![]() |
Quote:
Ha nem olvasod el teljesen amit irok akkor mindegy az egész:) Az üzenetem többi része az nem lényeges? Az se furcsa? Te még ezekben az ütésekben egy kis furcsaságot se látsz? Nagyon csodálkozom,hogy ennyire kitartasz amellett,hogy itt semmi nincs Látom azóta bővítetted:) okok olvasom a súgót ezerrel :D |
Ati nem tudom meg tudod-e nézni:
Azoknak az oriknak akiket eddig levágtak a játékban töltött körük mennyivel nőtt az elmúlt 1 hónapban? Ha megtudod kérlek nézd meg ha nekünk nem is írod be ( nem publikus ) de legalább te láss tisztán. |
Quote:
de nem értem miért cirkuszoltok ezért, ez eddíg is így ment, semmilyen változás nem történt. ;) |
Quote:
A bevezetett módosítások lényege pontosan ez volt. |
Quote:
Eddig is így ment maradjon is így ok. Jól megoldottad a gondot. Szerintem azért cirkuszolunk,hogy mostmár ne menjen így:) De ha az ilyen dolgokban a játék vezetői nem látnak semmi csalást akkor ténleg nincs megoldás a helyzetre. |
Quote:
Teljesen természetes bontódás az, hogy 2300 hekis ori elszabizik, aztán visszajön és 0 épület van benne? |
Quote:
ez klasszikus eset nincs mit ragozni rajta. a változás nem most történt, szóval eddíg gondolom vissza építettek, amíg a cimbik meg nem érkeztek az országokkal, de nekem ez teljesen lényegetelen. mindíg is volt földleadás,most is lesz, csak most majd sűrűbben kell megcsinálniuk ennyi a történet. az hogy aki kapja a földet, ismerős vagy csak szerencsés odafigyelő 95- 5 % arányban oszlik meg kb... hogy ez az eset melyikbe tartozik részemről kutyát nem érdekli azon csodálkozom, sok régi motoros miért hitte azt, hogy ez a módósítás a jksz-t szorítja ki. (vagy miért gondolja azt, hogy amit eddíg lehetett majd most nem lehet) inkább sűrűbbé teszi ( kb 4k körönkéntivé) :D:D |
Quote:
valami ilyesmi volt: *cirkuszolni lehet, majd megunják. :D:D:D:D (*tüntetni) |
Ennél jobban tényleg nem tudjuk bizonyítani. A lenullázódott orit tegnap 5*megütötték,ma ment volna az újabb öt sereg,észrevettük, két nagyobb sereggel betámadtunk,visszafordítottuk a földfelvevőt. Fura mód, gondolom a földleadó a 0 varázslójával csinált egy távolt, mert msn-en véletlenül sem beszéltek, és rájött,hogy nem ismer és törölt.
A kiválasztott termel,akinek nincs sok ismerőse, megragad 700 heki körül(gondolom ez a cél,csak akkor legyen mindekire igaz) az új szabályok miatt,ennyi,gondolom ez az ez van tipikus esete. (tegyük hozzá, 4 kezemen nem tudnám megszámolni a nagy ori kijön szabi alól 2 percre,megtámadják öt sereggel,visszamegy esetét az ünnepek alatt) |
Quote:
Szerintem itt komoly hozzáállási gondok vannak. Ha veszek egy lottószelvényt elvárom, hogy nekem is ugyanolyan esélyem legyen mint másnak. Senki ne x-elhessen be 12 számot, amiben ha benne van az 5 amit kihúznak akkor nyert... Én nem tartom természetesnek, hogy van egy réteg aki mindig is csalt, és azt se fogadom el, hogy simán megtehessék ezután is. Az nem érv, hogy ezek már 8 éve folyamatosan csalnak, akkor miért hagynák abba most.. |
Quote:
nekem ? :D akkor te biztos nem ismerted a lehűtött gólyó trükkjét a lottóhúzásnál anno... naívnak kéne lennem ahhoz, hogy azt gondoljam földi halandó azt az összeget megnyerheti, vagy fel veheti. régen is meg volt a trükkje, most is meg van. a buta nép meg álmodozzon. |
Quote:
az nem komoly ember |
Quote:
22 mila rúnát úgy töröltek, mint sipirc, ez kis balzsam, bár sokat mond, hogy mekkora tartalékaik lehetnek Atinak: mindegyik ütés 12.26-a óta úgy ment, hogy szabiról ki, ütés, szabira vissza a megtámadott orik csakis addig voltak játékban, amíg a seregek indultak és miután a szabiramenés fontos esemény, mindet látnod kell |
Quote:
JKSZ, ha bárki meg meri ütni ezeket az üres országokat? Hááááááááááát, remélem nem gondolja senki komolyan, hogy az. |
szerintem Ati nem nem hiszi el, vagy nem érti, hanem nem akarja észrevenni a csalást...nem nagyon tudok annál jobbat mondani mint amit Ittaz mondott (0 varival rögtön törölt amint nem az eredeti ember ment felé...) és amit Cyby és én is mondtunk már. ne mondja nekem senki, hogy szabályosan 2-3 hónap alatt fel lehet jutni 270k-s értékekre:eek:
|
Quote:
Csak csűröd csak csavarod Hát csak annyi a különbség,hogy most már teljesen játékban vannak. Eddig csak 4ember kedvéért léptek be. Nekik már túl messze van. Nem is törődnek a már a hekijükkel . Azoknak már ilyen messziről nem kell. És így lesz a maradék orival is. |
Quote:
Biztos jó az ha ennyi embert hülyének nézel? Két ori télleg nincs szabin most. Eddig fejenként 4-5 ütéssorozatot kaptak be, amikoris annyi időre jöttek vissza szabiról, hogy kimehessen rájuk valaki. Egy bizonyos valaki. Ráadásul te ezt pontosan tudod, mert látod az eseményekben. |
Quote:
:D a törlés? gonosz egy dolog... :p a szabizás? a szabiról való visszajövés kifigyelése 5% eséllyel kb? a szabiról vissza jövés lesése 100 % eséllyel? (gondolom erre gondoltok ) jelen pillanatban ez sem szabálytalan... ;) |
Quote:
de megmondom én: legalább 4-szer mentek fejenként szabira összesen pár percet játszottak és a területük legalább felét átadták |
Quote:
|
Quote:
az ország területét szándákosan átadni másnak, ami itt bizonyított (szerinted is :) ) az tilos |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nyilvánvalóan nem vagy vak, kiszúrtál már ügyesen ennél sokkal nehezebbeket is ha ezeket kedveled, mondd azt minket az zavar, hogyha a föld és pénzátadás ennyire nyiltan megy, akkor a 8-9-es kékszámos orijaink kizárólag ugyanilyen maffiatevékenységgel lesznek játszhatóak, de mi ezt nem szeretnénk feltétlenül.. |
Quote:
ebben az esetben gyanítom csak az lenne a bizonyíték Atinak, ha nyilvánosan beírnák, hogy igen ez és ez történt. nah az bizonyíték lenne, amíg a megtörtént esetre van lehetőség, hogy szabályos is lehetett, addíg nem állíthatod rá hogy csalás. ha ugyanaz a szövi, vagy országok ütögették meg a szabiról előjövő topp orikat akkor az esélye hogy ez nem volt csalás lecsökken 0,05 a sokadikon ra kb, 5 ezrelék % ra, de azért nem nullára... :) Ati előző kérdésére korábban válaszoltam már, valószínű ebben a mágikus 5 napban értek oda a megfelelő országok a kellő távolságra, illetve tudtak annyi pontot veszteni, hogy megfelelő legyen a leütés mértéke... persze ezek csak találgatások... :rolleyes: az, hogy ott maradt fele annyi hekin pár üres ország leütésre, megint csak kutyát nem érdekli... nem a konc a lényeg ami meg maradt az ilyen esetben, hanem az előtte leadott több 100, esetleg 1000 heki, amivel megint csak gondolom , az "ügyesen figyelő" országok elég messzire felütötték magukat. |
Quote:
de annak az esélye, hogy 3 néha szabiról felbukkanó orit kizárólag mindig ugyanaz a 4 ori talál meg, és üt meg szisztematikusan 5 napon át, az annyi, mint, hogy én reggel a holdon reggelizzek az ott frissen leszedett paradicsomból :) |
Quote:
:D:D semmi nem történt, csak sűrűbben kell elléptetni, vagy törölni az országokat, kevesebbet lehet termelni nagyon magason, de ezek szerint azért még lehet, és meg is éri... 4 000 körönként nem lehet gond egy ilyen rutinos, szinte mindíg gép előtt űlő csapatnak a 2-3000 hekire való feljutás. ( hiszen ez kell azért ahhoz, hogy kis szúrjuk mikor jön elő 1-1 topp ori szabiról) |
Quote:
Mert egyszerre 2 a négyből sose megy és így nem fordítják egymást:) Mf-ek de azért jól tudják,hogy mikor kinek kell figyelni stb:D a földleadók meg mindig feljönnek aztán gyorsan vissza nem csinálnak semmit nem is érdekli őket,hogy bevágtak szabi alatt mit számít az? De feljönni is csak akkor jönnek ha már beér hozzájuk a sereg:) |
Quote:
szerintem itt nem történt csalás. de akkor a törölt országbol megkapjuk a földet? :D azért én ezentul is figyelem a szabis orikat, és tudom melyikre kell sereg, melyikre toli, ha eljön a pillanat :) |
Quote:
Ennél nagyobb biztonsággal a szűrők sem működnek. Tehát meg kéne szüntetni az anarchba átrakást. Atinak biztos sokkal kevesebb gondja lenne. :) |
Quote:
függvényében, ha feltesszük, hogy 5% az esély a kifigyelésre, akkor maximum ennyi az esélye, hogy nem volt csalás. 0.05^1 : 0.05 0.05^2 : 0.0025 0.05^3 : 0.000125 0.05^4 : 0.00000625 0.05^5 : 0.0000003125 0.05^6 : 0.000000015625 0.05^7 : 0.00000000078125 0.05^8 : 0.0000000000390625 Azt meg hogy ennél '0.0000003125' jobban dolgozna a szűrő nemnagyon hiszem, hogy bizonyítani lehetne, mert ha volt kb 50000er átrakás a szűrő óta (ami persze elég durva felső becslés), az még elég kevés mintának. Persze lehet azt mondani, hogy akkor legyen 10%, de a tendencia ugyanez marad. Azt is lehet, hogy ez egy baromság, döntsön a felsővezetés, illetve hogy már döntött ... akkor meg kár ezen nyammogni ... Be lehet állni a top30 határára, és mindenkit aki át akar menni megdolgozni! Párezer kor alatt kiderül kik akarnak mindenáron felmenni :). És a legjobb, hogy az egészet meg lehet finanszíroztatni velük, hiszen úgyis tolják majd le a pénzt a saját országaiknak ... kérdés kinek van hozzá kedve ... k |
Quote:
Természetesen szabin van most is:D |
Quote:
hajh' de miért nem elég egyértelmű ez? :D |
Quote:
Titta Cassandra lett mindenki:) Most majd jön a hét vezér egyike, és ügyesen kiszemfülezi mikor tér vissza megint szabiról. Lassulni fog a tempó, lévén letelt a 3 napos szabi, de a folyamat nem áll meg. |
azt nem értem, miért nem üti be őt más is, hiszen ott van az üres ország végig nem?
:p tudom, hogy Serg is figyelte mint az állat, de hát ő sem olyan tapasztalt játékos, hogy azt a 10-15 mp et észre vegye, amit a nagyon figyelő országok kiszúrnak ilyen esetekben... ( gondolom ennyi idő azért elég volt nekik a sereg indításokra) nincs valakinek elmentett pont listája ütés előttökről , hogy bontott e közelebb most vajon? :) ( illetve a renszer bontogatta e vissza szabi alatt az országát persze úgy értem, a heki vesztésen kívül ) és amúgy is minek írkáltok ide a j.k.sz topicba? ne offoljatok nyissatok egy x- esemény topicot inkább, és ide a komoly ötletek kerüljenek idézet Árpi barátomtól : Minek ez a topic? Ötleteknek, arra vonatkozóan hogyan szorítható vissza az aktuális feltételeknek megfelelően. thx :D |
Quote:
Mondjuk ez már nem komédia hanem tragikomédia! :D |
Quote:
máris tudok újabb ütéseket jósolni, ha összekapom magam röhejes az egész :D |
Quote:
|
Hmm egy ideje olvasom a "cirkuszt". Nem vagyok X-ben így pontosan nem látom mi történik. pár dolgot füznék hozzá.: Kezdem én is úgy érezni hogy Tuvaluék esete inkább volt egy "kirakat per" minthogy precedens értékü, tény jogos döntés volt, de leginkább akkor látnám annak ha nem csak 1-2 ori lenne kitüntetve a figyelemmel.
Ati-t is megértem, hogy probálja követni most az ártatlanság vélelmére épülő szabályozásokat, de nem biztos hogy ez a legjobb út. Egy már müködő játék esetében én komolyabban odafigyelnék az ilyen felháborodást keltő szemfülességre és véletlenekre, főleg ha ezek folyamatosan 1-2 orira korlátozodnak...(sok nem friss online játékban elég az erős gyanu egy banhoz...) amúgy sztem megoldhatjátok a helyzetet magatok is... ahogy nézem vagytok egy páran tapasztalt vén rókák a csopiban. ha nem is 1hét alatt, de fellehet menni oda ahol fent vannak és ellehet lehetleniteni őket,mert vagy átépülnek és megharcolnak a "nehezen megszerzett" földért (amit sztem nem fognak), vagy szabiznak és szépen jönnek lefele körönként. (arra viszont mérget vennék,hogyha bármelyikötök probálna meg így földet átadni a másiknak felfele menet az repülne:D:D) Végezetül: Ati inkább mond azt hogy nincs elég bizonyitékod ellenük,minthogy semmi szabálytalanságra utaló jelet nem látsz a dologban. |
Quote:
És igen lehetne kommunikáció nélkül is felmenni, kár hogy akkor egy friss ügyesebb szövetség lever majd, a visszautasított ajánlat után ( igen-igen ne beszélj senkivel se msn-n...) Persze kiváncsi vagyok, hogy katpiac nélkül hogy védesz, támadsz, durvább esetbe egész piac ürülésnél. Vajon miért nem képesek anarchba átvenni 1 szintet??:) (ja de képesek, csak azoknak sok az orijuk...) És vszeg tényleg csak kirakatper volt, de ugyse lesz változás. Ahhoz Atinak kéne kissé eleresztenie a fantáziáját. |
All times are GMT +1. The time now is 11:36. |