![]() |
Nem sikerült belépnem a párbajba... :o kb 1 percbe tellett mire ráeszméltem, hogy holnap lesz! :o
|
Azt hiszem, sokkoltam Von-t. :D
Amióta írtam neki privit, eltűnt a fórumról. :D Ez most akkor baki? :( :D |
Quote:
|
Quote:
Ok, nyertél, feladom. :D |
2009-06-21 12:00:16 HELYTARTÓ: Betettem a szövetségi raktárba 2.520.660 mázsa követ.
Csak annyit, hogy nem, nem fért be! :D Ilyen az, amikor valaki ballagás után iszik pár felest a ballagó egészségére, és kicsit másnaposan kel kicsit később, mint kéne! :D |
Teljesen kiélezett ori klántámadásra kiépülve. Minden körben távol. Egyik éjszaka hosszú, nem volt kedvem felkeni a következő távol párosra (06.58 és 07.02). 8.15 kor nézem klánsereg betalált. Gondoltam gyorsan kimegyek egy másik klánra, hogy visszavegyem a földemet.(Álmosan) Nem bontok el. Pattanok, kétszer kísérnek. Hopp egy délelőtt alatt -1700 heki.:o Aludni veszélyes dolog.
|
Quote:
|
Quote:
|
Talán nem is baki,de azért érdekes:
1 hektár föld felfedezéséhez kell 1 katona és 100 arany (*) 16 hektár kedvezményes felfedezési lehetőséged van. Halmozott Élvezetek (Ts) (#528977) [5/Y] Föld: 69 hektár Hogy lehet kedvezményes felfedezésem,ha ezzel soha az életben nem ütöttem egy hekit sem,csak vertem róla 131-et? :) |
2009-07-27 04:00:21 HELYTARTÓ: Betettem a szövetségi raktárba 1.260.129 bála gabonát.
2009-07-27 03:01:27 1203577 bála gabonádat visszahozták a piacról, eladatlanul. 2009-07-27 02:00:26 HELYTARTÓ: Betettem a szövetségi raktárba 151.579 fegyvert. 2009-07-27 01:01:31 151579 fegyveredet visszahozták a piacról, eladatlanul. A gabona még hagyján, de a fegyó nagyon nem fért el a raktárban. Stabil nettel jobb lehet piacozni. |
Egy nap kétszer is sikerült benéznem... egész nap távoloztam, kivéve 2 órát, hát persze hogy akkor kaptam egy fosztást... 400 milla
Másik... látom, hogy jön a sereg, mondom jólvan beüt, de fölöttem volt, és figyeltem, nem bontott... volt viszont a barakkokban 600 piacról visszajött, el nem férő íjas...természetesen alulról kaptam az ütést:D |
Quote:
|
Quote:
Mindjuk előtte meg mákom volt, hogy valaki kiürítette a katipiacot, el tudtam menni szabira, végülis könnyen jött könnyen ment kategória:) |
Az igaz, hogyha rúnában tartjuk a pénzünket és full deffesek vagyunk, akkor nagyobb az esély a megvédésre . De ebben a játékban szerencse is létezik. Köszönjük neked az 120.000.000 rúnát, amivel támogattad a szövetségünket.
Normál csoport. |
Félelem, félelem.
Jön felém a sereg. Számolok, látom befér. Bontani felesleges, mert vándor és messze van. Gyorsan fedezek annyi hekit, mint amennyit számolok, hogy vinni fog. Fosztira jött. A szövetségem fölé fedeztem magam 4 körrel. |
Quote:
|
Nem jó éppen a top% felett lenni pár hellyel, mert ha jön egy őszi azonosítás és a csoport harmadát törlik, akkor bizony könnyen kieshet a topból az ember.
|
Jó ha az ember megjegyzi, hogy csak olyan tekercset tud lopni, amiből neki is van. Ha nincs hadügyid és és ezáltal 0%-al számolsz és 4x pattansz, az annyira nem jó.
Ati kedvéért |
Quote:
|
kis pipa be, bontás 299 barakkot...kész
nézem miért esett apontom 30k-t...hm.......üres terület 2999heki well done csak egy kilencest ütöttem el,de senki s evett eészre szerencsére,és cska 1mrdbol ujra is épittettem a fél orit:) Tanulság korán reggel(kinek mi) ne probálj meg csodát tenni:) |
Quote:
|
nem rég beléptem szövibe, és most megtámadtak, számoltam.. nem férnek be, ezért nem is csináltam semmit.. és most esett le, hogy mf bónuszt is beleszámoltam..:) így 10k-val bevertek ahelyett, hogy 250k-val fogom..:)
|
Ez van ha a ht nyaralni megy, télen :cool::D:D:rolleyes:
2009-12-30 18:43:24 Kevés a hely a templomokban! 25432 varázsló elhagyta sereged. [INFÓ] 2009-12-30 22:43:30 Kevés a hely a templomokban! 28875 varázsló elhagyta sereged. [INFÓ] |
Quote:
|
amikor bejött a segélybe pénzgyűjtés lehetősége, szórakoztam egy törpével a takarékoskodással...
és a végén 1 milliárd osztás helyett felvettem 1 milliárdot! azt hittem megőrülök.... azóta nem szórakozok ezzel....:D |
Quote:
|
Quote:
ma már csak röhögök rajta én is:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Úgy értettem, hogy te játszol? o.O
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
unom már az állandóan msn-re menni akaró ellenfeleket.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
gyááá... most kaptam az emailt... :D
egy nullával több egységet adtam el egy nullával kevesebbért... :( 100-at akartam 26.000-ért, és eladtam 1000-ret 2600-ért... :( |
All times are GMT +1. The time now is 21:00. |