![]() |
Quote:
|
Quote:
nahh de azért ne merüljön feledésbe, vki mondjom már valami féle kritikát az előző oldalon lévő ötletemre :o |
Quote:
De így nem engem fed fel a készüjével, hanem a szövim rengeti. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Maradjon ártó akció, ne lehessen utána szabizni, de essen ki abból a körből, amire +3%ot von le a rendszer.) Quote:
A +3% varifáraradás nagyon sok és én kivenném közülük a térkapunyitást és a tolifelderítést, ahogy azt már fentebb is említették. Valamint a 80%os tolimalusz helyett is bőven elég lenne egy 50, esetleg 60%os bünti az elf toliknak. Szerintem.... bááár visszaolvasva ezeket már mások is említették. |
Én a varifárasztást lenyomnám 1-re.:)
Nehogymár az orkok és a töpék jobb tolvajok meg varisok legyenek mint egy elf. Azért az durva lenne. Kanyec az eggyensúlynak:( |
Quote:
amilyen ketbalkezes vari a torpe kepes sajat magat leartozni :D |
Hát nagyon úgy néz ki h nem maradt más mint az, h az én kis elf tolis orimmal a következő szintlépésnél fajt váltok... Mert sztem azt mindenki beláthatja h ezekkel a maluszokkal az elf már nem tartozik a jó toli kategóriába...:(
|
Quote:
|
igen, ezt mar 105 oldallal ezelott leszogeztuk :)
|
Quote:
Aki nem így gondolja várom a csatatéren :D |
Ati azt megkérdezhetném h arra van e vmi esély h változik vmi az elfel kapcsolatban mostanában? Vagy erre nincs esély...
|
Quote:
|
Quote:
most olvasom vissza ez is elég jó ötletnek tűnik első olvasásra. Na azért gyűlnek itt a használható eredmények is... |
Quote:
de legalább előrehoztad az ötletet már csak a többiek véleményére lennék kíváncsi :) |
Ez így hülyeség.
A kezdő szövim, most öli le egy gnóm, ami ellen tehetetlen vagyok... Ráadásul egy kezdő gnóm, tábornok szemivel... :D Mit kezdjek ezzel a rakás... országgal? Legalább hagy váltsak most fajt! Kérlek!!!! |
Majd Hiéna kivesz a bajból az ötleteivel.Nyugi
|
Quote:
de h ezert neked kelljen fajt valtani... :D |
Quote:
de h vmi konstruktivat is mondjak: konyorogj, azt ha nem hasznal akkor tegyel ra kaposztat. esetleg kuldd anarchba "mas jatekanak szandekos tonkretetele" cimszoval ;) |
Régebben volt elf orim, most nincs. Nem a malusok miatt, sőt, tulajdonképpen nem is játszok semmilyenféle orival:)
Nekem egy 50% szimpi lenne az ártó toliacióknál, és variknál is kivenném a fáradásból a korábban említetteket: térkapu nyitás, tolifelfedés. A rúnamennyiség okés, azt szerezze meg az elf is, ha már ártózni akar. Akik meg homokzsáknak tartják ezek után az elfet, javaslom, álljanak neki, és verjenek szét egypárat. Hátha kiderül, nem is annyira homokzsákok... |
Quote:
Na az én szövijeim ilyenek, egyenlőre. De már alakulnak. :D Már felment a védelem is 6körre. :D De az vicc, hogy 3 varit ölök le egy gnómból. És kért, hogy ártózzam le... Ítam, hogy eltojták a fajt, nem tudok mit tenni. :( DE így???!!! Szeretnék most fajt váltani! Kérlek Ati enged meg, hogy az elfek most kapjanak egy választó dobozt, hogy szeretnél-e az új változások ismeretében fajt váltani. Ha nem-re megy, akkor nem vált fajt, ha az igenre, akkor átválthat egy másik fajra. Ez mindenképpen így lenne tisztességes! |
Quote:
A kezdő szövidet meg játszani tanítsd meg, ne arra, hogy az elf ki lett herélve. Nincs az a faj, ami egy kezdő kezében ellenfele lenne egy régebbi játékosnak, mégha az hullával nyomja is.... |
Ha valaha úgy alakul, hogy újra játszani fogok, megígérem elfet csinálok:)
|
Quote:
A játék tanulásával, mind 3an jól haladnak, igaz az 1ik elég gyagya. Ő úgy látom menthetetlen. |
Quote:
De ugye nem azért gagyi, mert elfet választott fajnak? Szerinted ha 0 malusz lenne, és 50% védelem, egy ilyen akkor túlélné? |
Quote:
Törpe az illető, de nehezen lehet hatni rá. De ez itt off-nak minősül. A lényeg, hogy egy ratyi gnómmal szemben se tudok mit kezdeni... Ja igen. ÉS volt itt egypár értelmes ötlet, úgyhogy azokat támogatnám, többet nem is írok ide, mert elmondtam mindent amit tudtam a témával kapcsolatban. AndrewB ötletét pedig támogatom. :) |
Quote:
Ezt én is mindenképpen támogatom .. bár most,így kicsit lenyugodva a történtek után,mikor meggyőztem magam dolgokról .. talán normálisabban lehet velem is társalogni ... Ha van a fenti javaslatra kereslet,akkor Ati,téged kérdezlek többekközt ... van rá esély,hogy megkapják az elfek a lehetőséget a fajváltásra ? Bár egy kicsit,és egyre jobban bennem van a 'csakazértiself' érzés .. mégis tényleg tisztességesebb lenne,ha válaszolnál .. akkor úgy igyekszünk mi is koptatni a szánkat .. |
Quote:
Az, hogy a csoport közepén, vagy a top közelében fajt válthassunk, irtó nagy előny lenne a többi országgal szemben, akiknek az egyetlen vétkük hogy nem elffel indultak. |
Quote:
Illetve azért míg átépül valaki, elég kiszolgáltatott szerintem. Aki ezekután fajt váltana, asszem nem azért váltana fajt, hogy a környéket jól megszivathassa. De télleg nem írok már ide. :) Jóéjt:) |
Quote:
Semmiképpen nem támogatom az ötletet, túl nagy előny lenne. És jó éjt :) |
lacinak teljesen igaza van, nem tartom én sem helyesnek az elfek fajváltoztatási lehetőségét, elég furcs lenne.
viszont lehetne nekik pl 24 óra védelmet adni, hogy felkészüljenek az orijuk új tipusának kialakítására. De legjobbnak azt tartom ha kicsit át lesz gondolva valóban a játék érdkekét szolgálja-e ha tamagocsi faj kategóriát is hirdetünk az eddigiek mellé.-és talán érdemes is lehet szabizni ha muszáj |
Quote:
Mire átépít, stb. Lehetne VIPkörökhöz kötni, mint a névváltoztatást, mittudom én, de aki nincs lépéshelyzetbe, az most mást nem tehet, mint szétbarmolja az eddig esetleg jólműködő kis országát és bebetonozza, esetleg mellé még elmormolhat egy imát is. Az elfnek meg az egyetlen bűne, hogy elf.;) |
Quote:
|
Quote:
És az nem járja, hogy extra pénzt fizessek azért, amiről nem tehetek, nyista extra VIP a fajváltásért :) |
Quote:
Jah a másik .. azt sem hiszem,hogy aki eddig elf volt,tolival,varival,melyek nyilván használhatatlanok immáron .. az most hirtelen váltana brutál hadira .. a fajváltóknak a sebezhetőségük mellé ez esetben kellene x kör/nap védelem az átépülésre .. OFF : kicsit lassúcska voltam..bocska |
Quote:
Az említett menetközbeni fajváltás gombról annyit,hogy ilyenre természetesen nincsen szükség...csak eléggé inkorrekt dolog,hogy egyáltalán nem lettünk értesítve a várható malluszokról.... |
Quote:
Természetesen én sem fizetnék plusz pénzt olyan dologért,ami nem az én hibám ... |
All times are GMT +1. The time now is 14:44. |