![]() |
Quote:
Jovobeli dolgorol beszeltunk, es nem megtortentekrol, es igy valobanNEM utitek egymast... itt is ertelmezesi hiba van csak nem reszemrol! Talan harmadszorra irom, hogy ELISMEREM AZ EDDIGI TELJESITMENYETEKET!!! Konyorgom... irjam le 100X??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Wanax:
Bocsánatot kérek h szinonímákat használtam, legközelebb nem teszem :D Jövőbelátó vagy? Ha ezt tudom, akkor máshogy állok a dolgokhoz és megkérlek arra h mesélj nekem mi fog történni velem pl jövő héten :D Bár mégsem, mert rossz volt a jövőbelátásod, ugyanis tuti h nem fogjuk egymást ütni :( Ha leírnád 100x az nagyon jól esne, igen :cool: |
Quote:
|
Quote:
Roni: kerlek had ne keljen azt is megkeresnem amikor Zoli kijelentette hogy nem is vagyok/vagyunk jo jatekosok es soha nem leszek/leszunk azok... :p Es azt is nagyon szivesen leirom 100x, es ha talalkozunk esetleg megint valamelyik talin elmondom eloszoban, hogy semilyen problemam nincs veletek!!! Nem artottatok es nem is fogtok mivel nem tervezem olyan magas szintre valo feljutast. (itt azonnal lehet tamadni hogy akkor meg miert szonoklok akkor itt) En csak azt hangoztatom ami zavar elviekben! |
Quote:
Amúgy, készítem épp az új kék fórumot, és így lassabban is megy :) |
Quote:
Zoli meg gyakran mond dolgokat, amiket pl csak heccelésből mond, illetve poénnak szán. De vmiért ált csak mi értjük a humorát :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:38. |