![]() |
a remetetámadással problémák vannak...
visszamentem a már általam lesebzett remetéhez, és elkezdtem agyoncsapni. le is vertem, de a TP-t előbb kaptam meg, minthogy meghalt volna, ráadásul 2x is megkaptam a TP-t, aztán még lement egy csomó csatakör... :S és amikor meghalt, egyszer csak eltűnt. a végén már nem volt TP, meg semmi. Egyszerűen abbamaradt a csata, és eltünt a remete. |
Quote:
|
Beszorultam a kis tárnába, túl sokat léptem az utolsó obeliszklágtogatásom óta... :)
Ezennel akkor lefekszem aludni. :) Jóéjt, jó tesztelést! |
Quote:
|
Hajrá, vigyünk mérgezett kenyeret Gee-nek. Jó étvágyat :)
Az mennyire normális, hogy a banditák ahelyett, hogy megtámadnak, arrébb lépnek egy mezőt?? :) |
Quote:
|
Vissza kell térnem ehhez a témához sajna...
Kép: http://kepfeltoltes.hu/090518/kikoto...toltes.hu_.jpg Kikötöttem, de nem tűnt el a hajó, és nem látszódott a karakterem... Még mielőtt kérdeznéd, igen, megismételtem... Szerintem csak annyi, hogy kikötésnél még úgy érzékeli, hogy hajóba vagyok...De egy mezőn vagyok a hajón, a szárazföldön, tehát a hajónak el kéne tűnnie... |
Quote:
Folyó torkolatától oldalra 1-1 mezőn... |
Quote:
|
Ma...
Térképteszt. Mozgás a térképen egyedül, csapatban. Minél többen egyszerre (nem kell egy csapatban lenni, sőt, inkább különböző helyeken legyetek). Ma szinte semmi más nincs, mint ez. Tegnap lényeges módosítás volt ezzel kapcsolatban, ezért fontos, hogy ez minél jobban, és minél több karakterrel le legyen tesztelve. Közben persze lehet csinálni a küldetéseket, amik még esetleg kimaradtak. Az eddigi jelenségek javítása még NEM történt meg, ha újra találkoztok velük, és már volt róla szó, akkor az emiatt van. Köszi. |
All times are GMT +1. The time now is 05:55. |