![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azt írtam hogy szerintem nem lenne rossz ötvözni 2 ötletet |
Quote:
4 ori már 16-ot tud újrázni. Ennek így sok értelmét nem látom:) Eddig talán az volt a legjobb ötlet, hogy legyen megnövelve az újrázáshoz szükséges idő, tehát 500-1000-2000 kör. Minél többet akarunk újrázni annál több időt kell áldozni érte. És akkor így nem kell elvenni az újrákból, mert ha valakinek megér 1 évet, hogy újrázgatva gyarapítja a vagyonát, akkor csinálja:) |
Quote:
|
Quote:
Gondolom ezt te is be tudod látni, miért szükséges, ezért kérlek, gondolkozz egy kicsit azon, hogy a te speciális esetedet, illetve ezt a problémát mérlegelve, milyen számodra elfogadható megoldási módozat létezhet (ha van ilyen). |
Quote:
Van 30 akárhány újrád, akkor miért zavarna, ha nehezítve lenne? Csak nem elakarod használni mindet?:eek: Nekem is van jó pár, de mivel nem használom nem is zavarna, ha több kört kéne a második-harmadik-sokadik újrázáskor várnom:) Esetleg akkor lehet jó az ilyesfajta pénzhalmozás, ha valaki 1/A-ban szeretné lerugdosni a kiskirályokat. Na, de az már más téma. |
Quote:
16 újraindulási lehetőséged van. Nekem van bőven, de ha maradna 2, az is elég lenne...:) Én már A-ba nem hiszem, hogy lépek valaha is, máshol meg elég az, amim van. De a közelmúltból kiindulva, korlátokra szükség van. Az eltolt újrázási idő nekem is teccik... |
Quote:
Sztem A-ban (B-ben :D) nem elég a mérhetetlen (bár olyan nincs) pénz, ha nincs tudás... |
Quote:
Te is tudod, hogy a tudás pénz nélkül trágyát se ér. Itt vannak az elfokozások, amik 0 hekit szülnek A-ban. Szerintem nem tudás kérdése, hogy előkapsz x milla védőt, és nyomsz egy lefokozást. Ha neked ez a tudás, akkor tudj sokat "fokozni";) Viszont, ha már szóba került az A csopi, és a pénz, akkor mégse támogatom az újrázás korlátozását, mert egy nagyon jó lehetőség azoknak, akik elsők szeretnének lenni. A több éve pénzt tojó orikat másképp nem lehetne szerintem befogni, viszont pár újrával, és sok mrd lével már nekilehet vágni az 1/A-nak. |
All times are GMT +1. The time now is 12:45. |