Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3987)

Pool 01-27-2010 22:15

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 238774)
Az áthelyezés szimpla bénaság eredménye. Megkért a "hű csatlós" ahogy fogalmaztad, hogy tegyem ki a piacra a cuccait, kitettem, de összekevertem az ő és az én országom, és véletlen tőle nyitottam kaput, ami már akciónak minősül. Elrontottam, megbüntettek...megérdemeltem. A "hű csatlóst" pedig visszahelyezték, mert ártatlan volt. Jogos itélet született teljesen amivel egyet értek.

Tényleg lehet másnak az orijából piacolni? :eek:

Ati, ezt most komoly?
Ezért kelek én fel éjjelente? :mad:

-Ricsi- 01-27-2010 22:18

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 238778)

Ati, ezt most komoly?

Áhhá! Akkor most már mi is tudjuk, hogy te is szoktál aludni. :D

Hex 01-27-2010 22:24

Quote:

Ati, ezt most komoly?

x-ben egyszer 5 perc kellett volna kv-éig és feltörtünk volna egy gnómot, aki utólag kiderült, épp a balatonon süttette a hasát és a szövijei rakták szabira és akkor kérdeztem Atit és mondta, hgoy nem szabálytalan

Tsobi 01-27-2010 22:27

Quote:

Ati, ezt most komoly?

Piacolni, építeni, képezni lehet, de mindennemű támadó akció átrakással jár..
szomorú, de ez van..

vityu 01-27-2010 23:52

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 238774)
Amúgy sajnos tudom mi fáj...fáj, hogy alattad vagyok, és el fogok fokozni és semmit se fogtok rajtam leütni, és meg végigmegyek mind3-ótokon. Ez fáj, ezért akarsz minél előbb valami megoldást az elfokozás ellen. Sajnos már lecsúsztál róla.

Tudod mióta várom már, hogy gyere? Mindegy mi lesz a vége, egy biztos, ha felém, vagy igen alám kerülsz, akkor fogok tudni rendesen, a klánért termelni! :)

Azért ne hidd azt, hogy te csak nyerhetsz. Az ellenfél lebecsülése a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz! :)

Az elfokozás ellen csak azért harcolok, mert mindennemű logikának ellentmond az, hogy pusztán lakossággal védeni lehet mondjuk egy ork ugyanolyan mennyiségű lovasát. Ez azért szerintem kicsit más.

Gyere, támadj, és majd amikor véget ér, akkor elmeséljük a másiknak, hogy ki hol, mit szúrt el! :) (ha azt akarod, hogy teljes bedobással harcoljak, akkor ha lehet a vizsgaidőszak után! Most ez kicsit fontosabb.)

Én még "csak" 2 éve vagyok A-ban, de annyit megtudtam, azzal, ha menekülök valaki elől, még jobb nem leszek. Akkor fejlődök, ha harcokkal tapasztalom ki a hibáimat, és a következőben ezt korrigálhatom. Ezzel szerintem elmondtam azt, hogy sem most, sem a jövőben nem szándékozom menekülni sem előled, sem mások elől, hacsak nem kilátástalan a helyzetem, és ezzel próbálom meg egyszerűbbé tenni.

Erre már most van példa, simán felfedezhettem volna a felettem lévő 2 klántag közé, lényegesen nagyobb védelmet élvezve, de én abban bízom, hogy majd te hozod azt a mennyiségű földet, amivel oda kerülhetek! :) Ha nem így lesz, akkor tanulok belőle! :)

Kutyuleee 01-28-2010 01:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 238758)
Engem tegnap éjszaka behiénáztak biztos valaki infót adott ki meg belépett az országomba és onnan látta hogy kint van a sereg meg hogy mekkora sereggel fér be :D :D:D:D

Amellett,hogy paranoiás vagy, még feledékeny is... Hát nem te mondtad nekem msn-en???:D:D:D nem mondtad,hogy titok és nem mondhatom el senkinek,hogy támadtál:p:p:p

Pool 01-28-2010 06:24

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 238782)
Piacolni, építeni, képezni lehet, de mindennemű támadó akció átrakással jár..
szomorú, de ez van..

én azé sose kockáztatnám ezt meg...

Dragi 01-28-2010 06:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 238800)
Amellett,hogy paranoiás vagy, még feledékeny is... Hát nem te mondtad nekem msn-en???:D:D:D nem mondtad,hogy titok és nem mondhatom el senkinek,hogy támadtál:p:p:p

Affrancba tényleg :DDD mostmár mindegy :D

richardka 01-28-2010 09:00

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 238728)

Nem voltatok rákényszerítve, hogy addig üssetek, ameddig el nem fogy a tartalékotok, nem voltatok rákényszerítve, hogy feljöjjenek egyes országaitok a mieink mellé, nem voltatok rákényszerítve, hogy ütés után elfedezzétek a kedvezményest, megállhattatok volna előbb is.

Egyáltalán nem voltatok rákényszerítve arra, hogy egy olyan klánnal bocsátkozzatok harcba, akiknek sokkal több pénzük van.
Fel lett ajánlva idejében az MNT, mert nem akartunk harcolni veletek, de az a sejtésem, hogy a sikeres ütések okozta önbizalom miatt nem voltatok elég óvatosak.

Simán elkerülhettétek volna, hogy hátrányos helyzetből kezdjétek a harcot.

hmm kihúztam a lényeget. régen volt igaz, de 3 oritok is úgy tudod felmenni hogy belépet a pékekbe, addig mindig visszapasziroztuk őket, igaz akkor még másik klánba voltak:D
Pedig rendesen fokoztak , hmm akkor élveztem csak az 1A-t. ki kellett találni hogy éppen mit csinálnak. Aztán morgolódtam hogy egye meg a fene a pékeket, minden játszópajtásunkat beveszik:D Mondjuk a 3 orinak ez volt a legjobb védelem, mert fel nem mentek volna az biztos

csak hogy a tényeknél maradjunk.
Amúgy meg nem mindegy hogy 1 évvel 1 hónappal, vagy 1 héttel ezelőtt mi történt?? ez egy játék

egy a lényeg bebetonozott klán nincs:D ergo mindig zajlik az élet. sértegetni meg nem kell senkit se

Remedy 01-28-2010 09:02

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 238825)

egy a lényeg bebetonozott klán nincs:D

De van. Nem is egy...

All times are GMT +1. The time now is 03:44.