![]() |
Quote:
Te most direkt szórakozol?! |
Quote:
|
Quote:
Igen, az új rendszerből nagyobb távolságból is oda tudok ugrani egy klánhoz ütni, de a védő is tud ezután követni, míg ha amostani rendszer marad, akkor lebontok körváltás előtt és 1 körig legalább a leendő célpont mellett vagyok és (mivel én ugyibár hetek óta készülök a támadásra, ezért én fel is vagyok a támadásra készülve a védő meg nem, sőt ha éjjel csinálom jó eséjjel nem is lesznek bent), akkor ugyanúgy indítom a támadást, mint bármelyik 2 körös, csak ezután a többször leírtak alapján a védő semmit nem tud tenni, csak legfeljebb megpróbál előbb ő rám jönni (amni igen ritkán fordul elő)... Ráadásul azt se veszed figyelembe, hogy valószínű 8 körre lévő klánok esetében akkora az orik mérete, vagy a létszáma közötti különbség, hogy ezzel a 8 körre lévő klán nem visz semmit mégha be is üt, akkor sem. Quote:
Atis, miért nem akarod megérteni amit írok??? Az eddigi 2 másodperc az kör közben volt és azzal lehetett menni egyből szembe! AZ MESSZE NEM UGYANAZ MINT A TE ÖTLETED!!! De akkor leírom megint... Amikor még volt 1-2 másodperc, akkor így nézett ki egy 2 körre indított támadás... 1. A támadó körváltás előtt indított és lefokozott/bontott 2. A körváltás megindult 3. A védő távolba nézett és látta mi jön 4. 1-2 másodperc alatt ha ügyes volt még szó szerint szembe tudott menni a támadóval 5. lezajlott a körváltás teljesen, mindenki beállt oda, ahova a pontja alapján kerülnie kellett. 6. Ekkor mindkét fél seregei 1 körre voltak egymástól és vagy beütötték végül a másikat, vagy nem A 10 másodperces rendszerben: 1. A támadó körváltás előtt indít és lefokozo/bont 2. A körváltás megindul 3. Lezajlik a körváltás 4. Távolba les a védő és látja, hogy mennek rá 5. A védő is indít sereget a 10 másodpercen belül, mert most még biztosan 2 körre van az ellenfél. 6. Lezárul a pontlista rendezés is, mindenki a pontszámának megfelelő helyre kerül. 7. Az eredetileg támadó sereg 1 körre van, a védő seregei pedig 2 körre. Ebből remélem már megérted, hogy miért NEM ugyanaz a két dolog és miért nem jó a 10 másodperc. |
Quote:
|
Quote:
Én arról beszélek, amikor ki volt centizve a támadás, és a támadó nem vette észre, hogy mennek felé, mert nem tudta észrevenni időben. Szerintem egész eddig erről beszéltünk, és nem arról, hogy hogy lehet a lehető legrosszabb módon támadni. |
Quote:
Éppen azért, mert annak az esélye, hogy 1-2 másodperc alatt tudsz támadást indítani szemben, az kb 0,1%-vol... de ettől mégis megtörtént néha! Lásd Wandék vs Monróék... mi is csináltunk ilyet régebben klánszinten, sőt egyéniben a lentebbi szinteken volt már olyan, hogy így fogtunk ki támadást. Egyébként ha nem veszik észre a támadást, akkor semmilyen rendszerben nem tudnak visszamenni a támadóra... |
Sziasztok!
Látom jól elvagytok egymással:)) Nos, az a helyzet, hogy ezt nem úgy kellene kezelni, mint a 2-3 nagy klán ügyét, hanem inkább őket elfelejtve a kisebbekre kellene gondolni, mert ők vannak sokkal többen, mi csak a kivételek vagyunk az általánosságból. Szal a normális helyzet az, hogy a klánok nagy többsége 2-3 körre van egymástól. Tehát folyamatosan kell távolt nézniük, mert mind egyéniben, mind klánnal veszélyben lehetnek. Mivel folyamatosan egymás közelében vannak a klánok, így igencsak nehéz kiszúrni azt, mikor akar a másik klán támadni! Vagyis a klánok eleve NINCSENEK felkészülve arra hogy védekezniük kellene (nincsenek fullra telitéve íjjal), sem arra, hogy azonnal visszatámadjanak a megadott 10 mp-en belül ( nincsenek feltöltve lovasokkal). Magyarul a fele-fele arányban lehetnek kb. beállítva, vagy inkább védekezésre 60-40, 70-30 %. Azt hiszem itt van az, hogy 10 mp. alatt lehetetlen nézni egy távolt, beszedni az egységeket a piacról (mert nem elég ami bent van lovas), és elindulni ! Aki ezt megcsinálja, annak gratulálok!! Elérkeztünk oda, hogy esélytelen a védekező klán! Nemcsak, hogy esélytelen visszatámadni, mert nem elég a 10 mp., hanem még be is verik. Dupla öröm :) És a másik félnek nem kell semmit sem tennie ezért, csak egyszerűen elindította a seregeket, bontott egy keveset, és már várhatja is a sült galambot ! Hangsúlyozom, hogy ez az általános, és ebben kell gondolkodnunk, nem a nagy klánokban! Kötelező lett az 1/A-ban játszani, tehát mindenkinek fel kell jönnie, márpedig az orik 95%-a abba a sávba tartozik, ahol ez így történik, ahogy kifejtettem. Na és itt lehet elgondolkodni azon, hogy ezen hogyan segítsünk, és nem a nagy orik, klánok példáit kell felhozni!!! A legszimpatikusabbnak ( mert Atti a dinamikust elvetette) Arwyl megoldását találom, talán az áll a legközelebb a jóhoz, ha lehet így fogalmazni. Nála csak az ingyenesség hibádzik, mert ezt nem szabad ingyenessé tenni ! Szal én Arwyl ötletére szavazok :) Zou |
Monró "1 frissítés/3 kör"-ös ötéletével ha kombinálom az enyémet:
A vezérnek 3 körönként lehetősége legyen a SAJÁT klánja megváltoztatott értékét hozzáfrissíteni a csopi többi klánjáéhoz ezzel kölcsönös távváltoztatásokat eredményezve (szvsz továbbra is ingyen). Ennél jobbat még mindig nem olvastam, sőt ennek a hátrányáról sem esett szó senkinél. |
Quote:
|
Quote:
elég komoly hátránynak tartom, hogyha bárki kimegy támadni, akkor a a támadott klán úgy tud alá kerülni és utána támadni, hogy a támadónak esélye sincs alá bontani azaz a támadó mindenképp felülről megy, miközben őt (szinte) mindeképp alulról ütik. |
All times are GMT +1. The time now is 19:58. |