![]() |
Quote:
nem a saját kopásáról van szó.. azért ír tekit, hogy neked ne kelljen, cserébe te vállalod, hogy megveszed a piacról, így könyvtár helyett tarthatsz más épületet.. (durva tippre 3-400k teki kopik el, csak Aban naponta..) (az utolsó mondatoddal egyetértek :D) Quote:
|
Quote:
(A durva tippedről meg inkább nem is mondok semmit.) |
Quote:
És 200-n mindenkit átlop egy értelmesen felépített feles 5-6 körről, kezdj vele amit tudsz.. tehát ezért mindenki gnóm 5.en (kb). tehát ezért inkább tekit írnak. a felesek miatt van ilyen nagy számú tekiíró ^^ 5. szinten ha nem amatőr vagy akkor vagy tolis, vagy gnóm/óriás, vagy pedig elhúzol a rákba felfelé minél előbb. esetleg aki nagyon unatkozik lehet hogy zombi, de az eléggé komolytalan faj szerintem. ha át lehetne lopni a kkulcsot akkor a nem totál függő fanatikus játékosok (akik mondjuk nem 3 másodpercen belül tolják vissza piacra a tekit hajnal 3kor) szenvednék meg a dolgot, ez gondolom nem célja senkinek... mert ha átlopható a kulcs akkor csak csinálok egy felest és körönként rálopok egy gnómra és előbb utóbb leakasztok egy 200k darabos tekilopást.. nagy játékos lennék egyből tőle! nyertem gomb |
Quote:
A nyertem gomb most is létezik, fosztásnak hívják. Azzal is bármikor el lehet hozni a másik vagyonát, ha az hibázik, te meg ügyes vagy... A téma arról szólna, hogy az általad 'nyertem gomb'-nak nevezett jelenség ne csak a hadisok számára legyen elérhető. És én sem szeretném, hogy teljesen át tudja lopni a kulcsot. Nem a gnómokat és tekiírókat akarom tönkre tenni. Csupán a félelf fajnak szeretnék egy esélyt adni. |
Anélkül, hogy érdemen állást foglalnék az elhangzottakkal kapcsolatban, egyetlen megjegyzés:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bár nem engem kérdeztél |
Quote:
és nem is hiszem, hogy ez a válasz. te ugyanis azt írtad, hogy a feles vérszemet kapna, és úgy érezné, itt a kánaán, hogy vagyonokat szerezhet most. Ati meg azt írta, hogy a feles ettől kezdve nem vagyonért, hanem merő rosszindulatból, mások tönkretétele érdekében dolgozna. a kettő nem ugyanaz. |
a lényeg hogy a felessel nincs semmiféle probléma 5. szinten.
és a gnóm kulcsának átlopása pont 5. szinten hozná neki az új előnyt... tehát a problémát egyáltalán nem oldanánk meg, 4. szinttől ezután sem lenne félelf... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:01. |