Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   eRepublik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3465)

Pepa 08-22-2009 11:03

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 221978)
hmm én is követgetem itt az irományokat és ezerrel szurkolok eMagyarországnak is:D

Viszont erős gyanum van, hogy megfejtettem a rejtélyt,hogy igazi politikusaink mivel is foglalkoznak az ülés teremben a laptopjukon:) gyanus a hasonlóság a valósággal:)

Ikariamoznak, de erről már volt cikk.

Tsobi 08-22-2009 11:36

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 222005)

Poéngyilok by Pepus No. sok :D

szamóka 08-22-2009 14:43

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 222005)

Még mindig jobb, mint az a dán(?) parlamenti képviselő, akit egy szemfüles paparazzi épp egy heves Battlefield meccsen kapott le, miközben a frakciója az erőszakos játékok betiltása mellett szavazott...

Dus 08-26-2009 18:53

Kezdenek túl sokan lenni a Franciák... :o

Még az roszok is lehagytak minket. :o

Erről valaki valami info??

vityu 08-27-2009 14:33

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 222389)
Kezdenek túl sokan lenni a Franciák... :o

Még az roszok is lehagytak minket. :o

Erről valaki valami info??

Ezt nézegettem én is most, gyanítom, hogy az új területek elfoglalása lehet az oka, de nem tudom, sajnos jó pár napot itt is ki kellett hagynom a nyáron, így nem tudtam követni az eseményeket.:o

Von 09-08-2009 04:27

Kezd az eRepen is elharapózni az agyhalál sajnos...

Később kifejtem, ha addig nem tenné meg valaki esetleg. Bár a játékosok közül biztos sokan tudják mire gondolok, kíváncsi lennék, ki mit gondol Burgenlandról.

szamóka 09-08-2009 10:28

Quote:

Originally Posted by Von (Post 222989)
Kezd az eRepen is elharapózni az agyhalál sajnos...

Később kifejtem, ha addig nem tenné meg valaki esetleg. Bár a játékosok közül biztos sokan tudják mire gondolok, kíváncsi lennék, ki mit gondol Burgenlandról.

Engem spec a hányinger kerülgetett. Nem azért, mert visszakerült "jogos tulajdonosához" (nem játszóknak: osztrákok nemigen vannak a játékban, eAusztriát zömmel jenkik lakják), hanem amiatt, amit Kampec és sleppje művelt. (Nem játszóknak: Burgenland régóta magyar fennhatóság alatt volt, a PEACE GC elérkezettnek látta az időt, hogy visszaadjuk eAusztriának. A magyar kongresszus azonban leszavazta az elnök szerződéstervezetét, ezért a fent említett "úriember" magánakcióba kezdett. Még ez is elfogadható lett volna, hiszen a szövetség álláspontja az volt, hogy BL-t adjuk vissza. Kampecék azonban hamis hadügyi közlönyt adtak ki, majd az eredetit is megváltoztatták, majd külföldi pénzből tankoltak, ami finoman fogalmazva is ocsmány dolog volt. Ezen információk valóságtartalma nem biztos, hogy 100%, a médiából szedtem össze)

Dus 09-08-2009 13:32

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 222992)
Engem spec a hányinger kerülgetett. Nem azért, mert visszakerült "jogos tulajdonosához" (nem játszóknak: osztrákok nemigen vannak a játékban, eAusztriát zömmel jenkik lakják), hanem amiatt, amit Kampec és sleppje művelt. (Nem játszóknak: Burgenland régóta magyar fennhatóság alatt volt, a PEACE GC elérkezettnek látta az időt, hogy visszaadjuk eAusztriának. A magyar kongresszus azonban leszavazta az elnök szerződéstervezetét, ezért a fent említett "úriember" magánakcióba kezdett. Még ez is elfogadható lett volna, hiszen a szövetség álláspontja az volt, hogy BL-t adjuk vissza. Kampecék azonban hamis hadügyi közlönyt adtak ki, majd az eredetit is megváltoztatták, majd külföldi pénzből tankoltak, ami finoman fogalmazva is ocsmány dolog volt. Ezen információk valóságtartalma nem biztos, hogy 100%, a médiából szedtem össze)

Az biztos, hogy én olyat olvastam hadügyi közlönyben, hogy visszaadjuk, ezért azon az oldalon harcoltam. :(:(

szamóka 09-08-2009 19:41

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 223010)
Az biztos, hogy én olyat olvastam hadügyi közlönyben, hogy visszaadjuk, ezért azon az oldalon harcoltam. :(:(

Ezért volt gerinctelen dolog fake közlöny, sokan először ütnek, csak aztán böngészgetik a médiát. A kétkattosokról nem is beszélve. Utána persze nagy volt Kampecék szája, hogy a többség pirosat ütött, mert vissza akarták adni burgerkinget. (Shaok népi kezdeményezésén viszont mosolyogtam egy jót.)

szamóka 09-16-2009 15:23

http://kepfeltoltes.hu/090916/103712...toltes.hu_.jpg

All times are GMT +1. The time now is 15:47.