Quote:
Originally Posted by Iron
(Post 238774)
Amúgy sajnos tudom mi fáj...fáj, hogy alattad vagyok, és el fogok fokozni és semmit se fogtok rajtam leütni, és meg végigmegyek mind3-ótokon. Ez fáj, ezért akarsz minél előbb valami megoldást az elfokozás ellen. Sajnos már lecsúsztál róla.
|
Tudod mióta várom már, hogy gyere? Mindegy mi lesz a vége, egy biztos, ha felém, vagy igen alám kerülsz, akkor fogok tudni rendesen, a klánért termelni! :)
Azért ne hidd azt, hogy te csak nyerhetsz. Az ellenfél lebecsülése a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz! :)
Az elfokozás ellen csak azért harcolok, mert mindennemű logikának ellentmond az, hogy pusztán lakossággal védeni lehet mondjuk egy ork ugyanolyan mennyiségű lovasát. Ez azért szerintem kicsit más.
Gyere, támadj, és majd amikor véget ér, akkor elmeséljük a másiknak, hogy ki hol, mit szúrt el! :) (ha azt akarod, hogy teljes bedobással harcoljak, akkor ha lehet a vizsgaidőszak után! Most ez kicsit fontosabb.)
Én még "csak" 2 éve vagyok A-ban, de annyit megtudtam, azzal, ha menekülök valaki elől, még jobb nem leszek. Akkor fejlődök, ha harcokkal tapasztalom ki a hibáimat, és a következőben ezt korrigálhatom. Ezzel szerintem elmondtam azt, hogy sem most, sem a jövőben nem szándékozom menekülni sem előled, sem mások elől, hacsak nem kilátástalan a helyzetem, és ezzel próbálom meg egyszerűbbé tenni.
Erre már most van példa, simán felfedezhettem volna a felettem lévő 2 klántag közé, lényegesen nagyobb védelmet élvezve, de én abban bízom, hogy majd te hozod azt a mennyiségű földet, amivel oda kerülhetek! :) Ha nem így lesz, akkor tanulok belőle! :)