![]() |
Quote:
amugy meg senki nem mondta hogy istencsászár lennék ugyanolyan játékos vagyok mint bárki más csak leirtam a véleményem ha ez neked nem tetszik akkor igy jártál |
Quote:
A 'megbeszélés' mifelénk nem arról szól, hogy "Én eztet montam, ha nem teccik így jártál!". De mivel ez már teljesen OFF, és csak trollkodással egybekötött veszekedés, kiszálltam a témából. Lubickolj újabb dicső győzelmedben. Sztár vagy. |
A személyeskedések után esetleg a témához visszatérve...
|
Quote:
|
A tolvaj nem tud lopni ma semmit vs de igen, rengeteget, csak jól kell csinálni vitához csak annyit, hogy azért vannak itt bőven nagyon jó játékosok, akiknek a játék minden fortélya a kisujjukban van.
És ha fordulás után nem várja őket társ sok ezer milliárddal, hanem össze kell szedni a pénzt milyen fajt választ? Na milyen fajt? Tolist? Fenéket. Tekiíró gnómot. Vajon miért? |
Quote:
Tehát amíg a hadis tud reagálni hadilag a hadi zargatásokra és a pénze biztonságban van a bankban, addig a toli ki van szolgáltatva hadi téren. Erre próbáltam rávilágítani, bocs, ha rosszul fogalmaztam, hogy a hadinak van védettsége a sereg miatt hadi téren, és moderált védettsége haszonszerző tolvajakciók ellen a bankok és a javak piacontartása miatt. Ez alatt a tolis hadi úton teljesen ki van szolgáltatva. Ha lenne hadilag ugyanúgy egy moderált védettsége, mint a hadisnak, egy szót sem szólnék, hogy tudjon többet lopni, vagy átlopni a bankon, stb.:) |
Quote:
|
Quote:
Ezért javaslom azt, hogy csak a félelf legyen képes átlopni a bankokon, méghozzá úgy, hogy ellene legfeljebb 10 bank számít, több nem. (Akár egy olyan hátránnyal, hogy neki is csak 10 bankja számít pénzlopás ellen) Tud is lopni, de nem mindent, jó is a tolisoknak, de csak a félelf tolisoknak. |
Quote:
Plusz tudtommal itt a nagyobb hektaras ugyanannyi bank felvetesrol van szo tudtommal (persze az mar nincs a kepben, hogy akkor nyilvan nonie kellene a max penznek is, hiszen akkor az miert nem no?) - nem pedig a tolvajok random felistenekke tetelerol. |
És mi lenne, ha a bank felszámolna körönként és bankonként némi összeget, amiért vigyáz a pénzedre? Ha %-os, akkor nagy pénz, sok bank kombináció elég ráfizetéses lehet, ergo másban is tartja a pénzt, ami már könnyebben lopható.
A kereskedő bankjai meg effektive ingyen dolgoznának. |
All times are GMT +1. The time now is 16:46. |