![]() |
Quote:
|
Ja de akkor bocsi Liza ha te ezt ennyire komolynak gondoltad én végig csak hülyültem:)
És te is tudod másnak állítva kértem ezt persze nem komolyan és el is mondtam utána,hogy nem mondtam igazat:) |
Tudom, hogy szabalyos.
1v1 lesz nekem azt mondta. |
Quote:
|
Quote:
De szerintem rossz géppel te se tudnál éppen háboruzni vagy rosszul gondolom?:) Ezért én semmit nem mondok 100%-ra mert olyan dolog nincs ami teljeségben biztos:)És én előre megmondom,hogy lehet nem leszek nem utána közlöm közbe jött valami mint egyesek;) |
Quote:
én nem azért hazudtam,mert nekem kellett a pénze(jó is lett volna elkérem másnak az ő zséjét:Pföleg olyannak aki a vezér kinyirandó listáján szerepel) Tudtam szivatják egymást ezért adtam ki annak magam utána meg elmondtam nem ő voltam hanem más Olyan nehéz ezt megérteni?:) És persze ezt is leirtam miért tettem vagy 1 oldallal elöbb:) |
Quote:
|
En jelenleg is oran ulok :(
|
Quote:
|
Biztos Liza nézi a topicot :DDD
|
Quote:
|
De nem vágom minek ennek ekkora feneket keríteni hülyülés volt az egész és ezt neki is elmondtam utána meg gondoltam már megyke vele egy párbajt
Ja és nekem aki megadta az ő cimét azt mondta:hogy néha néha naon néha párbajozik:) Leirom már mit tudtam akkor rola: Néha néha naon néha párbajozik(bár lehet ezt azért irta nekem az ismi mivel a forumon mindig ezt beszélte,hogy párbajozzon vele mit tom én már ki) Az orinevét Akit szivatott annaka nevét Szeret motorozni Irt nekem egy hülye levelet Ennyit tudtam:) |
nem lattam meg az orijat parbajon
|
Quote:
És mondom: kb 1 hónapja a lasus csopi forumán csak ezt ment,hhogy liza akart párbajozni valakivel(már nem tom kivel)én ebböl aztgondoltam tudja mi aza párbaj És az ismim is azt irta,hogy néha párbajozik Már bocs de nekem ebböl az jött le,hogy már tuti játszott párbajt:) |
En most vegigneztem az osszes parbajt, es amelyik orijat en ismerem, az nem volt még párbajom :)
|
Na de ki az a Liza? Mostmar engem is erdekel.... :) Tud lassuzni? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sebaj :)
Egyebkent, jo kerdes, ki az :) |
Kijaza Liza, és hova tűnt?
Szőke? Hány éves? Jellemző méretek? |
Szecsa ki lenne szerinted?:)
Az aki ezt elmondta neked tudtommal Lizának hivjak(persze csak ha 1emberröl beszélünk) |
Liza!!!
Liza egy nagyon közismert lassú csopis játékos!!
Redszeressen fórumozik,de csak az 5.szint fórumára van beszálló kártyája! Szólok neki,hogy itt is témába kerűlt..,hátha beugrik ide is!!:) Aki esetleg ismerkedni akar vele az próbálozzon kicsit arébb!! Ez a topic így is szét van már offolva rendessen! Egy kérdés mindenkitől! Harcosoknak nem rendezne valaki egy nagy hódostalit??? Vagy valami összejövetelre kaphatna meghívót!! (a topic nézettsége alapján megérdemelné) |
Quote:
Attól hohy a téma Harcosokról szól és ő ír vmnit valakiről az mióta off kiccsillaG ?:) |
Izé.
Vannak hoditos bulik, Harcosok látogasssa meg az egyiket :) |
Quote:
|
Quote:
Hát én nyomon követem ezt a témát ,mert nagyon jó:) És hiába mondod kiscsillag látom amit látok és itt nem csak Lizáról van szó!! Olvasd végig mégegyszer az összes hozzászólást!!:D |
Quote:
|
Quote:
|
Már én is harcosok vagyok:):D
Ezzel lettem meggyanúsítva... Mivé fajúl a világ!? Kéne egy harcosok érdemrend is jaa meg valami harcosok kabala,harcosok játékok stb....!! És mindenki harcosok polóban mászkálna!!!:D Harcosok,Harcosok....:D |
Quote:
Mindjárt csinálok egy harcosok honlapot:D |
Quote:
A tanítvány utolérte mesterét! Te lennél Buter land? |
Quote:
|
Quote:
|
Pedig valaki igen, büszke rá és vállalja! :)
Harcosoknak lenni jó! :) Gondolja a nép.. :) Harcos, kérlek tekints le ránk! |
Ha tényleg lesz Harcosok kategória az ajándékboltban, küldjetek egy külön e-mailt róla, nehogy lemaradjak. Esküszöm, elmegyek esti műszakban dolgozni a ceglédi Tescoba, csakhogy legyen pénzem a róla mintázott ereklyékre:D
Elsőként annyit hagy kérjek, hogy ilyen kis műanyag Harcosok figurákat is vezessenek be a bossok, mert nekem egy olyan a legfőbb vágyam. |
Quote:
Nagyobb márka mint az Adidas:D |
Legalább vállalod.. :)
|
Aztán kapható még Harcosok arca élethű méretben, nap-,víz- és fagyálló v áltozatban. Azért kell ilyen mert akkora, hogy nem fér be egyik bejárati ajtón sem...
|
All times are GMT +1. The time now is 12:03. |