Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Bea Baba 12-25-2006 21:58

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 60212)
Stratégiában az Emperor battle for Dune a nyerő, autósban meg Need for Speed Most Wanted. Mással nem játszottam sok időt az utóbbi egy évben. Van olyan közületek, aki a World of Warcraftot játsza?

Próbálkozom, de inkább csak unalom űzés, a hód a fő:D jelenleg 1 Elf Rouge al nyavajgok 1 RP/PVP szerveren:D

tdomo 12-25-2006 21:59

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 60223)
Próbálkozom, de inkább csak unalom űzés, a hód a fő:D jelenleg 1 Elf Rouge al nyavajgok 1 RP/PVP szerveren:D

Ennyire nem vagyok otthon a témában, csak sokfelől hallottam, hogy jó. De kicsit az az érzésem, hogy elveszi az ember idejét rendesen. :eek:

Ati 12-25-2006 22:02

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 60225)
Ennyire nem vagyok otthon a témában, csak sokfelől hallottam, hogy jó. De kicsit az az érzésem, hogy elveszi az ember idejét rendesen. :eek:

Mint bármi, amit rendesen csinálsz... Én mud-oztam régen nagyon sokat, túl sokat, túlontúl sokat... :D Az még Hód előtt volt... :)

tdomo 12-25-2006 22:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 60227)
Mint bármi, amit rendesen csinálsz... Én mud-oztam régen nagyon sokat, túl sokat, túlontúl sokat... :D Az még Hód előtt volt... :)

A Hódító azért jó, mert nem egyszerre foglalja le az idődet, ha nincs semmi esemény akkor óránként csak x percet, de nem az összeset.

Bea Baba 12-25-2006 22:10

Hát ha komoan jáccol, akkor allitólag még családrombolóbb mint a hód:D :D
Ha csak próbálkozni akarsz vele, ne fiyess rá elő, mert van a hivatalos oldalon asszem valami ingyenes próbaidő:) Amúgy nagyon érdekes, le tud naon kötni ha figyelsz mert nem hentelésről szól, nagyon élethű:) és ezt nemcsak grafikára értem, hanem a követelményekre is, egysyerü példa h mint ahogy azt illik ha 1 városba betévedsz követelmény h a lovad parkold le, és fegyvereid is add le, városban tilos a párbaj, egész hangulatos kis kocsmák vannak:D és ami számomra nagyon fontos h abszolút csapatjáték:cool:

tdomo 12-25-2006 22:13

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 60232)
Hát ha komoan jáccol, akkor allitólag még családrombolóbb mint a hód:D :D
Ha csak próbálkozni akarsz vele, ne fiyess rá elő, mert van a hivatalos oldalon asszem valami ingyenes próbaidő:) Amúgy nagyon érdekes, le tud naon kötni ha figyelsz mert nem hentelésről szól, nagyon élethű:) és ezt nemcsak grafikára értem, hanem a követelményekre is, egysyerü példa h mint ahogy azt illik ha 1 városba betévedsz követelmény h a lovad parkold le, és fegyvereid is add le, városban tilos a párbaj, egész hangulatos kis kocsmák vannak:D és ami számomra nagyon fontos h abszolút csapatjáték:cool:

Köszi, lehet most a két ünnep között kipróbálom. :)

Hmmm... Sati 12-25-2006 23:46

Én megvettem a Half Life 2 Epizod one-t de 3 nap alatt végig toltam.
Meg Diablo2 nyomom még...
De várom az Epizod 2 a half-ba.
:D

Milán™ 12-29-2006 12:59

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 60212)
Stratégiában az Emperor battle... ....Van olyan közületek, aki a World of Warcraftot játsza?

Jelentkezem!

level 30-as night elf warriorral nyomom:)

Milán™ 12-29-2006 13:01

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 60232)
Ha csak próbálkozni akarsz vele, ne fiyess rá elő, mert van a hivatalos oldalon asszem valami ingyenes próbaidő:)....

WoW-ot lehet teljesen ingyen is játszani addiig amíg akarsz:)

Hornet 12-29-2006 13:08

Sziasztok.

Nekem MAC-ra kéne játékoldal,ahonnan tudnék letölteni játékokat.

Ha tud valaki kérem irjon.

Köszi szép:)

Sziasztok.

ardo0823

All times are GMT +1. The time now is 22:35.