagyon tudok élménybeszámolót írni :)
Tsobiék szépen csinálták, szerencsénk volt.

Pool 05-13-2011 21:49

Én láttam a témát, de focis csapattársaim miatt nem hiénáztunk bele...:)

Remedy 05-13-2011 22:04

Quote:

Originally Posted by penge bácsi (Post 287226)
Tsobiék szépen csinálták, szerencsénk volt.

Ez mit jelent egesz pontosan? :)

vityu 05-14-2011 00:59

Quote:

Originally Posted by penge bácsi (Post 287224)
igen, amikor kijöttek még csak 15-16K volt a paci... :)

Ezzel biztosan tudok ellenkezni:

19k a lo ara es xxx k-s tetel van kint belole

-Dracula- (#121121), 2011-05-12 20:29:50

A sereg 21 előtt ment ki. Tehát vagy kv után azonnal, vagy nem annyi volt a lovasok ára.

Szerintem az Olümposz jól "dolgozott", viszont egyáltalán nem értem az egységek mozgását a piacon. Rengeteget agyaltam rajta, és nekem sehogy se jön össze ennyi egység, mint ami akkor a piacon átmozgott. Persze a pontos számokat nem számoltunk, csak a tapasztalatok beszélnek belőlem. Persze ha a nagytöbbség a saját egység volt, akkor érthető.

Tsobi 05-14-2011 01:59

Nagy mesélnivaló tényleg nincs, de azért pár kulisszatitok:

Hetek óta tartó nézelődésünk múlt héten révbe ért, ugyanis rést véltem felfedezni az egyébként sziklaszilárdnak hitt pajzson, amit kíméletlenül ki kívántam használni.

Jelentéktelen mennyiségű számolás után megejtettünk egy már régóta érett fordulást, így bekerültünk a 4 millás klánok sűrűjébe (végre :P), majd megkezdtük az átépítéseket. Sajnos Juszuf ellenünk dolgozott, így ez a folyamat kínosan hosszúra sikeredett, amit gyakorlatilag csak az nem vett észre, aki nem akart. Tudtam, hogy készülnek ránk a környékbeli klánok, de mit volt mit tenni, kemények vagyunk. :)

Gondoltuk ha már lúd, legyen kövér.. ne menjünk hajnalban, vegyék csak észre a jöttünket.. Ráállás 20 óra, indírtás 21 óra előtt.. A sokak által említett piaci egységmozgás egy kis provokáció kívánt lenni, mivel szembeseregre számítottunk. Úgy tűnik nem jól sült el, ugyanis mindent gondoltunk az ellenfél klánról, csak ilyen merev passzivitást nem. A piaci íjakat nem is mozgattuk meg, mivel a meglevő éplisták szerint semmiképp nem tudtak volna védeni minket, de úgy tűnik Ők IS készültek ránk, így mégis megtették.

penge bácsi 05-14-2011 05:51

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 287232)
Nagy mesélnivaló tényleg nincs, de azért pár kulisszatitok:

Hetek óta tartó nézelődésünk múlt héten révbe ért, ugyanis rést véltem felfedezni az egyébként sziklaszilárdnak hitt pajzson, amit kíméletlenül ki kívántam használni.

Jelentéktelen mennyiségű számolás után megejtettünk egy már régóta érett fordulást, így bekerültünk a 4 millás klánok sűrűjébe (végre :P), majd megkezdtük az átépítéseket. Sajnos Juszuf ellenünk dolgozott, így ez a folyamat kínosan hosszúra sikeredett, amit gyakorlatilag csak az nem vett észre, aki nem akart. Tudtam, hogy készülnek ránk a környékbeli klánok, de mit volt mit tenni, kemények vagyunk. :)

Gondoltuk ha már lúd, legyen kövér.. ne menjünk hajnalban, vegyék csak észre a jöttünket.. Ráállás 20 óra, indírtás 21 óra előtt.. A sokak által említett piaci egységmozgás egy kis provokáció kívánt lenni, mivel szembeseregre számítottunk. Úgy tűnik nem jól sült el, ugyanis mindent gondoltunk az ellenfél klánról, csak ilyen merev passzivitást nem. A piaci íjakat nem is mozgattuk meg, mivel a meglevő éplisták szerint semmiképp nem tudtak volna védeni minket, de úgy tűnik Ők IS készültek ránk, így mégis megtették.

nem tudom mivel számoltatok Tsobi mester, de ez a semmiképp nem védéstől messze volt. Szembeseregre pedig megvallom őszintén, hogy nem volt idő, mert a csörgetés ellenére nagyon későn keveredtem csak gép elé... :D:D

D vagy Á?:P 05-18-2011 17:36

Sziasztok! Megkésve reagálnék a Dragonnak. Nem volt netem sajnos,tegnap lett ujra,ugyhogy a hasznos mellett döntöttünk. Az én orim még ugyse volt elfokozva most már ez is kipipálva :D Persze jobb lett volna nyugiba szkra menni,igy tényleg menekülésnek látszik. További jo játékot mindenkinek.

vityu 05-18-2011 20:46

Quote:

Originally Posted by D vagy Á?:P (Post 287411)
Sziasztok! Megkésve reagálnék a Dragonnak. Nem volt netem sajnos,tegnap lett ujra,ugyhogy a hasznos mellett döntöttünk. Az én orim még ugyse volt elfokozva most már ez is kipipálva :D Persze jobb lett volna nyugiba szkra menni,igy tényleg menekülésnek látszik. További jo játékot mindenkinek.

Sajnálom, hogy nem tudtunk harcolni egy jót. Tényleg sajnálom. Nálunk kezdted, így a képességeid ismerve nagyon jó harc lett volna...

Grabi 05-18-2011 21:07

bye serg, bye pannon, gg

papp2 05-19-2011 02:24

2011-05-17 00:01:06 Tutti-Frutti (#77777) elfoglalt 509 hektárt MAGIANT (#493419) országától.

Gratula Lory.

papp2 05-20-2011 04:23

2011-05-19 02:01:11 Tutti-Frutti (#77777) elfoglalt 560 hektárt TULÉLŐ (#276934) országától.

Ismét gratula, Lory.

papp2 05-21-2011 14:03

2011-05-20 21:01:12 Ðelejj (#412866) elfoglalt 382 hektárt Hunyadi fejedelemség (#215771) országától.

Gratula Bence.

GenXter 05-21-2011 14:20

Quote:

Originally Posted by papp2 (Post 287502)
2011-05-20 21:01:12 Ðelejj (#412866) elfoglalt 382 hektárt Hunyadi fejedelemség (#215771) országától.

Gratula Bence.

hatalmas tudás kellett hozzá

Tsobi 05-21-2011 16:16

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 287503)

Azt is Te viszed? :D

GenXter 05-21-2011 16:47

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 287504)
Azt is Te viszed? :D

ennyit tudsz,vádaskodni
Legalább nézzél magadba mielőtt mondassz valamit

GenXter 05-21-2011 17:01

Ez az üzenet kifejezetten tetszett a következő fórumozóknak:
Dew, Sami

Ezt tudjátok,a valódi történetről meg fogalmatok sincs :)
gáz :D

Tsobi 05-21-2011 17:18

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 287506)
ennyit tudsz,vádaskodni
Legalább nézzél magadba mielőtt mondassz valamit

Vádaskodik a tök. Te óbégatsz titokzatosan egy olyan valaki nevében, aki szenvedője a tegnapi legnagyobb ütésnek és aki egyébként nem is Te vagy.

Ha mondanivalód van az ütésről, akkor mondd.. ha nincs, akkor ne utalgass, hanem kattints a lefelé kézre és bosszankodj magadban.

GenXter 05-21-2011 17:21

Te vádaskodsz pedig
Ha negativ véleményem fejtem ki egy ütésről,akkor a szenvedő orit már én viszem ?????
Én kifejtettem a véleményem , hogy egy 10fős klánnak mekkora tudásra van szüksége egy 3 fős klán szétkapásához,ennyi és nem több....
a kézre meg minek kattintsak ?, még pár sör és megmondom a frankót :D

Remedy 05-21-2011 18:09

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 287509)
Én kifejtettem a véleményem , hogy egy 10fős klánnak mekkora tudásra van szüksége egy 3 fős klán szétkapásához,ennyi és nem több....

Ez kb olyan, mintha azt irnad hogy egy csunya szovi beutott egy mf-et...

Semmi ertelme ezzel dobalozni, senki nem tiltja senkinek, hogy tobb fos klanban legyen, ha ugy erzi, az a jobb.

GenXter 05-21-2011 18:24

Ismét mondom,csak a véleményem fejtettem ki
sztem ez még lehet :)

vityu 05-21-2011 18:34

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 287503)

Elmeséljem a történetet?

Volt egyszer egy feljebbjutási vágy Wolfi részéről. Ezután én egy hibát kihasználva még 3-4 sereggel kimentem rá eredményesen.

Ekkor leálltunk. Jöttek a nagy szavak, majd egy egész szép mennyiségű varázsló legyilkolása. Ekkor döntöttünk affelől, hogy viszonozzuk a kapott kedvességet. Nem kellettek hozzá tíz-milliárdok, nem kellett hozzá nagy stratégia, nem kellett hozzá sokminden, csak a kölcsön visszaadása meg egy kis nyersanyag, hogy olyan országot építsünk, amilyet csak akarunk.

Spec én, ha egyedül vagyok 9 ellenséges ország között, akkor nem fogom fikázni az ellenfél lépéseit, és nem fogok egy kis földelés után nekiállni egységeket ölni, hogy pusztán kárt okozzak.

Dew 05-21-2011 18:51

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 287507)
Ez az üzenet kifejezetten tetszett a következő fórumozóknak:
Dew, Sami

Ezt tudjátok,a valódi történetről meg fogalmatok sincs :)
gáz :D

lesz/lett az még több is.... ;)

GenXter 05-21-2011 20:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287512)
Elmeséljem a történetet?

Volt egyszer egy feljebbjutási vágy Wolfi részéről. Ezután én egy hibát kihasználva még 3-4 sereggel kimentem rá eredményesen.

Ekkor leálltunk. Jöttek a nagy szavak, majd egy egész szép mennyiségű varázsló legyilkolása. Ekkor döntöttünk affelől, hogy viszonozzuk a kapott kedvességet. Nem kellettek hozzá tíz-milliárdok, nem kellett hozzá nagy stratégia, nem kellett hozzá sokminden, csak a kölcsön visszaadása meg egy kis nyersanyag, hogy olyan országot építsünk, amilyet csak akarunk.

Spec én, ha egyedül vagyok 9 ellenséges ország között, akkor nem fogom fikázni az ellenfél lépéseit, és nem fogok egy kis földelés után nekiállni egységeket ölni, hogy pusztán kárt okozzak.

szép történet
Valami mégis hiányzik belőle :)
Vajon miért kapott varigyilkot ? :) Biztos volt oka rá :D
Meg arra is ,hogy nem kapott Dellej visszasereget

All times are GMT +1. The time now is 13:28.