![]() |
Ez a téma átmozgatva ide, melegítsük kicsit fel.
|
Éppen csaak belefutottam, de az elején láttam egy morálos javaslatot! :) Az aranyos, szerintem arról lehjetne beszélgetni. :)
Tehát a személyiség a morál valahány %-hoz húzását erősítené... Ez olyan 3-4. személyiségféle, előtte nem akkora nagy szám... |
Így visszaolvasva ebben a topicban annyi marhaság elhangzott,hogy nekem nem egyértelmű,hogy a nyitó hsz-t melegítsük fel vagy a benne valahol elhangzottakat?
|
Quote:
|
háát én elolvastam az első hozzászolást, majd elkezdtem a többit, de inkább abbahagytam, hál istennek Ati azt irtad hogy a nyitó a lényeg
na nekem az a baj hogy a tolisoknak adunk egy pofont, ezt nem bántanám nehogymár csináljunk egy ujabb Oriást Amugy engem anno 1 héten át loptak tekire, érdekes nem lett semmi baj, talán mert tultöttem magam és a sallang tekiket kidobtam:D csak a lakit hagytam benn. nem szokásom a tolis lenni, azért hadd örüljön már a lelkem hogy lopott pár tekit mielőtt törlésig ütöm:D de most viccen kivül, ez nem tetszik, sajnálnám a tolisokat |
Ez igaz, igy is nehez a tolvaj orszagokkal jatszani, ha meg a penzszerzes lehetoseget is elvesszuk toluk, ki fognak halni, mint a full varis oriasok...
Szintelenebb lesz a hodito... |
Quote:
|
akit zavar a teki lopás játsszon óriással vagy gnómmal..
ez a személyiség teljessen felesleges.. én legalábbis nem támogatnám:) |
Quote:
akinek nem tetszik, hogy kilopják, az válasszon olyan fajt, ami véd ez ellen, vagy képezzen több tolvajt, hogy esetleg ne mindenki tudja kilopni, vagy rakja ki a tekiket piacra, amíg leszállnak róla... ne csináljunk a hódítóból tamagocsit... viszont a morálnövelős nem lenne hülyeség... kevesebbet kéne naponta támadni hogy fenn maradjon a morál 100on, így elég lenne csak akkor támadni, ha "meg is éri"... :) |
Szerintem,meg a tolvaj és varázsló szemit kéne erősíteni.Mivel,ha valaki felessel,vagy emberrel,vagy elffel akar lopkodni,akkor biztos h. nagy részben a tudóst választják személyiségnek.
Mi lenne,ha a tolvaj és vari szeminek,az 1% plussz regenerálódás mellé adnánk 10%-ot a toliknak(tolvaj) és 10%-ot a variknak(varázsló).Külön értem,ki melyiket választja. Mert 1 kicsit értelmetlen,(pl a tolvaj) h. az a faj aki tolvaj és ennek a mestere,nem tud ügyesebben lopni a vagy megvédeni az értékeit.És amúgy is mivel a többi tudományt feláldozza ez így lenne fair. |
All times are GMT +1. The time now is 22:06. |