![]() |
Quote:
de mindegy más sem értett meg ahogy általában nem is szoktak :( A bármi amit megoldana az pont a topic célja: könnyebb lenne túljutni az 1A-n a fordulósoknak akármeddig is dagad a top30% alja, de nem lenne könnyebb azoknak akik már elérték a csoport felét. |
Quote:
Én azt gondolom, hogy aki nem akar az A-ban játszani, az "felesleges" földet se juttasson oda. |
Quote:
De nem is ez a lényeg. Attól, hogy több ország lehet top30% körül mint ma, mert kisklánoknak is jut rá pénzükez versenyhelyzetet teremt és sztem ütéskényszert is, hiszen ha nyer tök jó, de ha veszít akkor sem megy el rá 1 havi termelése a klánnak! És ez a lényeg! |
Quote:
most nekik azért lenne konnyeb mert konnyitve fordulnak ? vagy ha top 40-50%ig fedez akkor utána már csak egy kicsi van hátra ugy erted ? szerintem ezzel meggyorsulna a top30 novekedése és nem hasamrautok 7-9k ig kéne menni hanem 10k hekirol 15k-ra egy ido után ami azt eredményezné hogy 50%ig fedez aztán még az eddiginél is sokkal drágábban a maradékot tehát gyakorlatilag ugyanannyiba kerulne igyis ugyis (ha nem mégtobbe) |
Quote:
Idővel az országok az 1A-ban a top50% és a top30% között egyre sűrűbben lesznek . Gyakorlatilag lesz olyan szituáció amikor 600 oris csopi esetén pld a top50% (300. ori) és a top30% (180.ori) között területben "csak" 5-600 heki lesz. Ezt kell drágábban fedezni VAGY ÜTNI EGY-KÉT NAGYOT! |
Quote:
Miért gyorsul fel a top30% növekedése ha top50%-tól ugyanannyiba kerül a föld mint ma?? Ez a javaslat csak arra hat, hogy gyorsabban utolérje a top30-at az ori. Ahogy eléri őket a fejlődés üteme ugyanolyanná válik mint nekikés olyanná mint ahogyan ma is van. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mi van HA levernek 100 lefordulót 1x2x és az visszafedez top30%-ig? Akik őket leverték top30%-osok feljebb vannak már nem emelnek a "szinten". Ha alulról verték be őket annak meg hagy örüljünk már, hogy esetleg feljebb is lehet mozgás... A top30%-ot lényegesen kisebb mértékben fejleszti a javaslat, mint az alatta lévőket! Ennek a fejlődésnek az üteme ma teljesen egyforma top30 alatt és fölött! Vagyis a javaslat segít beérni a top30-at nem pedig leszakít róla! |
Quote:
Jót tett-e ez a mostani nagy klánokat beérni akaróknak? Igen, mert ebből ők is kivették a részüket. Ugyanolyan sokkoló-e egy ilyen emelkedés, mintha a mostani rendszer szerint lenne? Az első sokk után nem. De ha meglátja, hogy a 2000 hektáros kis országával meddig kell eljutni, akkor a többség hagyja a játékot a fenébe. |
Quote:
Nem véletlenül oszlanak fel sikert-sikerre halmozó "kisklánok"! Az egyensúly beáll magától ahogy most is beállt. Ennek a legfontosabb bizonyítéka a PONTLISTA! Nézze meg mindenki! Mindenkihez van több 2 körös célpont. Ez gyakorlatilag a "fékeknek" és a kedvezményes fedezésnek köszönhető. Nem volt ez mindig így! Eleve azért lett kitalálva anno a kedvezményes felfedezés, hogy a 30-120K-s réseket a pontlistában át lehessen fedezni. |
Quote:
Akik őket leverték top30-osok, tehát emelkedik a top30-hoz szükséges föld... |
Quote:
Ati és mindenki... Ebben a játékban benne van az hogy leütnek. A nagyobbak támadásaitól elég rendesen védettek a kisebb klánok. Ha a méretben nagyságrendileg azonosak ütnek le egymásról földet az pedig jó, hiszen ezért játszunk. Azzal hogy nem tudja a kisklán visszaszerezni a földjét "viszonylag" olcsón azt érjük el, hogy 1. félteni fogja és ELF LESZ! (elfmocsár) 2. addig amíg ő a föld pótlására költi a pénzt (megveszi a nagyklánok termelését) felhízlalja a nagyok bukszáités mikor ujra "méretesek" lesznek addigra egy GAZDAG nagyés egy CSORÓ kicsi találkozik ujra! |
Quote:
Csak azért, mert olyan országok "kénytelenek" földkupaccá válni, akik a hátuk közepére se kívánják az egész 1/A-t. |
Quote:
Lassú haladás => tamagocsi Viszont ha a top30%-nak van esélye ütni ütni fog akárhogy is lesz. Jelenleg tamagocsi van onnantól ahol a felfedezés drasztikusan drágul. Én ha forogni szeretnék biztosan jobban érezném magam ha tudnám, hogy akár felfedezéssel is de saját erőből fel tudok lépni X időn belül. Ha jön egy hal ami bekap belőlem egy falatot hát bekap. Visszaütöm visszafedezem stb. Attól is jól érezném magam persze ha tudnám hogy 7000ig kell eljutni és kész. De ez nem biztos, hogy hamarabb megy 3000től felfedezve 7000ig, mint pld 3000-10000ig de negyedannyi katonából. Befejezem mert látom, megint magamra maradtam a véleményemmel :( Sergnek volt talán hasonló elképzelése a felfedezés jelentőségéről tamagocsi tekintetében, de Serg most ugy tűnik nem olvas minket :( Sosem volt célom a saját érdekemben kampányolni, mivel leginkább ujrakezdtem mindig az 1A-t így gyakorlatilag nincs értelme sem saját érdekeket képviselni. Az én érdekem az ami jó az 1A harcosainak. És ez akkor is így van ha sokan nem értenek meg vagy ha nagyritkán tévedek :) |
Sziasztok!
Nem biztos, hogy a könnyítés felöl kellene megérinteni a témát. Azt az okot kell megkeresni amiért nem szeretnek az A-ban játszani és azt kell megszüntetni. 1. ok: a hatalmas gazdasági különbség. Gondoljatok bele mennyi pénz kellet ahhoz, hogy kivegyék a lakás vagy a mezge tekiket. biztos, hogy egy(!) 10 fős klán 42 milliárdja kevés rá. legaláb 20-30 ori kellett oda. 2. ok: Jelenlegi fordulási rendszer miatt rengeteg az beton elf ezért játszhatatlan. 3. ok: megváltoztatott újrázás inkább a kicsiket sújtotta, aki ha felhozott 8*3 milla tekit az összesen a kp-vel együtt 10 milliárd arannyat tud újrázni, ami az 1/a-ban aprópénz. Jelenleg 30 milliárd talán elegendő a toppig felfedezni, de nem mindenkinek van 3 újrázási lehetősége. Megoldási lehetőségek: 1. Köridőhöz kötni a fordulást. Így bármilyen fajjal lehetsz, ha szétszednek nem érdekes mert tudsz fordulni. Ha játszani akarsz megteheted, ha nem akkor mehet a tamagucsi. Forduláshoz 2000 kör vagy 336 top30% kör kelljen. 2. Limitálni a piacra kitehető árukat. pl tekifajtánként/katonánkánt max 100 milla lehessen kint orinként. Ezt nagyon fogják utálni :) 3. Kötelezővé kellene tenni a fordulást, vagy ha nem akar fordulni akkor SZK jellegű szankciók érjék. Ezt még jobban fogják utálni :) Ez a három megoldás valamelyike gyökeresen megváltoztatná az 1/a-t. Ha csak könnyíteni akarunk akkor legyen az 1/a-nak a heki átlaga a top ami szerintem 4-5000 hektár környékén van. Szerintem az nem lesz gond ha ellepik a kékszámosok a játékot, mert úgysem a kékszám adja a Játékost, hanem maga a Játékos. *ati* |
Quote:
2dolgon kéne változtatni az A-n, az pedig a 0-ás ütések, és a klánból kidobálás kérdése,minden egyéb szempontból kiválló mostmár az A csoport az ott játszóknak, végre megszünt az űr a top2klán és a többi ország között. mostmár bárki felmászhat végig,hogy legyen egy 1milla pontos országa, legalábbis mostmár ez nem lehetetlen mint régebben... A fordulás nem igazán érdekel, de tiszteletben tartom azon játékosokat, akik nem tudnak annyit fent lenni, és éppen ezért támogatom az ötletet. Viszont az utsó mondatodra.: ha ennyire tartod a kékszámot, akkor ne írj hülyeségeket egy olyan topicba, ami igazán csak őket érinti... |
Quote:
2. Sztm ha lenne egy piacnullázás, mert ez az ötleted kb azt jelentené, utána ugyanaz az egyensúly állna be mint ami most is jellemző. 3. A 'minél nagyobb ori/klán minél hosszabb ideig' egy olyan cél amit kár lenne kiírtani. Kétségtelen megoldaná a problémát csak a játék egy része tűnne el vele együtt. Az utolsóval viszont egyetértek. Nem kell félni a kékszámok elértéktelenedésétől, már most sem ez adja a súlyát vkinek, legfeljebb a mostanában kezdők számára, akiknek még nincsen. |
Quote:
|
Igazad van, nevetséges. Tudod mit, ha ennyire jó szerinted az 1/a, akkor ne tegyük kötelezővé a fellépést, fél év múlva 20-30 ori kivételével senki sem lesz.
Úgy könnyú játszani, ha van mögötted egy nagy klán végtelen pénzzel, nem gond elfokozni 500k katonát a támadáshoz. Miért lehetséges nullás ütés? mert végtelen pénzekkel rendelkeznek emberek de ezen is lehet segíteni, 30% feletti üres terület beépítése épületenként 1 milliárd, rögtön megoldódik a nulla földszerzés. Nem a mostani kékszámosokat érinti a topic hanem a leendőket. Van olyan ismerősöm kék 4-essel, aki a mai napig nem érti, hogy kis csoportban miért nem tud 20 hellyel lejjebb tolizni. |
Quote:
és a végtelen pénz meg hülyeség... kb ha 2klán van az A-ban aki rendelkezik annyi tartalékkal hogy 4-5x elfokozzon egy országot, anélkül hogy megrenditené a klánt... |
Quote:
Mindenkinek vannak tapasztalatai sokszámos orikról , amik tök bénán játszanak már elnézést azoktól akik nem ilyenek . Megoldás lehet a félszemcsi adása amit korábban olvastam pár helyen ... De ezek a félszámosak pl kicsit lesznek mondjuk vándorok ? 3 kör az 2,5 kör vagy hogy gondoljátok ? Nekem az a véleményem , hogy aki fix hekiről fordul az is kapjon rendes számot mindenestül . Mert ő nem akar megalomániás lenni , csak játszani akar és pörögne .. Akik meg a nagyklánokban vannak fullpénzzel a topban nevetve forognak a 2 ből , mert megtehetik . Lényegesen kevesebb energiából és pénzből mint a többiek akiknek nincs a topban fullos orijuk .. Nekem inkább úgy tünik már , hogy adunk esélyt a kicsi ambiciózus klánoknak ? Vagy kinlódjanak tovább ha van kedük hozzá ? Totya |
Quote:
|
Pedig azt mondtam h nem szolok tobbet bele de ezt muszaj...
Nem ismerem az 1A piacot de feltetelezem h az arak egysegeknel nem 50k per db. ... ha igen akkor tenleg baj van a piaccal... de akkor is csak kb 5x no az ido amely szukseges ahoz h kitermeljek a penzt. Az 500.000 egyseg elfokozasahoz szukseges love nem valami sok... Ha ez nagy teljesitmeny egy 10 tagu klannak akkor nagyon szegenyek lehetnek tartalekban... Csak viszonyitasi alapkent lenne egy kerdesem. Mennyi tartalekkal lephet egy ori az 5. szintrol amikor jol ment a vagyonszerzes? Szerinetm biztos van egy jo par ori (90%-a azoknak akik tenleg akartak vagyont szerezni) aki a felet osszeszedte annak a lovenak ami kell az 500k egyseg elfokozasara mar az 5 szinten, ha az 5. szinti arakat veszem. 9k-ert is siman lehet katit venni egyes csopikban (vagy ennel olcsobban is), de legyen 10k egy kati h legyen kerek szam... akkor is csak 5 miliard, na szoval nem hiszem h egy 10 fos klannak annyira nehez lenne megerezni ezt az 5 miliardot. Egy 8k hekis ori akinek kereskedo szemelyisege (is) van, ha csak 10% bank akkor a sajat 1/10-ed reszet kevesebb mint 3 es fel nap alatt alitja elo csak a bankokbol... Egyaltalan nem vagyok a jelenlegi piaci rendszer ellen (sot jol mukodik szerintem), csak eppen illusztralni szerettem volna h csekely erofeszites egy topban levo klannak ezeket megejteni. 10k hekis orinal mar 2 es fel napra esik a penz osszeszedese csak a 10% bankbol stb... es van jovedelmezobb is szerintem mint a bank... szoval nem olyan irto nagy dobas enyit elfokozni egy jol mukodo klannal es foleg ha megeri! Ha maximalis arban van a katipiacon minden akkor is ezen idoszakok 5x-et kell csak venni vagyis fel honap alatt a klan ossze tudja gyujteni... hany honapja jatszanak azok akik a topban benne vannak?... Hanyszor tudtak volna ezt osszegyujtenni eddig? Minden azon mulik h mit erdemesebb, fedezgetni abbol az 500k egysegbol vagy elfokozni oket h be lehessen utni az ellenfelt. Az 5 miliardot kitermelni meg nem nagy cucc a nagy orikban. Ha megis azt mondjatok h igen akkor alig varom h oda keruljek. Jah es hadjatok ehez a nevhez fuzodo orit mert nem az enyem :p nem azt kell figyelni...;) 555817 3/G ErdélyMagyaria 52.447 ---> Ez nem az enyem! Ekezet is van a nevben en mar reg nem irok ekezetekkel a gepen. Szegeny csaj elore sajnalom h ertem fog szenvedni. :):rolleyes: Ati, ahogyan kerted nem szoltam bele maga a javaslatban, ugy h nyugodt lehetsz. |
és biztosasn semmi jksz nem volt benne?
én meg ezt nem hiszem el. Véded az eddig összeszedett vagyonodat, tedd de akkor is változtatni kell az 1/a-ban mert tamagucsi lett belőle. |
Quote:
Quote:
Az A nem azért van, hogy a topig fedezz. Ha ennyire nem akarsz ott játszani, akkor élj a tervezett lehetőséggel, és inkább játssz lent -> nem kell a felfedezgetésekkel tamagocsiznod. A mostani javaslat pont erről szól, és pont az a célja, hogy az ilyen eseteket kiküszöbölje. |
Quote:
30 yard éphogy elég a toppig fedezni???annyiból 3x felütöd magad simán!! te is egy nagy fedezőmatyi vagy aki az A-s "játékot" csak fedezgetésben tudja számolgatni!mellesleg szerinted mekkora nagy vagyon kikapni a tekit,ha a 90% a sajátja valakinek???szánalmas rálátás nélküli egyből jksz és csaláskiabáló fedezgetőmatyik lehet jobb lenne,ha nem egyből a "zseniális "ötleteikkel jönnének!:mad: |
Quote:
|
Quote:
Az bőven elég akár 5-6klánütésre ráállásra épülésre.stb. ráadásul az elfkozosás, csak akkor megoldás, amikor nagyon távolról fokoznak rád, vagy ha éppen hiénáznak több sereggel. különben fölösleges pénz kidobás, mert a morálod így is úgyis szétcseszik és úgyis rádmennek megint. De ennek semmi köze a forduláshoz amúgy, mert elfokozós játékot nagyon a top30-ig nem tudsz játszogatni, mivel kis hekin nem müködik. |
Quote:
idegesítő hogy mégcsak a topikot se olvassa el csak egyből jön a hülyeségeivel. a "zseniális" ötleteiről már nem egyszer leírta Ati hogy ilyen nem lesz,de neki túl nagy fáradtság lett volna elolvasni.:mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert egyszerűen nem éreznek rá vagy nem tudom ő dolguk nem is érdekel ... Egy biztos akik nem tudnak pénzt csinálni azoknak a 3k heki is erőn felül van és azért is igen erősen megszenvednek ha eljutnak egyáltalán oda ... Aki tud fedezet előteremteni a továbbhaladásához az felmegy úgy is bármedig , csak tovább tart ami lehet akár 7-10k kör is könyedén egy relatív új fellépő klán esetében . De vegyük a klánokat pár részre taktikai szempontból . Vannak a frissek akik nem értenek a pénzhez és nem tudják mit csináljanak ők megállnak 3k hekinél max és miután leszedik őket 3k hekin akkor hopp egy újra és 1800 heki . Vannak a relatív friss klánok akik tudnak némi pénzt összelapátolni . Azok megálnak termelnek átépülnek ütnek , megint termelnek és így megy végig amíg el nem érik amit kell jelen esetben a top 30 vagy elegük lesz és elpucolnak vagy ott maradnak és mindig kicsit feljeb egerészik magukat , hogy tudjanak 2 ből forogni , hiszen 10-15k kör azért nem 2k kör mint amit 2 ben kell eltölteni a topban .... Na meg ugye vannak a régi nagy klánok akik jó magasan fent vannak és termelnek szépen , mert ugye ott komoly hadizás nem történik , ők időnként egy orival lefordulnak , hogy egy másikat hozzanak fel , hogy legyen értelme a termelésüknek . Azt felütik 1k kör alatt kényelmesen mert 8-9 ori komoly tartaléka van mögötte, aztán ha az feljött idővel cserélődik egy másik ori és kész . Egyszer ők már biztosan megdolgoztak érte , hogy ott legyenek ahol vannak de ilyen szerintem max 5-10 klán van . Végül is a fix hekis fordulással egy kicsit azoknak a klánoknak könnyítenénk akik nem akarnak megaklánok lenni , mert egy kicsit pörgősebb lenne a játékmenet nekik . Nekem is konkrétan van a B csopiban orim szabin már egy ideje mert az égvilágon semmi értelme nincs vele játszani másikat nem csinálok , hogy sorba áljanak a csopikban egymásra várva mint az orgonasíp mert annak sem látom értelmét ... Ha ilyen marad a játékmenet nekem sajna nem lesz más lehetőségem csak így játszani , gondolom sokaknak másoknak sem és ezt teljesen egyszerű leellenőrizni meg kell nézni hány ori van szabin a b csopiban . Totya |
Quote:
|
"Ötöd/hatod/hetedannyi időt kell eltölteniük az A-ban, mint eddig."
by Ati Ezt enm ertem, kerlek mond el h a fix heki miatt, miert kell tobb idot toltenie az uj oriknak az 1A-ban... Jelenleg nem lehet tudni h mennyi ido kell azert h elerje valaki a felteteleket hiszen egy valtozo celt uldozunk! Ha a jelenlegi 9k hekire lenne a fix heki beallitva (ami kb a jelenlegi helyzet a top 30% eleresehez), akkor is drasztikusan rovidulne az eltoltendo ido! Nem a 2x fordulasrol beszelek es ha te arra vonatkoztal akkor maris bocsass meg elore, de te ezzel pont azt szeretned h ne jatszodjanak az 1A-ban es ne unatkozzanak ott. Ez volt a fo erved a 2x fordulasnal, most meg azt mondod ra h "Ötöd/hatod/hetedannyi időt kell eltölteniük az A-ban, mint eddig" ???... Ha az egyszeri fordulas fix hekivel akkor a kerdes fel van teve, ha a 2x fordulasra ertetted akkor nem is kell valszolnod, mert akkor nem erdemes. Nem szoltam bele a javaslatokba, mint ahogyan kerted! Csak eppen nem ertem azt amit irtal. |
Quote:
Ötöd/hatod/hetedannyi idő = sokkal kevesebb mint eddig. |
Quote:
A pénz megszerzéséhez 2 dolog kell: piac, ugye adott, és akarat a pénz előteremtéséhez... Ja, és minimális aktivitás, hogy a megtermelt javak ne csorogjanak el. |
Quote:
Viszont az ugye még mindig több mint a B csopiból fordulók ideje ami 2K kör . Bár én úgy gondolom a fix hekis fordulás eltarthat sok emberkének akár 5K körig is , ami jóval kevesebb mint a jelenlegi rendszerben várható fordulási idő. Bár szerintem leellenőrizhető ez is elég könnyen , meg kell nézni 2400 heki és 4800 heki közt lévő orik átlagos játékidjét . Aztán meg lehet nézni a 4800 heki és pl a 7000 hekis orik játékidejét és utána a végén a 7000 hekitől a 9200 ig ahol kb a top van most . Az 9200 heki fölöti játékidőt fölösleges nézni , mert ha ők le akartak volna fordulni már megtették volna vagy max aki fordulni fog azt x száz körönbelül megteszi . Ha ezeket a körszámokat megnézi valaki aki ért hozzá , akkor elég gyorsan meg lehet látni az átlagos forgási sebbeséget . Ha fix hekis fordulási lehetőség lenne az A csopiból biztos lenne pár emberke aki élne vele. Mindenki attól fél , hogy lenne egy légüres tér a top 30 és a fix között ... Szerintem sokan maradnának akik aztmondanák , hogy a B ből akarnak fordulni a jelenlegi feltételek melett . Azok mind ott araszolgatnának felfelé a fix és a top között mert nekik kevés lenne a fix heki elérése . Számoljunk egy kicsit , most csak tippelni fogok pár számot kérek mindenkit ne vegye készpénznek . B csopi 1K kör plusz A csopi fix heki kb 3k kör = 4K kör egy szemcsi a B csopitól . B csopi 1K kör plusz A csopi 1K körtől 15K körig háttértől függöen= 2K körtől 16K kör is akár viszont ha ide felszenvedi valaki akkor 2K kör és forghat a B csopiból . Tudom nagy dilema ki mit csináljon ... El kell dönteni mi tesz jót a játéknak ha pörög és forgnak egy páran fix hekiről néhány meg csinálnak mellé megaorikat és azzal nyomulnak ? Vagy mindenki felkínlódja, felüti a top 30-ba ha éppen tudja az orit mert olyan a héttere ... Aki nem tudja az meg kukába dobja ahogy én is majdnem 2 ből már kukába dobtam az orit mert nem akartam vele A csopiban eltölteni 6-12k kört ... De ezek után se akarok vele ott eltölteni annyi időt . Totya |
A hetedannyi az a 7x-ese valaminek.
Az ido otod/hatod/heted-et... vagy otod/hatod/heted-ni idot A heted "annyi" az hetszer annyi. Mind1. Kivancsi lennek h ki mennyi ido alatt teljesitette a top 30%-ig a heki szamot, azok kozul akik lefordultak. Egy atlagot szeretnek leginkabb. Priviben h ne offoljunk. Mert a 2x fordulosnal ugyebar a legjobb esetben 1000 kor (elso lefordulas, 1A-ban az eltoltott minimalis ido) + 5*1000 kor (minden szinten 1000 kor, minimalis) = 6 000 kor egy uj szemert. Es nem is probalok szamolni azzal h igazabol az mennyire realis az 1k kor az 1A-ban mert nem tom h mennyi lesz vegul is a fix heki, hiszen nincs leszogezve. Ez igy 8-9 honap.:cool: Ha ez az otodere es nem is szamolok hetedevel, csak 5-el... szoval ha otodere csokkenti az erre szant idot, akkor Ati szerint 40 honapba kerul jelenleg a top-ot elerni... az tobb mint 3 ev es 3 honap... (hetedevel szamolva az 4 es fel ev lesz Ati :eek:...) Ne vicceljetek, meg ennel hamarabb szerezhettem volna 30 fos 1A-s csopiban top koroket es a magyar hod nem 30 fobol all.:rolleyes: Szoval megint megkerdem Ati h mit szerettel volna odairni? Azt allitod h most atlagban egy uj orinak 3 ev es 3 honapba telik amig lehet egy uj szeme, miutan fellep az 1A-ba? :confused: Megint nem a javaslatokat vitatom csak ujra nem ertem ezt... ezt az egesz gondolatmeneted... Az 1x fordulos fix heki hatart nem is foglaltam bele mert azt mondtad ilyet nem akarsz. |
Ati!
Lenne arra lehetőség, hogy valamelyik tapasztaltabb játékos kapjon az A csoportba egy plusz országot, amit szabályosan vihet a jelenlegi mellett? Ezzel az országgal valaki tesztelhetné, hogy mennyi idő alatt lehet a jelenlegi feltételeket teljesíteni. Ismeretlen ország, így nem lenne visszatartó ereje az országnévnek sem, valamint felhalmozott vagyon se lenne mögötte. Indulhatna 1500-2400 heki közöttről, kb 100 millió kp plusz elférő egység, és fellépőként 1 nap védelemmel. Szerintem a klánunkból többen is vállalkoznának a tesztelésre. (Látatlanban van rá egy fogadásom, hogy a Gunból jelentkező tesztelő ezekkel a feltételekkel 4000 kör alatt teljesítené a mostani top követelményeket.) |
All times are GMT +1. The time now is 06:40. |