Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Kutyuleee 05-08-2007 18:57

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 94537)
Tényleg mit tegyek egy gnóm ellen? Vagy egy óriás ellen?
Tekizzem le őket? :D

miért egy óriás ellen eddig mit tettél???:D

Andrew 05-08-2007 18:58

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 94537)
Tényleg mit tegyek egy gnóm ellen? Vagy egy óriás ellen?
Tekizzem le őket? :D

lopd el a rúnájukat :D:D

nahh de azért ne merüljön feledésbe, vki mondjom már valami féle kritikát az előző oldalon lévő ötletemre :o

Kubbi 05-08-2007 18:59

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94539)
miért egy óriás ellen eddig mit tettél???:D

Gyanítom, leöltem a hadignómjainak a varijait? Ha meg felfed, akkor semmit. :D
De így nem engem fed fel a készüjével, hanem a szövim rengeti. ;)

Kutyuleee 05-08-2007 19:00

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 94541)
Gyanítom, leöltem a hadignómjainak a varijait? Ha meg felfed, akkor semmit. :D
De így nem engem fed fel a készüjével, hanem a szövim rengeti. ;)

szal az óriásnak leölted a hadignóm varijait???:D:D:D

Kubbi 05-08-2007 19:00

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94542)

Jah. Már ha van egy hadignóm szövije. ;) :D

laci 05-08-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94542)

Kettőt egy csapásra :D :D

Kubbi 05-08-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 94540)
lopd el a rúnájukat :D:D

nahh de azért ne merüljön feledésbe, vki mondjom már valami féle kritikát az előző oldalon lévő ötletemre :o

Szerintem Goldy nem menne bele. ;)

Cassandra 05-08-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94531)
a mészárlás is védő akció nem?

csak mert ugyanúgy véd a támadások ellen, mint a felfedés a lopás ellen ...

:cool:

nem is értem miért nem lehet egy jó kiadós mészárlás után egyből leszabizni...

:p

Öhm.. a tolikészültséged egyszer helyreáll, ellenben a lemészárolt katik nem a földből nőnek.;)
(Maradjon ártó akció, ne lehessen utána szabizni, de essen ki abból a körből, amire +3%ot von le a rendszer.)

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 94533)
Kipróbáltam, 2406 gnóm variból, 3at ölt meg a toli...
Mi ez vicccc??? :D:D

Az, ugyanúgy, mint a 9% készültségvesztés térkapunál.:o

A +3% varifáraradás nagyon sok és én kivenném közülük a térkapunyitást és a tolifelderítést, ahogy azt már fentebb is említették.

Valamint a 80%os tolimalusz helyett is bőven elég lenne egy 50, esetleg 60%os bünti az elf toliknak.
Szerintem.... bááár visszaolvasva ezeket már mások is említették.

-(0Kristóf0)- 05-08-2007 19:24

Én a varifárasztást lenyomnám 1-re.:)
Nehogymár az orkok és a töpék jobb tolvajok meg varisok legyenek mint egy elf.
Azért az durva lenne. Kanyec az eggyensúlynak:(

-Hiena- 05-08-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 94548)
Én a varifárasztást lenyomnám 1-re.:)
Nehogymár az orkok és a töpék jobb tolvajok meg varisok legyenek mint egy elf.
Azért az durva lenne. Kanyec az eggyensúlynak:(

az igaz, hogy a torpe nem farad ugy artozasnal mint az elf. igaz, nem sikerul neki de legalabb nem farad el. sokkal tobb sikertelen probalkozast kepes veghezvinni.
amilyen ketbalkezes vari a torpe kepes sajat magat leartozni :D

Trek 05-08-2007 20:30

Hát nagyon úgy néz ki h nem maradt más mint az, h az én kis elf tolis orimmal a következő szintlépésnél fajt váltok... Mert sztem azt mindenki beláthatja h ezekkel a maluszokkal az elf már nem tartozik a jó toli kategóriába...:(

laci 05-08-2007 20:31

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 94566)
Hát nagyon úgy néz ki h nem maradt más mint az, h az én kis elf tolis orimmal a következő szintlépésnél fajt váltok... Mert sztem azt mindenki beláthatja h ezekkel a maluszokkal az elf már nem tartozik a jó toli kategóriába...:(

Megint ilyen butaságokat írni... nem tanultad még meg, hogy az elf nem tolvaj? És nem varázsló? De hadis sem? A nagyok megmondták, vedd tudomásul hogy eddig egy lehetetlen országgal játszottál ;)

-Hiena- 05-08-2007 20:31

igen, ezt mar 105 oldallal ezelott leszogeztuk :)

Yberia 05-08-2007 20:34

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 94527)
mindenki azt mondja, hogy kiszolgáltatott lett a hadisoknak, semmi elrettentő ereje nincs
ezért gondoltam valami olyasmire, hogy amíg nem bántjuk addig maradjon esélytelen az ártózásra, de ha megtámadják, akkor legyen esélye valamit tenni is a támadó ellen
ezt úgy próbálnám meg elérni, hogy megtartanám a mostani maluszokat, viszont aki az elfet támadja, azzal szemben ez a malusz a felére redukálódik
értem ez alatt, hogy teszem azt csak 1%-al fáradnak jobban a varik és 80% helyett csak 40%-al csökkenne az ártó tolvajakciók hatásfoka
ez a támadástól számított 24 (akár több-kevesebb) órán belül visszaállna alaphelyzetbe, szakaszosan: 12 óránként 1% fáradékonyság és 6 óránként 10% hatásfokcsökkenés (esetleg arányosan több, kevesebb idő alatt)

ez amolyan a káposzta is megmarad megoldás lenne, - mert megmaradna békés, tamagocsi fajnak, de ha atrocitások érnék, akkor vissza tudna vágni - ha tetszene mindenkienk:o
remélem nem loptam el senkinek sem az ötletét...

de az enyémet :) csak ez a másik oldalról közelíti meg a dolgot, nekem ez is szimpatikus, meg az enyém is, nevezzetek nagyképűnek de szerintem eddig kettőnk ötlete adhat jó megoldást, ha Attiék leprogramozzák, a többi addon sírás, vagy alkudozás.

Aki nem így gondolja várom a csatatéren :D

Trek 05-08-2007 20:35

Ati azt megkérdezhetném h arra van e vmi esély h változik vmi az elfel kapcsolatban mostanában? Vagy erre nincs esély...

Ati 05-08-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 94570)
Ati azt megkérdezhetném h arra van e vmi esély h változik vmi az elfel kapcsolatban mostanában? Vagy erre nincs esély...

Lásd előző válaszaim.

Yberia 05-08-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 94394)
Korábban dobtam fel egy toronyszázalékkal emelkedő malusz javaslatot. Kis módosítással leírom megint:

Maradna az alap 20% zsákmány mínusz a támadó toliakcióknál. De ez növekedne a tornyok 20% fölötti százalékarányának két vagy háromszorosánál. Remélem érthető, ha nem akkor példa:

Kétszeres szorzóval:
0-20% toronynál, marad 20% a malusz.
21% toronynál, 22% malusz
....
25% toronynál, 30% malusz
....
30% toronynál, 40% malusz
...
35% toronynál, 50% malusz

Háromszoros szorzóval

0-20% toronynál, marad 20% a malussz.
21% toronynál, 23% malusz
....
25% toronynál, 35% malusz
....
30% toronynál, 50% malusz
...
35% toronynál 65% malusz

És így tovább. Minnél üthetetlenebb sereggel, annál inkább deffenzív játékra kényszerül. Ha pedig kevesebb tornyot tart 20%-nál maradna a korábban használható tolis. Ez a verzió az 1/A-ban játszó hadisok számára sem lenne olyan rossz.

most olvasom vissza ez is elég jó ötletnek tűnik első olvasásra. Na azért gyűlnek itt a használható eredmények is...

Andrew 05-08-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 94569)
de az enyémet :) csak ez a másik oldalról közelíti meg a dolgot, nekem ez is szimpatikus, meg az enyém is, nevezzetek nagyképűnek de szerintem eddig kettőnk ötlete adhat jó megoldást, ha Attiék leprogramozzák, a többi addon sírás, vagy alkudozás.

Aki nem így gondolja várom a csatatéren :D

bocsi ;)
de legalább előrehoztad az ötletet

már csak a többiek véleményére lennék kíváncsi :)

Kubbi 05-08-2007 20:43

Ez így hülyeség.
A kezdő szövim, most öli le egy gnóm, ami ellen tehetetlen vagyok...
Ráadásul egy kezdő gnóm, tábornok szemivel... :D
Mit kezdjek ezzel a rakás... országgal?
Legalább hagy váltsak most fajt!
Kérlek!!!!

Eke 05-08-2007 20:52

Majd Hiéna kivesz a bajból az ötleteivel.Nyugi

-Hiena- 05-08-2007 21:11

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 94575)
Ez így hülyeség.
A kezdő szövim, most öli le egy gnóm, ami ellen tehetetlen vagyok...
Ráadásul egy kezdő gnóm, tábornok szemivel... :D
Mit kezdjek ezzel a rakás... országgal?
Legalább hagy váltsak most fajt!
Kérlek!!!!

mar az is vicces h a kezdo szovid leoli egy gnom tabornok
de h ezert neked kelljen fajt valtani... :D

-Hiena- 05-08-2007 21:14

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 94576)
Majd Hiéna kivesz a bajból az ötleteivel.Nyugi

attol tartok itt mar csak a csoda segithet :)
de h vmi konstruktivat is mondjak:
konyorogj, azt ha nem hasznal akkor tegyel ra kaposztat.
esetleg kuldd anarchba "mas jatekanak szandekos tonkretetele" cimszoval ;)

Synkel 05-08-2007 21:25

Régebben volt elf orim, most nincs. Nem a malusok miatt, sőt, tulajdonképpen nem is játszok semmilyenféle orival:)
Nekem egy 50% szimpi lenne az ártó toliacióknál, és variknál is kivenném a fáradásból a korábban említetteket: térkapu nyitás, tolifelfedés. A rúnamennyiség okés, azt szerezze meg az elf is, ha már ártózni akar.

Akik meg homokzsáknak tartják ezek után az elfet, javaslom, álljanak neki, és verjenek szét egypárat. Hátha kiderül, nem is annyira homokzsákok...

Kubbi 05-08-2007 21:45

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 94581)
mar az is vicces h a kezdo szovid leoli egy gnom tabornok
de h ezert neked kelljen fajt valtani... :D

Valaki nem leli élvezetét azoknak a kezdőknek a szivatásában, akik még azt se tudják, mire jó a védelem, vagy a mágikuspajzs. ;) És esetleg inkább segítene nekik ebben a játékban, eligazodni.

Na az én szövijeim ilyenek, egyenlőre. De már alakulnak. :D
Már felment a védelem is 6körre. :D
De az vicc, hogy 3 varit ölök le egy gnómból.
És kért, hogy ártózzam le... Ítam, hogy eltojták a fajt, nem tudok mit tenni. :(
DE így???!!!
Szeretnék most fajt váltani!
Kérlek Ati enged meg, hogy az elfek most kapjanak egy választó dobozt, hogy szeretnél-e az új változások ismeretében fajt váltani. Ha nem-re megy, akkor nem vált fajt, ha az igenre, akkor átválthat egy másik fajra.
Ez mindenképpen így lenne tisztességes!

Synkel 05-08-2007 21:47

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 94587)
Valaki nem leli élvezetét azoknak a kezdőknek a szivatásában, akik még azt se tudják, mire jó a védelem, vagy a mágikuspajzs. ;) És esetleg inkább segítene nekik ebben a játékban, eligazodni.

És kért, hogy ártózzam le... Ítam, hogy eltojták a fajt, nem tudok mit tenni. :(
DE így???!!!
Kérlek Ati enged meg, hogy az elfek most kapjanak egy választó dobozt, hogy szeretnél-e az új változások ismeretében fajt váltani. Ha nem-re megy, akkor nem vált fajt, ha az igenre, akkor átválthat egy másik fajra.
Ez mindenképpen így lenne tisztességes!

Szerintem töröld az orit, és kezdj újat.
A kezdő szövidet meg játszani tanítsd meg, ne arra, hogy az elf ki lett herélve. Nincs az a faj, ami egy kezdő kezében ellenfele lenne egy régebbi játékosnak, mégha az hullával nyomja is....

Synkel 05-08-2007 21:52

Ha valaha úgy alakul, hogy újra játszani fogok, megígérem elfet csinálok:)

Kubbi 05-08-2007 21:53

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 94588)
Szerintem töröld az orit, és kezdj újat.
A kezdő szövidet meg játszani tanítsd meg, ne arra, hogy az elf ki lett herélve. Nincs az a faj, ami egy kezdő kezében ellenfele lenne egy régebbi játékosnak, mégha az hullával nyomja is....

Törölni nem akarom, mert még 250kör, és ki tudom árulni. De addig is próbáltam volna segíteni nekik.
A játék tanulásával, mind 3an jól haladnak, igaz az 1ik elég gyagya. Ő úgy látom menthetetlen.

Synkel 05-08-2007 21:57

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 94594)
Törölni nem akarom, mert még 250kör, és ki tudom árulni. De addig is próbáltam volna segíteni nekik.
A játék tanulásával, mind 3an jól haladnak, igaz az 1ik elég gyagya. Ő úgy látom menthetetlen.

De ugye nem azért gagyi, mert elfet választott fajnak? Szerinted ha 0 malusz lenne, és 50% védelem, egy ilyen akkor túlélné?

Kubbi 05-08-2007 22:06

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 94598)
De ugye nem azért gagyi, mert elfet választott fajnak?

Azért remélem ezt nem komolyan kérdezed...
Törpe az illető, de nehezen lehet hatni rá.
De ez itt off-nak minősül.

A lényeg, hogy egy ratyi gnómmal szemben se tudok mit kezdeni...

Ja igen. ÉS volt itt egypár értelmes ötlet, úgyhogy azokat támogatnám, többet nem is írok ide, mert elmondtam mindent amit tudtam a témával kapcsolatban.

AndrewB ötletét pedig támogatom. :)

Tsobi 05-08-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 94587)

DE így???!!!
Ez mindenképpen így lenne tisztességes
!

Ezt én is mindenképpen támogatom .. bár most,így kicsit lenyugodva a történtek után,mikor meggyőztem magam dolgokról .. talán normálisabban lehet velem is társalogni ... Ha van a fenti javaslatra kereslet,akkor Ati,téged kérdezlek többekközt ... van rá esély,hogy megkapják az elfek a lehetőséget a fajváltásra ? Bár egy kicsit,és egyre jobban bennem van a 'csakazértiself' érzés .. mégis tényleg tisztességesebb lenne,ha válaszolnál .. akkor úgy igyekszünk mi is koptatni a szánkat ..

laci 05-08-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 94610)
Ezt én is mindenképpen támogatom .. bár most,így kicsit lenyugodva a történtek után,mikor meggyőztem magam dolgokról .. talán normálisabban lehet velem is társalogni ... Ha van a fenti javaslatra kereslet,akkor Ati,téged kérdezlek többekközt ... van rá esély,hogy megkapják az elfek a lehetőséget a fajváltásra ? Bár egy kicsit,és egyre jobban bennem van a 'csakazértiself' érzés .. mégis tényleg tisztességesebb lenne,ha válaszolnál .. akkor úgy igyekszünk mi is koptatni a szánkat ..

Szvsz ez nem járható út... előtte körülnéznénk, milyen országok vannak mellettünk , aztán úgy alakulnánk, hogy kinyírhassuk a környéket? (nyilván védelem is kellene a fajváltás mellé, hogy át tudjunk építkezni).

Az, hogy a csoport közepén, vagy a top közelében fajt válthassunk, irtó nagy előny lenne a többi országgal szemben, akiknek az egyetlen vétkük hogy nem elffel indultak.

Kubbi 05-08-2007 22:30

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94614)
Szvsz ez nem járható út... előtte körülnéznénk, milyen országok vannak mellettünk , aztán úgy alakulnánk, hogy kinyírhassuk a környéket? (nyilván védelem is kellene a fajváltás mellé, hogy át tudjunk építkezni).

Az, hogy a csoport közepén, vagy a top közelében fajt válthassunk, irtó nagy előny lenne a többi országgal szemben, akiknek az egyetlen vétkük hogy nem elffel indultak.

Hát azért az a rengeteg pénz azokon a nyersi árakon nem hiszem, hogy írtó nagy előny...
Illetve azért míg átépül valaki, elég kiszolgáltatott szerintem.
Aki ezekután fajt váltana, asszem nem azért váltana fajt, hogy a környéket jól megszivathassa.

De télleg nem írok már ide. :)
Jóéjt:)

laci 05-08-2007 22:32

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 94616)
Hát azért az a rengeteg pénz azokon a nyersi árakon nem hiszem, hogy írtó nagy előny...
Illetve azért míg átépül valaki, elég kiszolgáltatott szerintem.
Aki ezekután fajt váltana, asszem nem azért váltana fajt, hogy a környéket jól megszivathassa.

De télleg nem írok már ide. :)
Jóéjt:)

Odaírtam hogy nyilván védelem is kellene a fajváltás mellé, hogy átépülhessünk. Enélkül esélytelen és értelmetlen lenne a dolog.

Semmiképpen nem támogatom az ötletet, túl nagy előny lenne.

És jó éjt :)

Everlasting 05-08-2007 22:35

lacinak teljesen igaza van, nem tartom én sem helyesnek az elfek fajváltoztatási lehetőségét, elég furcs lenne.
viszont lehetne nekik pl 24 óra védelmet adni, hogy felkészüljenek az orijuk új tipusának kialakítására.

De legjobbnak azt tartom ha kicsit át lesz gondolva valóban a játék érdkekét szolgálja-e ha tamagocsi faj kategóriát is hirdetünk az eddigiek mellé.-és talán érdemes is lehet szabizni ha muszáj

Cassandra 05-08-2007 22:35

Quote:

Miért lenne kiszúrás?
Mire átépít, stb.
Lehetne VIPkörökhöz kötni, mint a névváltoztatást, mittudom én, de aki nincs lépéshelyzetbe, az most mást nem tehet, mint szétbarmolja az eddig esetleg jólműködő kis országát és bebetonozza, esetleg mellé még elmormolhat egy imát is.

Az elfnek meg az egyetlen bűne, hogy elf.;)

laci 05-08-2007 22:39

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 94619)
De legjobbnak azt tartom ha kicsit át lesz gondolva valóban a játék érdkekét szolgálja-e ha tamagocsi faj kategóriát is hirdetünk az eddigiek mellé.-és talán érdemes is lehet szabizni ha muszáj

Amúgy nagyon érdekes, hogy egyesek az abszolút tamagocsi fajról beszélnek, mások meg egy új hadi faj születéséről... kíváncsi vagyok, melyik változat lesz majd a valóság, netán mindkettő?

laci 05-08-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 94620)
Miért lenne kiszúrás?
Mire átépít, stb.
Lehetne VIPkörökhöz kötni, mint a névváltoztatást, mittudom én, de aki nincs lépéshelyzetbe, az most mást nem tehet, mint szétbarmolja az eddig esetleg jólműködő kis országát és bebetonozza, esetleg mellé még elmormolhat egy imát is.

Az elfnek meg az egyetlen bűne, hogy elf.;)

Szerinted miért nincs olyan opció a játékban, hogy menet közben, a szintedet megtartva fajt válthass?
És az nem járja, hogy extra pénzt fizessek azért, amiről nem tehetek, nyista extra VIP a fajváltásért :)

Tsobi 05-08-2007 22:43

Quote:

Nemhiszem,hogy aki fajt vált,az azért tenné,hogy kinyírhassa a környéket..ahogy találóan fogalmaztál...szerintem nem lenne butaság úgy csinálni,mint a névváltoztatásnál...x vip kör és mehet,ha jelzed előtte a supportnak .. igazából nem tudom pontosan hogyan zajlódott a névváltás..ezért bocsi ..

Jah a másik .. azt sem hiszem,hogy aki eddig elf volt,tolival,varival,melyek nyilván használhatatlanok immáron .. az most hirtelen váltana brutál hadira .. a fajváltóknak a sebezhetőségük mellé ez esetben kellene x kör/nap védelem az átépülésre ..

OFF : kicsit lassúcska voltam..bocska

Tsobi 05-08-2007 22:46

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94623)
Szerinted miért nincs olyan opció a játékban, hogy menet közben, a szintedet megtartva fajt válthass?
És az nem járja, hogy extra pénzt fizessek azért, amiről nem tehetek, nyista extra VIP a fajváltásért :)

A vip körök megléte számítana .. hogy a szándék megvan benned a hosszútávú folytatásra...
Az említett menetközbeni fajváltás gombról annyit,hogy ilyenre természetesen nincsen szükség...csak eléggé inkorrekt dolog,hogy egyáltalán nem lettünk értesítve a várható malluszokról....

Tsobi 05-08-2007 22:47

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 94625)
A vip körök megléte számítana .. hogy a szándék megvan benned a hosszútávú folytatásra...
Az említett menetközbeni fajváltás gombról annyit,hogy ilyenre természetesen nincsen szükség...csak eléggé inkorrekt dolog,hogy egyáltalán nem lettünk értesítve a várható malluszokról....

Természetesen én sem fizetnék plusz pénzt olyan dologért,ami nem az én hibám ...

All times are GMT +1. The time now is 14:44.