![]() |
Quote:
(pedig miylen sokáig kibirtam hogy ne vitázzak veled) A szerelmünk Zsánival örök. |
Quote:
ne kiabáld el :p :) |
Quote:
jó éjt drágám :) |
Gyula te ne Zsánit bántsd me én beszóltam:o Amugy Cece én 1 szóval se mondtam h nem esik jól a bók, de pl 1 első randin valaki a bókokkal kezdi, nagy eséllzel bukik:D
|
Quote:
:D |
Quote:
|
Quote:
és ne szójjá be :p |
Quote:
Nah neeeeee... :D Te tényleg lányból vagy, vagy csak kamu? :D Nincs igazad. |
Quote:
|
na by :) :)
|
Quote:
|
Cece itt nem ien stilusu dolgokra értem, de ha elsőből megdicséred a mellbőségét az nem túl nyerő:o megaztán a szem 1 más téma, annak külö topicot kéne nyitni, mégiscsak a lélek tükre:)
|
Quote:
Úgy vélem helyesebb búcsút intenem eme remek topicnak, de a jelenlétem inkább nemek harcát váltja ki, mintsem flörtöt :D Szal húzok mint a vadlibák vissza a meséim közé és nám fárasztalak tovább titeket :) További jó flörtölgetést... azaz sztem még csak most fog arra hasonlítani :D |
Hjaaj nee ugye most nem miattam:confused: :confused:
|
Quote:
|
Quote:
amúgy szerintem se nagyon volt köze a flörthöt az utóbbi 1,2,3,4,5, 6 oldalnak:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A flörtben csak pasik vannak?:confused:
Ez maga a fertő...:D:D:D |
Quote:
|
hát látod és akkor a férfiak nem flörtölnek a nőknek?;)
|
Quote:
mindig csak egynek-egynek :p el kéne árasztani minket a szeretetetekkel :p |
Quote:
vagy mindenkivel... :) (Mint latjatok, visszatertem) :) |
hmmm... mindenkivel???? Nem vagy kicsit mohóóóó???:))
|
Quote:
|
:)
nekem az előző is jó volt.... a mindenki az nekem kicsit sok.... :D még a második verzióban is....:) |
Quote:
|
:) nem vaok feledékeny.... de inkább a minőség, mint a mennyiség... ez a mottóm:D
|
akkor nem szabad tescóban flörtölni?:)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
na örülök, hogy eleget tettem kívánságodnak:)
egyéb bókot nem mondok, mert azt mondtátok, hogy akik rögtön azzal kezdik azok már repülnek a listáról:p |
Quote:
még a végén isten tudja mit gondolnak rólam :D nekem csak a Gyulám van :p |
egyrészt próbálkozni mindig lehet másrészt meg rólad nem mondhatnak semmit, mert én kezdeményeztem és én is fejezem be:)
|
Quote:
különben is, ha a Gyulus látná, hogy engedek a kísértésnek, csalódna, és azt nem akarom :D |
na pedig azt senki se akarja:)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:55. |