Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Új személyiség lopások ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=430)

Ati 10-29-2009 10:53

Ez a téma átmozgatva ide, melegítsük kicsit fel.

vityu 10-29-2009 14:14

Éppen csaak belefutottam, de az elején láttam egy morálos javaslatot! :) Az aranyos, szerintem arról lehjetne beszélgetni. :)
Tehát a személyiség a morál valahány %-hoz húzását erősítené... Ez olyan 3-4. személyiségféle, előtte nem akkora nagy szám...

Tsobi 10-29-2009 15:06

Így visszaolvasva ebben a topicban annyi marhaság elhangzott,hogy nekem nem egyértelmű,hogy a nyitó hsz-t melegítsük fel vagy a benne valahol elhangzottakat?

Ati 10-29-2009 15:22

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 226870)
Így visszaolvasva ebben a topicban annyi marhaság elhangzott,hogy nekem nem egyértelmű,hogy a nyitó hsz-t melegítsük fel vagy a benne valahol elhangzottakat?

Nyitó hozzászólás. Ha útközben más is felmerült, akkor annak új téma kell.

richardka 10-29-2009 15:29

háát én elolvastam az első hozzászolást, majd elkezdtem a többit, de inkább abbahagytam, hál istennek Ati azt irtad hogy a nyitó a lényeg

na nekem az a baj hogy a tolisoknak adunk egy pofont, ezt nem bántanám

nehogymár csináljunk egy ujabb Oriást

Amugy engem anno 1 héten át loptak tekire, érdekes nem lett semmi baj, talán mert tultöttem magam és a sallang tekiket kidobtam:D csak a lakit hagytam benn.

nem szokásom a tolis lenni, azért hadd örüljön már a lelkem hogy lopott pár tekit mielőtt törlésig ütöm:D

de most viccen kivül, ez nem tetszik, sajnálnám a tolisokat

Remedy 10-29-2009 15:31

Ez igaz, igy is nehez a tolvaj orszagokkal jatszani, ha meg a penzszerzes lehetoseget is elvesszuk toluk, ki fognak halni, mint a full varis oriasok...

Szintelenebb lesz a hodito...

Von 10-29-2009 17:37

Quote:

Originally Posted by SiMON (Post 16856)
Erre tenném azt a javaslatot, hogy legyen egy új személyiség pl. egy Őrző megnevezéssel amivel körülbelül 60-65% os lopás védelemet lehetne elérni.

Ha ez a topic csak erről az első javaslatról szól, akkor egyáltalán nem támogatom. 60-65% brutálisan sok. Ha mondjuk 10-15%, arra azt mondanám, hogy talán elfér, de ezért vajon érdemes plusz személyiséget csinálni?

none 10-30-2009 16:59

akit zavar a teki lopás játsszon óriással vagy gnómmal..
ez a személyiség teljessen felesleges.. én legalábbis nem támogatnám:)

Dynosaur 10-30-2009 20:02

Quote:

Originally Posted by none (Post 227142)
akit zavar a teki lopás játsszon óriással vagy gnómmal..

ha lenne jogom, akkor most egyetértenék nonenal, meg a többiekkel, akik a toli országok ellehetetlenítéséről írtak.

akinek nem tetszik, hogy kilopják, az válasszon olyan fajt, ami véd ez ellen, vagy képezzen több tolvajt, hogy esetleg ne mindenki tudja kilopni, vagy rakja ki a tekiket piacra, amíg leszállnak róla... ne csináljunk a hódítóból tamagocsit...

viszont a morálnövelős nem lenne hülyeség... kevesebbet kéne naponta támadni hogy fenn maradjon a morál 100on, így elég lenne csak akkor támadni, ha "meg is éri"... :)

bubuman1 12-04-2009 21:16

Szerintem,meg a tolvaj és varázsló szemit kéne erősíteni.Mivel,ha valaki felessel,vagy emberrel,vagy elffel akar lopkodni,akkor biztos h. nagy részben a tudóst választják személyiségnek.
Mi lenne,ha a tolvaj és vari szeminek,az 1% plussz regenerálódás mellé adnánk 10%-ot a toliknak(tolvaj) és 10%-ot a variknak(varázsló).Külön értem,ki melyiket választja.
Mert 1 kicsit értelmetlen,(pl a tolvaj) h. az a faj aki tolvaj és ennek a mestere,nem tud ügyesebben lopni a vagy megvédeni az értékeit.És amúgy is mivel a többi tudományt feláldozza ez így lenne fair.

All times are GMT +1. The time now is 22:06.