![]() |
Quote:
Sztem is jó 5let a top1-ről való lépés követelménye, de csak akkor ha a topköreit összeszedheti mondjuk a top1-5 helyek bármelyikén is. |
Quote:
Jajj szegény emberke, valamit tennie is kell ahhoz, hogy továbbjusson, jajj-jajj, sajnáljuk szegényt, nehogy véletlen játszania kelljen, elvégre nem arról szól a játék, hogy bárki is játsszon, hanem 1000 körönként csak meg kell nyomni a továbblépés gombot. Jajj szegény, jajj, jajj. (Majd szólj, ha már eleget sajnáltam az illetőt.) Jajj szegény, jajj, jajj......... |
Aúú, csak mnt-k sorozataval tud felmenni vki barmelyik csoport elejere, a 4. helyig tud fedezni, azutan pedig mit fog csinalni? Foldert fog kunyeralni, hogy feljebb mehessen, vagy üt lefele x körökre. (x>10)
Igy feljut talan top1 helyre. Az, hogy vannak csoportok ahol sztem megkozelithetetlen a csoport első helye, mert mondjuk az elso es masodik helyezett között 20-30 ezer pont van, az egy masik teny, de ezekbe nem fog fordulni. Az 1/A top1 csakugy erheto el, ha abba a klanba kerul, amelyik eppen az aktualis elso. szerintem! Az o segitsegukkel felfedez/üt a 4. helyig, es aztan az elotte levok visszabontanak. Bar lehet en latom rosszul. Mindenesetre, ott se "szabalyosan" tortenne a (9)-s ori top1 helyre kerulese. Szerintem amugysem a (9)-s orikkal kellene foglalkozni:) Bar en csak Tuvalurol tudom, hogy ennyi kek szama van, es szerintem nincs 10 embernel tobb, aki az elkovetkezendo 1 evbe eleri ezt a kek szam mennyiseget. (5)-ig kellene foglalkozni a kerdessel, mert ok talan tobben vannak, bar szerintem a jatekosok 90%-at erinto kerdes az a (2)-s es az egyszemelyisegegu orik kerdesenek a megvitatasa lenne. Amugy csak a minel nagyobb kek szamert fordul megegyszer a (7)-s? :) Mert szerintem a varazslo vagy a tolvaj szemelyiseg erdemben nem sokat segiti a jatekat...vagy tevedek? :) |
Quote:
Quote:
Azt hiszem, a kékek élmezőnye most így néz ki: 3490 2/B Tuvalu (9) 108931 63483 5/U Kajszibarack (7) 23399 3744 2/B Egér a sajton... (6) 70192 124883 2/B Atilla, a hun (6) 46873 147157 3/G Csát.falva (6) 53889 110422 3/G Britain (6) 50893 |
Egy verseny, ertem :)
Rohanni körbe és körbe :) En ellene vagyok a sok (ertelmetlen) szemelyiseg halmozasara. Fegya, Te erintett vagy a temaba, mi az amit kepes lennel teljesiteni a (6)-s oriddal mondjuk a B-ben szükséges lefordulashoz? Top10%? |
Quote:
Különben a B-ben akármilyen százalékos feltételt tudnék teljesíteni. Az A-ban viszont csak jó klánban tudnám a százalékos feltételeket teljesíteni. Egyébként nemcsak a verseny miatt szaladgálok körbe. Még Kacsa vezetett, amikor úgy döntöttem, hogy elég az 1A-ból, hisz Kacsa azt a klánt veri le, amelyiket akarja, én meg annyit és úgy nem akarok játszani, hogy felvegyem vele a versenyt. Ezért azt a célt választottam magamnak, hogy elérem a kék 9-t. (pontosabban minél nagyobb kék számot érjek el, mert akkor még malusza volt a kékeknek) |
Quote:
Gondold végig azt is, hogy a netes játékok egyre jobban elterjednek, de nem az olyan tipusúak mint a Hódító, hanem az olyanok, mint a WOW, vagy mint lesz nemsokára (Magyarok által fejlesztett és már most bombasikernek tartott!) Warhammer Fantasy online, amely az egyik legrégibb és világszerte legnépszerűbb táblás fantasy stratégia gépre vitele és ezekben a játékokban nem kell 5 év küzdelem ahhoz, hogy "hasonló magasságokat" elérj... tehát szerintem aki 5 év alatt tudja teljesíteni a már most is meglévő kritériumokat és 5 éven át kitart a Hódító mellett arra: 1. Nem lehet azt mondani, hogy eddig nem játszott... 2. Nem szabad büntetésként kiróni olyasmit ami értelmetlenül nehezíti a játékot, miközben a "jutalom" nincs összhangban a nehézséggel. 3. Rákényszeríteni arra, hogy mf legyen (már leírtam fentebb, hogy miért nem megy az szöviben, ha mindig csak a top1-ről tud fordulni) |
Quote:
Tamagocsi gombnyomogatás vs játék |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:47. |