![]() |
Quote:
|
Quote:
Hidd el, hogy oka van annak, hogy ezeket említettem. Persze mivel fogalmam sincs, hogy melyik országról van szó, ezért csak teljesen általánosan tudom mondani az előzőeket. |
Quote:
|
Quote:
Amúgy megértem, hogy ezt mondod, mert gyakran ez a hiba. De itt nem mert be tudok lépni, és csak akkor van a gond, ha át akarom írni! Bocsi, ha csúnyát írtam! :o |
Quote:
|
Na most én is dühöngök!!!! :mad:
Két napja reggel hét körül egy hülye a körforgalomban nagy sebességgel bevág elém. Eredmény: lökhárító, keresztmerevítő, lámpák, motorháztető teljesen szétment, hála az égnek ennél komolyabb gond nem volt. Az ő kocsijának a vezető oldali ajtaját kapta telibe. Személyi sérülés nem történt. Oké eddig még nem is lenne nagyon gáz, de mint utóbb kiderült adatcserénél hamis adatokat adott meg, elfelejtettem felírni a rendszámát és mivel így nem lehet kideríteni, hogy ez ki volt, emiatt a biztosító engem hoz ki a baleset okozójának. Emiatt nekem kell kifizetnem az önrészt, nem a másik biztosítójának plusz köv. évre a biztosításom is drágább lesz :mad: :mad: :( :mad: :mad: |
Quote:
|
Quote:
Meg a rendőrség nem tudom, hogy mit tudna csinálni, mivel csak az autó típusa, színe, meg talán az ember neve (nem biztos, hogy valós) van meg. De megér majd egy próbát. |
Quote:
|
Quote:
(Bár lehet naiv vagyok...) |
All times are GMT +1. The time now is 05:56. |