![]() |
Quote:
|
|
A Mars szellemei - Ghosts of Mars
Főszereplők: Ice Cube Jason Statham Natasha Henstridge 2025: az emberiség egy része a Marsra költözött és óriási bányákat létesített. Melanie Ballard rendőrhadnagy és csapata egy igen veszélyes bűnöző, a "Pusztítóként" emlegetett James Williams nyomába ered, ám hamarosan még rettenetesebb ellenféllel kell szembenéznie: egy leszámolt Mars-béli hadsereg szellemkatonái megszállják a földről érkezettek testét, hogy új alakban harcoljanak birodalmuk, a Mars bolygó visszafoglalásáért. (saját: nagyon rossz történet, nagyon rossz alakítás, nagyon rossz minőség, nagyon rossz effektek, nagyon rossz film, nem ajánlom senkinek, de komolyan! :) ) |
Quote:
Azért köszi, szeretem az ilyen ajánlót :D |
A tűzben edzett férfi (2004)
Man on Fire Gyerekrablási hullám söpör végig Mexikón. John Creasy, a kiégett, valamikori CIA-ügynök és bérgyilkos a barátja rábeszélésére elvállalja Samuel Ramos iparmágnás és felesége gyermekének, a kilencéves Pitának a védelmét. Creasy nehezen tolerálja a koraérett kislányt, és vele az és életét firtató kényelmetlen kérdéseket, amelyekkel Pita állandóan zaklatja. De a férfiről lassan lemállik az áthatolhatatlannak látszó védőburok, és megnyílik a kislány előtt. Amikor a kis Pitát elrabolják, a férfi a saját kezébe veszi a nyomozást. |
Perzsia hercege - Az ido homokja
"A portyázó herceg összefog egy titokzatos hercegnővel, hogy együtt szálljanak szembe a sötét erőkkel. A cél nem más, mint az ősi tőr megszerzése, mely képes visszafordítani az időt, birtoklóját felruházva világhatalommal." |
Sose hátrálj meg (2008)
Never Back Down Jake Tyler új városba költözik a családjával. A fiatalember belekeveredik az illegális küzdelembe, amelyben különböző küzdősportok képviselői mérik össze erejüket. A harcban nincsenek szabályok, csak az számít, ki nyer. Bár Jake alulmarad az összecsapásban, nem engedik kiszállni. A családját és a barátait is veszély fenyegeti, ha nem vesz részt a következő menetben. Jake a veterán, visszavonult harcművészhez, Jean Roquához fordul segítségért, hogy felkészítse az összecsapásra. A kemény edzések után eljön a pillanat, amikor szembe kell néznie ellenfelével. |
Emberi szazlabu
Szeretem az elvont, beteg filmeket, de ez nem lett a kedvencem, sot.. Eleve zavart a filmben a ket hisztis hulyelany nyivakolasa, emellett a forgatokonyvon is lehetett volna rengeteget dolgozni, nagyon zavaro hibakat kovettek el benne.. Amikor a tortenet a lenyeghez ert, elment az eletkedvem is - hogy lehet ennyire abszurd, es gusztustalan baromsagot kitalalni, es megalkotni. Lattam mar sok beteg filmet (Salo, Nekromantik), de egyik sem tett ram ennyire negativ hatast. Bleeee - es mar keszul a masodik resze is. |
Quote:
|
Gran Torino (2008)
Gran Torino Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal; a latin és afroamerikai tinédzserekkel, akik azt hiszik, övék a környék. Ám egy napon olyasmi történik, ami felrázza és megváltoztatja az életét. Egy éjjel valaki el akarja lopni az 1972-es féltett Gran Torino autóját, mely ugyanolyan csillogóan áll a garázsában, ahogy annak idején Walt segítette legördülni a futószalagról. Az ázsiaiak bandája ráveszi a szomszéd fiút Thaót (Bee Vang), hogy próbálja ellopni a kocsit, ám az akció nem jár sikerrel, mert Walt megakadályozza a rablást és megmenti a félénk fiút a bandától. Ezzel kivívja a szomszédai nagyrabecsülését, különösen Thao anyja és testvérei istenítik tettéért. Az idősebb nővér, Sue (Ahney Her) ragaszkodik hozzá, hogy az öccse hálából dolgozzon Waltnak, akinek esze ágában sincs kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel, végül mégis beadja a derekát. A közös munka különös barátság kezdetét jelenti, és Walt sok mindent megtud - nemcsak a szomszédjában élőkről, hanem önmagáról is. Több közös vonást fedez fel a kegyetlen múltjuk elől menekülő emberekkel, mint a saját családjával. Nem kell hozzá különösebb kommentár nagyon jó film! |
Quote:
|
Quote:
|
The Butterfly effect - Pillangó-hatás
Főszereplők: Ashton Kutcher (Evan Treborn) Melora Walters (Andrea Treborn) Amy Smart (Kayleigh Miller) A pillangó-effektus elmélet szerint, ha egy pillangó megrebbenti a szárnyát Pekingben, az akár tornádót is gerjeszthet Amerikában. Világunkban minden mindennel összefügg, minden cselekedetünk alapjában változtathatja meg a jövőt. Még elképzelni is rémes, hogy mi lenne, ha valaki képes lenne a múltunkat megváltoztatni - ez kiszámíthatatlan következménnyel járna jelenünkre nézve. Evan Treborn gyerekkorában számtalanszor elvesztette az öntudatát, élete egyes szakaszai sötét foltok csupán az emlékezetében. Amikor tudatánál volt, naplót vezetett és most, hogy felnőttként megpróbál visszaemlékezni a múltra, a naplója segít neki ebben. Miközben Evan lassan feltérképezi saját múltját, rájön, hogy egy különös adottság birtokában van: képes az időutazásra! Így visszatér a múltba, hogy helyrehozzon néhány baklövést, amelyek zsákutcába juttatták szeretett barátait. Ám amikor visszatér a jelenbe, rájön, hogy a múlt apró változásai nem javítottak a helyzeten, hanem még nagyobb problémákat okoztak a jelenben. |
Quote:
Mert valakinek csak ez számít. :p |
Ez jól hangiz. Meg is nézem :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
régen vhs-en láttam egy mesét. A címét sajnos nem tudom, aki ráismer, az kérem dobja már át pm-ben a címét.
A történet lényegében arról szól, hogy volt két harcoló fél és valami miatt talán lehibernálták magukat valamilyen természeti katasztrófa miatt. és robotokként éledtek fel, plusz még emberek is szerepet játszottak a filmben, mivel tudták őket irányítani. sajnos többre nem emlékszem :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk az elején még elég punnyadós, de aztán felpörögnek az események. |
Quote:
|
Quote:
|
Alkonyat: Újhold
Borzalmas volt. 3 poénos film. A másik oldalt is megpróbálja belekeverni és teljesen logikátlan történetvezetés van benne, pocsék színészi teljesítménnyel. Remélem a harmadik jobb lesz, vagy nem lesz. |
Quote:
|
She's Out of My League - Túl jó nő a csajom
Főszereplők: Jay Baruchel (Kirk Kettner) Alice Eve (Molly) Kirk, a tök átlagos srác el sem hiszi, hogy ekkora mázlija lehet. Noha csak egy biztonsági őr a reptéren, és nem kecsegtetik fényes kilátások a jövőt illetően, Molly, a sikeres, és elképesztően bombázó csaj beleszeret. Kirk totál el van képedve. Ahogy a barátai, a családja, sőt, a volt csaja is. Hősünknek most tehát ki kell találnia, hogy működhet ez a kapcsolat, bár ő az első, aki készségesen bevallja, hogy túl jó nő a csaja. (saját: tipikus szerelmi történet kivételesen aranyos színészekkel, ajánlom mindenkinek :) ) |
Quote:
A film értékelése: 7,5/10 (74 szavazat) :D |
Quote:
|
Robin Hood - Robin Hood
Főszereplők: Russell Crowe (Robin Hood) Cate Blanchett (Marian) Mark Strong (Sir Godfrey) Matthew MacFadyen (Sheriff of Nottingham) Kevin Durand (Little John) Danny Huston (King Richard) William Hurt (William Marshall) Scott Grimes (Will Scarlet) Az Oscar-díjas Russell Crowe alakítja a legendás figurát, akit hosszú nemzedékek óta Robin Hoodként ismer a világ. Hőstettei beépültek populáris mitológiánkba, és megihlették mindazok képzeletét, akikben ott lakozik a kalandvágy és az igazságosság szelleme. A XIII. századi Angliában Robin és martalócainak csapata szembeszállnak a kisváros korrupt vezetőjével, és a korona ellen felkelést szítanak, amely örökre megváltoztatja a hatalmi egyensúlyt a világban. Akár tolvaj ő, akár hős, de ez a szegénysorból jött férfi lesz a szabadság örök szimbóluma népe számára. A film értékelése: 7,7/10 (92 szavazat) (saját: Russel Crowe szerintem az egyik legtehetségesebb színész kicsiny bolygónkon, a jelmezes filmek pedig kivételesen illenek hozzá, ennek ellenére ez most nem nagyon volt bejövős. Olyan érzésem volt, mintha más szereposztásban, de A Hazafit néztem volna, ami egyébként jó film, de a második bőrce már nem ízlik senkinek.) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(nem, nem az én ötletem volt, igen, nő miatt néztem meg én is :D ) Tsobi: ha már értékelést linkelsz, miért nem imdb-t mutatsz, ahol akár 100-nál is többen értékelik? :) |
Quote:
Pedig Tsobinak mindig imdb-rol szoktam linkelni :( :D |
Quote:
|
Quote:
|
Mostanában ezeket néztem:
Vitathatatlan 3. /Undisputed III: Redemption/ Uri Boyka (Scott Adkins), az orosz Chorny Cholmi börtön trónfosztott bajnoka (előző részben szerzett) térdsérülése miatt képtelen a ringbe lépni, úgy tűnik, kénytelen lesz kihagyni a harcok harcát, a küzdelmet, aminek minden résztvevője visszanyeri a szabadságát. Egy igazi harcost azonban nem állíthat meg semmilyen sérülés, így Boyka hamarosan a nyolc különböző nemzetű elítélt között találja magát, és kezdetét veszi az illegális bajnokság… IMDb: 7.4/10 1,159 votes A második részben Boykától látottak alapján nekem kicsit meglepő volt a karaktere ebben a részben, (meg persze a sántikálok a ringen kívül, ha meg belépek ugrálok mint Joda a SW-ban Duku gróf ellen…) Aki szereti a látványos bunyót, annak ajánlom… Watchmen: Az őrzők Amerika egyik alternatív változata a nyolcvanas években, amikor a világ a háború küszöbén áll. Az álarcos hősök tevékenységét betiltották, a társadalom, amely egykor megbecsülte őket, ma már fél tőlük, és ezért az alvilágba száműzte őket. Rorschach az egyetlen hős, aki nem fogadja el ezt a helyzetet, és szembeszáll az igazságosztók tevékenységét betiltó törvénnyel. Még mindig vadászik a bűnözőre, a világ számára csak jó és rossz részből áll. Amikor egykori társa gyilkosság áldozata lesz, Rorschach rájön, hogy ez valójában csak a kezdet. IMDb: 7.8/10 126,182 votes Port: 6,9/10 (394 szavazat) Voltak benne érdekes gondolatok, meg jó részek, de nekem nem tetszett… Éli könyve (The Book of Eli) Egy férfi (Denzel Washington) vándorol évek óta a Föld kiégett, puszta romjai között. Magával hord valamit, ami a legfontosabb dolgoknál is többet ér. Többet ér, mint az ivóvíz, többet ér, mint a fegyver. Jó páran vannak, akik ölni is hajlandóak azért, hogy megszerezzék. Ő pedig ölni fog, ha meg kell védenie: egy könyv van nála, amelyen talán az emberiség sorsa múlik. IMDb: 7.0/10 29,874 votes Port: 7,7/10 (189 szavazat) Nekem tetszett, van benne pár elgondolkodtató dolog, pl, h mennyire nem becsülünk dolgokat, és abban a világban ahol játszódik a sztori még ölnek is értük… a tartalom alapján már gondoltam, h melyik könyvről lesz szó… |
Deadgirl
Ket fiatal diak az iskola helyett a logast valasztja, s ellatogatnak a kozeli intezetbe, ami evek ota elhagyatottan all a varos kozeleben. Egy kis vandalkodas, italozas, majd az epuletben valo setalas alatt osszeakadnak egy morcos kutyaval, s menekulni kenyszerulnek. Igy eljutnak egy olyan helyisegbe, ahol valami olyasmit talalnak, amitol a lelegzetuk is elall: egy szemrevalo no kifeszitve fekszik egy asztalon. Az erdekes a dologban, hogy a no mar halott, de megis el... Megkezdodik a szexualis jatek, majd a horror... Szerelem masodik verig Ezt nem kommentalnam, a fantasztikus magyar filmek egyike :) |
Quote:
Sokaknak nem tünt fel, de a poén az egészben, hogy ...... Mikor kiderült a végén, mégegyszer megnéztem, és tényleg:) Ha most lelőttem azok előtt a poént, akik nem látták, akkor bocs:D Szerintem nagyon jó film |
All times are GMT +1. The time now is 04:40. |