![]() |
Na kezdem azt hinni hogy nálam se normális az ügyesség, nekem (Ildi1(79)) 34 köpennyel, ha leveszem 33. Amikor volt 2 köpenyem én is cserélgettem, de én csak az épet figyeltem, szóval, nekem ez addig fel sem tűnt amíg Dus nem szólt.
Én sem tanultam ügyességet és 17es szintű vagyok, nem tudom mennyinek kéne lennie... |
Quote:
Ha leveszed mindenkiről, akkro azonos szintem egyforma nekik? Ez jött le abból, amit mondtál. De tegyük hozzá, hogy irtó fáradt vagyok, szal... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(azt most lusta vagyok visszakeresni, hogy ha van alvilagod tanulva, jobban no-e az ugyesseg szintlepesenkent, de nekem pl van megtanulva.) Nekem pl 12-es szinten 28 az ugyessegem, ellenben sosem volt diszes kopenyem meg semmi ami bonuszt adott. Ellenben alvilagot megtanultam viszonylag hamar, hogy kest tudjak dobalni. :) |
Apró feature javaslat majd a jövőre vonatkozóan:
Jó lenne ha a chat ablak alján picike betűkkel ki lenne írva annyi hogy az utolsó üzenet időpontja: óó : pp Csak mert szerintem jó lenne látni amikor belépek és vannak ott üzenetek mennyire aktuálisak vagy nem. De fölösleges lenne minden üzenet időpontja ezért lenne jó csak az utolsót jelezni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bimm: támogatom az ötletedet nagyon :) |
All times are GMT +1. The time now is 07:54. |