![]() |
Quote:
Ez nem a nagyon-nagyon könnyű kategória szerintem, hanem az optimális nehézségű. |
Ez egy nagyon érdekes felvetés, és hangos gondolkodás.
" tényleg szükség van bolygatni" ??? Én végsőkig kitartok az mellett, hogy fix heki oldaná meg a problémát. A többi mind agyon bonyolított számolás eredménye. Vagy minden marad így és kész. Részemről ez is elfogadható. |
Quote:
|
Mi értelme 2x átmenni könnyen az A-n, ha 1x át lehet nehezebben?
Nem mindegy, hogy 1x töltök el 2 évet valahol, vagy 2x 1-et? |
Quote:
(Nem, nincs konkrét elképzelésem még arról, hogy mi legyen a könnyített fordulás (ahogy még arról se vagyok meggyőzve, hogy tényleg kell ilyen), csak a hirtelen szembetűnő hátrányokat írtam le.) |
Quote:
|
És azt szerintem ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a személyiségek azért szaporodnak, mert B-ből fordulgatnak.
Akinek van 5-6-7-8-9-10 szeme, az nem megy fel A-ban többtízezer hektárra, majd fordul le. Az betesz egy orit A-ban 10k hekire, aztán fordulgat B-ből. Én is ezt csinálnám, nincs ebben semmi kivetnivaló. Viszont nem hiszem, hogy vonzób lenne számomra az, hogy egy fél személyiségért lefordulhatok A-ból. Aztán mehetek fel újra, majd fordulhatok le megint, hogy megkapjam a második fél személyiséget... Ez nagyon nem vonzó. |
Quote:
Nem a "mi értelme van?" kérdés miatt, mert az szerintem nyilvánvaló: az egyik esetben ülsz egyhelyben, és nem csinálsz semmit, a másik esetben pedig aktívan játszol, és jólérzed magad. Hanem az "1x2, vagy 2x1" összehasonlítás miatt. Nem szabad ugyanis, hogy ez az arány lényegesen változzon. |
Quote:
|
Quote:
De legalább most már vagyunk minimum 3-an, akiknek ez tűnik a legszimpatikusabbnak. :) |
All times are GMT +1. The time now is 13:35. |