Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hazban el nem fero lakosok szabin (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3990)

Ati 01-15-2010 08:39

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 236828)
nemtudom de nekem még mindig az a javaslat tunik mindkét problémára megoldásnak hogy menjenek el de csak 100% ig

Mivel ez biztosan nem lesz, ezért ezen túl kellene lassan lépni. Még mennyi ideig beszéljünk egy olyan lehetőségről, amire már rég mondtam, hogy nem lesz?

siQ 01-15-2010 08:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 236843)
Mivel ez biztosan nem lesz, ezért ezen túl kellene lassan lépni. Még mennyi ideig beszéljünk egy olyan lehetőségről, amire már rég mondtam, hogy nem lesz?

Miért ne irhatná le a véleményét. Ha végigolvastad amit irt, akkor ugyis láthatod melyik elképzelés támogatja: Vagy ne változtassunk semmit, vagy mindkét fél érdekeit tartsuk szem előtt. Valami ilyesmi volt benne.

Serg 01-15-2010 10:20

A húszas szorzót támogatnám mert az jó a kékeknek és jó az elfokozások ellen is.Gondolom lehetne egy kísérleti időszak mi előtt véglegesítjük ,de ezt majd megmondja az illetékes.

Gabro 01-15-2010 10:52

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 236855)
A húszas szorzót támogatnám mert az jó a kékeknek és jó az elfokozások ellen is.Gondolom lehetne egy kísérleti időszak mi előtt véglegesítjük ,de ezt majd megmondja az illetékes.

Az elfokozások ellen 20-as szorzó?

Serg 01-15-2010 11:40

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 236861)
Az elfokozások ellen 20-as szorzó?

Igen a mostani 70-es helyett (A 20-as szorzó 30k hekin ez kb 60.000 pont pluszt jelent a mostani 70-es 360k pontjával szemben)

Remedy 01-15-2010 12:13

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 236855)

Mar mondtam, hogy az keves, kiserni (epp) nem lehetne vele.

De ennek szinten semmi koze ehhez a topichoz, nyiss neki ujat, vagy ird bele Eszak mar megnyitott topicjaba.

Totya&Törpe 01-15-2010 14:18

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 236824)
mi az hogy nem igazán szól hozzá?...elmondtam a véleményünket...:P és meglátásainkat..

tisztelet a kivételnek :)
de ha pontoknál megnézem akkor azért elég sok embert érintene a dolog akik nem iagzán szólnak hozzá...

Totya&Törpe 01-15-2010 14:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 236827)
Nekem lassan 7esem lesz. Akkor par honap mulva ujra beszeljuk az egeszet? :)

nem nyilván ..ha probléma nem dughatjuk a fejünket a homokba:)
vmi kompromisszumot kell találnunk ;)

-Ricsi- 01-15-2010 15:30

Én most is az első hsz mellé teszem a voksomat.
A logika ezt diktálja, az már más kérdés, hogy kezdetkor elfelejtődött belekerülni és sokan erre (is) építettek stratégiát.
Építsenek másra, ennyi :)
Ati, említetted, hogy készen van a modul.
Sztem építsd is be.

Serg 01-15-2010 20:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 236873)
Mar mondtam, hogy az keves, kiserni (epp) nem lehetne vele.

De ennek szinten semmi koze ehhez a topichoz, nyiss neki ujat, vagy ird bele Eszak mar megnyitott topicjaba.

Nagyon sok játékos játszik fokozás nélkül és pont a huszas szorzó ad lehetőséget a kisérésre és mivel a kettő szorosan kapcsolódik ne mond már meg nekem hova írjak légyszi!Köszönöm.
Persze tudom hogy bár a kékek problémáját megoldja a 20 as szorzó,de mellette megszünteti az elfokozás lehetőségét is nyilván ez sokaknak nem tetszik...

All times are GMT +1. The time now is 08:16.