Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Cassandra 10-30-2007 16:27

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 132751)
Nem tudok menni Pestre, szal a nevem nekem is sztornózandó a listáról, bár akkor tuti Cassy is ott lenne, ha másért nem, hogy legalább belém rúgjon miután lekómáztam:D

Miért is kéne megvárnom, hogy bekómázz?:D
Amúgy én biztosan nem megyek.

Betelgeuse 10-30-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 128244)
Az Isten verje meg a hódító multi jksz és földleadás szűrőjét
egy tetves 60% barakkos 1800 hekis orit, aminek nemrég még vagy 10 k íja meg 50 k pacija volt, most vertek be megint 5 sereggel éjjel :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ez már a harmadik ilyen eset... pár napja visszajött mélyszabiról, és hajanli 2kor megtámadott, utána közölte, hogy jönni fog még és szabizott
mi a jó nyavalyáért nem lehet ezek ellen tenni valamit?????
az még hagyján, hogy cska azért szabizik hogy visszaessen mellém földben, de az még külön tetű dolog, hogy utána fölajánlja másnak

Na akkor beszéljünk erről:)
Mesélj hogy is adtál le ma 350 hekit 20 körről...

Reni 10-30-2007 17:37

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 128244)
Az Isten verje meg a hódító multi jksz és földleadás szűrőjét
egy tetves 60% barakkos 1800 hekis orit, aminek nemrég még vagy 10 k íja meg 50 k pacija volt, most vertek be megint 5 sereggel
mi a jó nyavalyáért nem lehet ezek ellen tenni valamit?????
az még hagyján, hogy cska azért szabizik hogy visszaessen mellém földben, de az még külön tetű dolog, hogy utána fölajánlja másnak

Épp nézem a x-es eseményeket, hogy is van ez akkor most AndrewB? Bort iszol és vizet prédikálsz?

[HTPA]GeeForce 10-30-2007 17:38

Liza miétr bántottál?

Leírtam, hyog miétr nem megyek fel. Ez nem magánélet. Ez azoknak az embereknek szólt, akikkel beszélgettem. És mivel ez engem dühített, úgy éreztem ebben a topicban a helye a témának :( A szürke kockát meg nem tudom miért kaptam :(

Reni 10-30-2007 17:38

Látom Betelgeuse, te is észrevetted...

[HTPA]GeeForce 10-30-2007 17:39

Mellesleg nem mondtam, hogy irigyelsz. És azt sem, hyog kéne. És azt sem, hogy 240k. Úgyhogy én ezt az egsézet nem értem. Ez a dühöngő, én meg kidühöngtem magamból, hogy nem leszek holnap Pesten. Ennyi.

Vésd 10-30-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 132763)
Épp nézem a x-es eseményeket, hogy is van ez akkor most AndrewB? Bort iszol és vizet prédikálsz?

Most nem tudom miért nyavajogtok:)
véletlen volt csak biztos....
Bár ha belegondolok, hogy én mekkora sereggel 1* tudtam csak beütni...le a kalappal a támadó előtt:)

Betelgeuse 10-30-2007 19:56

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 132774)
Most nem tudom miért nyavajogtok:)
véletlen volt csak biztos....
Bár ha belegondolok, hogy én mekkora sereggel 1* tudtam csak beütni...le a kalappal a támadó előtt:)

Látod van még mit tanulnod:) Más befért 20 körről 5 sereggel is kérj tanácsot Harcosoktól hogy kell jó országot építeni:D

Bogár 11-08-2007 13:12

nem értem a siránkozásokat. :mad:
valaki megüti földre a szövimet (vagy jobb esetben kezd lopkodni), majd rászállok varikkal és tolikkal, és még ő nem érti, hogy miért kapja ezeket. :mad:

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 13:25

Mondjuk ha ellopok 20 millát, és utána 3 hétig vernek 0-ra.. azt én se szoktam érteni. :D

(Igaz, sose lopok 20 millát... :))
Egyébként azért siránkoznak, mert nem gondolnak bele abba, hogy nekik is bajuk eshet. Meg van egy rakat tolvaj, akinek derogál a készültségét arra 'pazarolni', hogy nézzen egy szöviderítést. Így sokan nem értik, hogy lehet az, hogy ő csak 1 valakit lop, de legalább 3-an verik utána... ;)

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 13:25

Bár nem tudom, hogy ezt el tudod-e olvasni, mert ha jól tudom, letiltottál valami miatt régebben.

J.Ati 11-08-2007 13:30

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134281)
Bár nem tudom, hogy ezt el tudod-e olvasni, mert ha jól tudom, letiltottál valami miatt régebben.

Hihi:D:D
Szóval tiltva vagy:p:D

Szerintem nem tiltana le senkit Bogár ,de majd megmondja ő:)

Bogár 11-08-2007 13:40

én? hogy letiltsak valakit itt a fórumon? fél éve még így gondolkoztam.
igaz, hogy fél éve még nem hittem volna, hogy valaki ennyire semmitmondó szófosásban tud szenvedni. már többször is fárasztottam magam Gee olvasmányaival, de a tesztoszteronos topicban írtak nagyon betették az ajtót. soha többé...

"Ez az üzenet el van rejtve, mert [HTPA]GeeForce szerepel a Tiltó listádon."

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 13:54

Attila:D

Feltételezem Bogár minden szavának világmegváltó súlya van.. :) ;)

Egyébként meg az a topic viccből volt létrehozva nem? Azért, hogy mindenki állatságokat írjon nem? Ki hitte volna, hgoy pont az zavar bárkit is... Mellesleg ha nem akarta olvasni, tiltson le simán. És ne küldözgessen lekicsinylő, sértően lenéző üziket, meg pirosakat, és utána tiltson le... :) Ez a 'pofán váglak, majd befutok anyu szoknyája alá' műsor valóban sokkal jobb, mint az én szófosásom. :D Mert ugye az üzik jönnek, csak épp reagálni nem lehet. :D

Hozzáteszem rengetegen mondták, hogy ha nem lett volna szófosásom, unalmas lenne a topic/fórum. Hozzáteszem azt is, hogy kevés értelmetlen hsz-t tud mutatni az új nickemmel, ami szintén tiltva van, mivel egy rakás topicba nem írok, amibe eddig írtam. :D

Sőt! Még monro-val is egyet értettünk. KÉTSZER IS! Ami sokkal durvább tény, mint az, hogy ki kit tilt le a külsőn. Hozzáteszem leszarom, mivel én tök máshogy ismertem őt meg, nem úgy, hogy bárkivel is ilyet tegyen, hogy a letiltás 'védelme' mögül fikázzon olyan magas lórol, hogy még a patájához sem érek fel.... De csalódnom kellett. Szóval ez van. nem foglalkozom vele. Most is csak azért jegyeztem meg, mert az ő hsz-ére reagáltam, és elfelejtettem, hogy tiltva vagyok, tehát tök fölösleges.... Utána hoztam fel a tiltós dolgot.

Bogár 11-08-2007 14:10

ha nagyon szerettél volna válaszolni, megtehetted volna úgy, hogy írsz vmelyik orimba. sztem legalább 6 orimat ismered te is. ;)
szóval ne gyere azzal, hogy nem tudtál válaszolni. inkább írd azt, hogy nem akartál. ;)

az engem nem érdekel, hogy kivel értesz egyet, és kivel nem. egyszerűen unom azt a hülye stílust, amit produkálni szoktál. az aranyalmás dolog nagyon jó ötlet volt, de nagyon sok helyen borzasztóan fárasztóak a hsz-eid. nem vagyok kíváncsi rá. a megbeszélések részben elolvasom a te hsz-eidet is, mivel mindenkinek a véleményére adok ott.

és ha lehet, akkor anyu szoknyáját mellőzd.

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 14:19

Őő.

Hát ha te itt letiltassz, akkor az lett volna a normális reakció, hgoy írok az orijaidba? :O

Szerintem az kifejezetten pofátlan zaklatás lett volna... Mivel a tudtomra adtad (még akkor is ha számomra kedvezőtlen körülmények között), hogy nem kívánsz tőlem üzeneteket fogadni...
Ennek nyomán úgy véltem, igen nagy bunkóság lenne ezt a kinyilvánításodat áthágva kihasználni azt a kiskaput, hogy ismerem az orijaidat.... Ezért nem írtam.

A szoknyát mellőzhetem, ha szeretnéd... (Vedd úgy, hogy mivel szóltál, mellőzve van innentől kezdve.) De ez az én szemszögömből úgy nézett ki, hogy egyik pillanatban még semmi gond nincs közöttünk, a másik pillanatban pirostégla, becsmérlő üzenet, tiltás. Ilyen sorrendben. Ezt nem tudtam mire vélni, egész egyszerűen annyit akartam írni, hogy "Ezt most miért?" Erre annyit írhattál volna, hogy "Mert nem akarom olvasni a hsz-eidet, és kész...". Itt felkaptam a vizet, és visszalöktem a pirosat pillanatnyi elborultságomban.. De még így is odafigyelve arra, hogy egy olyan üzenetre adjam, amiért nem kár, ha kitörlöd, ezáltal ledobva a pirosamat... (Asszem egy viccre adtam? Vagy valami hasonló kaliberű megmozdulásra.)
Na mindegy. Szerintem hagyjuk a dolgot.

Szerintem elég korrekt magyarázatot adtam, hogy miért nem zöldeltem bele az országaidba.

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 14:24

Na, már meg is kaptam a magamét :D:D:D:D:D Ez nem tartott sokáig.

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 14:30

Posted by | Comment
csunyabogar | fogd vissza magad, mert szánalmas vagy

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 14:31

Igaz. Ennyi vagyok..

Xeper 11-08-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134299)
De még így is odafigyelve arra, hogy egy olyan üzenetre adjam, amiért nem kár, ha kitörlöd, ezáltal ledobva a pirosamat...

Ilyen nincs -nem dobja le a pirosat.
10 perc alatt 4 komment más hozzászólása nélkül? Szép :D

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 15:25

Tudom. Az én hibám, hogy gyorsabban gépelek, mint az átlag user, és mgé időm is van arra, hgoy gépeljek. nem csak szánalmas vagyok, de még pofátlan is. tudom. :)

Egyébként mi lesz azzal az elismertségi ponttal, ami alól kitörlöd az üzenetet? ha már így itt tartunk.. mert hgoy a User CP-ből eltűnik, az fix.

Andrew 11-08-2007 15:36

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134309)
Tudom. Az én hibám, hogy gyorsabban gépelek, mint az átlag user, és mgé időm is van arra, hgoy gépeljek. nem csak szánalmas vagyok, de még pofátlan is. tudom. :)

Egyébként mi lesz azzal az elismertségi ponttal, ami alól kitörlöd az üzenetet? ha már így itt tartunk.. mert hgoy a User CP-ből eltűnik, az fix.

ja, de az összesítésben megmarad :D:D

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 16:18

Nem zavar.

Bogár 11-08-2007 19:21

nagyon jó. a privát üzeneteket nem akarod bemásolni?
vagy tudod mit? tiltsál le te is, így el tudjuk kerülni 1mást. most is azért néztem meg az üzenetedet, mert Attila enyhén szólva célzott rá, hogy nekem címezted.

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 19:47

Mit másoljak? Ugyanezt írtad privátban is, minden előzmény nélkül... Egyik napról a másikra. És még te vagy mesértődve, hogy értetlenül állok ezelőtt, és szóváteszem? :o
Egyébként meg nem hiszem, hogy titkolni kéne, mennyire megutáltál egyik pillanatról a másikra. Vagy te titokban akarsz utálni? Azt is lehet. Ezesetben boccs.

Dragi 11-08-2007 19:52

utálkozni utálkozós topicocba! :p:p:p :)

Bogár 11-08-2007 20:21

nem nyitok én is utálkozóst, mert attól tartok, hogy túl nagy lesz a népszerűsége :D

[HTPA]GeeForce 11-12-2007 08:56

GRRR mér nincs valami képlet, vagy valami visszaszámláló, hogy mennyi időnek kell eltelnie 2 országregisztrálás között? :mad:
Már vagy fél órája várok, és még mindig nyomja a "Erről a helyről nemrég indítottak új országot. Kérünk, hogy várj néhány percet az új ország indításával." szöveget... Ez tök jó, hogy nemrég... de kb fél 10kor. most meg minnyá 10. :mad:

Ati 11-12-2007 08:57

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134868)
GRRR mér nincs valami képlet, vagy valami visszaszámláló, hogy mennyi időnek kell eltelnie 2 országregisztrálás között? :mad:
Már vagy fél órája várok, és még mindig nyomja a "Erről a helyről nemrég indítottak új országot. Kérünk, hogy várj néhány percet az új ország indításával." szöveget... Ez tök jó, hogy nemrég... de kb fél 10kor. most meg minnyá 10. :mad:

Ezek szerint akkor nem kevesebb, mint fél óra. ;)

[HTPA]GeeForce 11-12-2007 09:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 134869)
Ezek szerint akkor nem kevesebb, mint fél óra. ;)

:D:D:D:D:D

kereken 10:00-kor beengedett... :) :p

Ati 11-12-2007 09:19

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134870)
:D:D:D:D:D

kereken 10:00-kor beengedett... :) :p

2 dologra lehet akkor ebből következtetni:
  1. Vagy fél órát kell várnod,
  2. vagy mindig kereken 10 órakor regelheted a következőt.
:D

Ati 11-12-2007 09:22

Hasznos dolog a légkábel, különösen ilyen szeles időben, mert biztosítja, hogy az ember az égvilágon semmit ne tudjon dolgozni, az 5 percenkénti net-szakadás mellett. :-/

[HTPA]GeeForce 11-12-2007 09:30

Nalátod...
Nekem otthon földkábelen jön a kraft, a városi 20 kilós gyökérkábelről közvetlenül letranszformálva... :D Soha az életbe nálam áramszünet/áramingadozás nem volt.
Effajta örömökkel a szolgáltató cégem, és a matáv utódvállalata együttes munkával szokott kecsegtetni. ÉN ezt játszom napok óta. Hol van net, hol nincs. Mondjuk napi 20 percet van. Utána meg képtelen csatlakozni. Felíhvom őket, közlik, hgoy náluk a rendszerben minden f.szán működik... Mondom, de nálam akkor sem jó! Erre közlik, hogy majd kiküldenek valakit... Na az a valaki egy szerelő ember, már jól ismerem, havonta jön netet szerelni... Általában hétfőn hív fel, hogy csak keddi időpontja van. Kössz szépen, amikor péntek este megy el a net. :mad:

Ati 11-12-2007 09:37

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134881)
Na az a valaki egy szerelő ember, már jól ismerem, havonta jön netet szerelni...

Hozzám többen is jártak így. Mindegyik azt hitte, hogy csak ő jár, és igazából a havi 1 modemcsere még nem sok. :) Aztán egyszer felvilágosítottam a srácot, hogy ne legyen ilyen optimista, nem ő az egyetlen, aki jár hozzám modemet cserélni. ;)

Aztán amikor lemondtam a upc netet, akkor kérdezi a csaj nagy ártatlanul, hogy dehát miért? Mondom nézze meg a szerelési listámat... Aszondja ja igen, látja, hogy voltak technikai gondok... :D

Andrew 11-12-2007 09:38

hogy a ragya cifrázza ki! :mad:
reggel arra ébredek, hogy hőemelkedésem van és fáj a torkom :(:mad:
de mééér' pont ma??

Ati 11-12-2007 09:39

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 134884)
hogy a ragya cifrázza ki! :mad:
reggel arra ébredek, hogy hőemelkedésem van és fáj a torkom :(:mad:
de mééér' pont ma??

tegnap sokat hógolyóztál biztos :P :D

[HTPA]GeeForce 11-12-2007 09:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 134880)
Hasznos dolog a légkábel, különösen ilyen szeles időben, mert biztosítja, hogy az ember az égvilágon semmit ne tudjon dolgozni, az 5 percenkénti net-szakadás mellett. :-/

Mellesleg erre szoktuk mondani az ügyfeleknek itt a cégnél, amikor emiatt reklamálnak...

1: Tisztelt uram, ha nem lopnák annyian az áramot, akkor a bevételünk nagy részét nem a hálózati veszteség pótlására kéne fordítanunk, hanem hálózatkorszerüsítésre...

2: Kérem, megadok pár telefonszámot, legyen kedves feljegyezni. Náluk tud aggregátort rendelni...

3: Vegyen szünetmentes tápegységet...

4: Másszon az oszlopra, és rögzítse a csatlakozót maga...

5: Talán vágja le annak a rohadt nagy fának az ágati, ami a kertjében áll, és ami minden szélben összeveri a vezetékeinket!!!! Hetente járunk biztosítékot cserélni az Önök utcájába!!!!!!!!!

6: Költözzön el...

7: Halllóóó??? SKKKKKKKKKKHHHH Rossz a vonal BHHHHHHHHHUUUUU Nem hallom jól!!! BRRRRRRRRRRR Legyen kedves visszatelefonálni KSHHHRRRSSS... DIRR.. (Lecsapod a telefont, és imádkozol, hogy ha visszatelefonál, ne nálad csörögjön...:D)

Hát igen... a régi szép idők.... :D

Andrew 11-12-2007 09:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 134885)
tegnap sokat hógolyóztál biztos :P :D

boldog lennék, ha attól lenne :D
de az a szőrnyű, hogy nem tudom miért tört ki rajtam a nyavalya :(

Ati 11-12-2007 09:45

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134886)
3: Vegyen szünetmentes tápegységet...

A gép nem is száll el. :) De egy kicsit barkácsolni kéne, hogy a modem és a router is rajtalegyen, az ilyenektől viszont egy kicsit félek... :)

[HTPA]GeeForce 11-12-2007 09:46

Egyébként banális... De tényleg ez is benne van az áramdíjban... Hogy a sok tuskó nem vágja le a fájáról az ágakat, amik kilógnak a kerítésen kívülre, és ilyen 3 naponta (nyáron mondjuk 6 naponta) cserélni kell a körzet trafójában 3 db 120 A-s vagy NKI biztosítékot... Aszondja az ember, hogy áhh.. párezer forintot a szolgáltató meg sem érez, hiszen milliárdokat keres...
igen. Ez így is van. De nem számolják bele ezeket:

Ha kimegyünk cserélni egy ilyet, az idő. Mivel nem a mi hibánkból fakad a kár, ezért olyanokra nem jut idő, akiknél tényleg hiba van, annak mg fizetjük a kötbért. Mondjuk kapásból 5000 Ft minimum... Tehát 3 biztosíték, meg 5000 Ft kötbér már kapásból egy 20-as. Akkor ott van a szerelők munkadidejének díja. Mondjuk legyen 2500 Ft. Mivel 2-en járnak, 5000. 25k-nál tartunk. Oda is kell ám menni. Ahhoz kell egy autó... Amortizációs költségek, értékcsökkenés.. Ezeket már bele sem számolom. De mondjuk egy 1000-res a benzin... hol vagyunk? 26 ezer...

Na és akkor ezt a 26 ezret, szorozzuk meg mondjuk 5-tel. Átlag havi adat. az mennyi is? 130.000 Ft. Na és akkor ezt a 130k-t szorozzuk fel az országban lévő települések számával...... Hát nem kicsi szám jön ki. És ez csak egy nyomorult biztosíték csere........

All times are GMT +1. The time now is 10:21.