Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Senki 02-28-2006 22:29

Quote:

Originally Posted by Ati
De ez hihetetlen már... Van talán összesen 2 téma, ami át lett téve abba a topicba, hogy megfontolás alatt. Talán nem véletlenül nem lehet oda új témát nyitni, nem?! Erre fogja magát valaki, és ha nem tud nyitni, akkor szétoffolja a meglevő témát baromságokkal... Gondolkodjatok már egy kicsit légyszi.... Köszi. :)

Na, azért ne engem szidj légy szíves... én csak válaszoltam egy kérdésre... igaz valóban OFF volt. az meg hogy oda került és nem tud oda nyitni, az az ő baja. ehez nekem semmi közöm, és abban a topicban se véleményeztem.

Ati 02-28-2006 22:31

Quote:

Originally Posted by Senki
Na, azért ne engem szidj légy szíves... én csak válaszoltam egy kérdésre... igaz valóban OFF volt. az meg hogy oda került és nem tud oda nyitni, az az ő baja. ehez nekem semmi közöm, és abban a topicban se véleményeztem.

Igazából eleve nem tom miért vetted ennyire Magadra. Aki szétoffolta, az ki van egy időre téve pihenni, a többiek csak minuszt kaptak rá tőlem, mert az a véleményem, hogy nem odavaló volt, ennyi. :)

Senki 02-28-2006 22:37

Quote:

Originally Posted by Ati
Igazából eleve nem tom miért vetted ennyire Magadra. Aki szétoffolta, az ki van egy időre téve pihenni, a többiek csak minuszt kaptak rá tőlem, mert az a véleményem, hogy nem odavaló volt, ennyi. :)

na, az engem épp eléggé zavart hogy szóvá is tegyem :D

Half 04-18-2006 06:07

Grrrrrrrrrrrr kááááááááááááááááá:D

laziga 04-18-2006 06:17

áááááááááá felrobbanok kijövök védelemalol és ot vár rám 200hekin egy fulos ori ami lehetetlen és 5napja baszlat és nem birok ellene semmit. áááááááááááá
Valamelyik orimmal egyszer leloptam ez a büntim áááááááááá
MÉg 5nap és töröl az aljas ááááááááááááá

Szemes224 04-18-2006 06:48

Quote:

Originally Posted by laziga
áááááááááá felrobbanok kijövök védelemalol és ot vár rám 200hekin egy fulos ori ami lehetetlen és 5napja baszlat és nem birok ellene semmit. áááááááááááá

Hajráááááá!! :D

Steve 04-18-2006 10:34

Quote:

átlagos oriindítás....

Senki 04-18-2006 15:14

Quote:

Originally Posted by Steve
átlagos oriindítás....

átlagos? :D inkább tápolós :D:D:D

Davos 05-12-2006 17:45

Quote:

Originally Posted by Senki
a Spanyol tuti.... de a Japán... bár ott lehet mindenki rákapna :p (de jól is nézhet ki a hód kanjikkal! )

Koreait csinaljatok ott tenyleg kemenyen kuldik a gepet.
Amugy meg butak vagytok ilyen forditasi nehezsegekkel, mert ugye ki tud koreaiul vagy japanul, hat nem sokan, de ugye mindeki tud angolul es mindenkinek van olyan kulfoldi haverja, ha mas nem a neten, aki eredetileg nem angol de jol vagja az angolt. Nos az angol kesz forditsa le a sajat nyelvere haver kap erte egy orok 1. sorszamot az adott oldalon meg kb 2 ev VIPET. szerintem igy eleg hizelgo nem?:)

Cyby_ 05-23-2006 07:46

Quote:

Ez még hagyján de engem 600hekin 1 négyes szövetség vetett szemet ,mert én bunkó mertem gyüjteni 1milliárdot és szemet vetettek rá és megint én bunkó nem hagytam meg nekik és most szeretnek!!!!!!IMÁDOM A 4v1et!!!!!!ez meg adja az ízét:(:(

All times are GMT +1. The time now is 06:30.