Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   1. TESZT: Indulási egyensúly (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3438)

Ati 04-16-2009 12:57

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208008)
Valóban nincsen... viszont a másik bevágott csata eléggé érdekesre sikeredett. Az hogyan lehetséges?

Mi a folytatás? Ha nincs vége a csatának, akkor nem tudzs elmenni onnan. Ha el tudtál, akkro valahogy vége kellett, hogy legyen.

Xeper 04-16-2009 13:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208010)
Mi a folytatás? Ha nincs vége a csatának, akkor nem tudzs elmenni onnan. Ha el tudtál, akkro valahogy vége kellett, hogy legyen.

Az volt a vége, amit írtam. Ezért furcsállom...
Tehát megtámadtam egy takarítót, erre macska lett... de a macsek halála után egy körig még csatáztam a takarítóval, ami feladhatta a küzdelmet, mert nem volt folytatás.

Ati 04-16-2009 13:07

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208012)
Az volt a vége, amit írtam. Ezért furcsállom...
Tehát megtámadtam egy takarítót, erre macska lett... de a macsek halála után egy körig még csatáztam a takarítóval, ami feladhatta a küzdelmet, mert nem volt folytatás.

Ez 2 csata, csak közben nem voltak törölve a hadi események. Először megtámadtál egy macskát, akivel végeztél is, majd megtámadtál egy takarítót, és ez olyan, mintha még csata közben lett volna, amikor a takarítót még nem győzted le.

Xeper 04-16-2009 13:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208013)
Ez 2 csata, csak közben nem voltak törölve a hadi események. Először megtámadtál egy macskát, akivel végeztél is, majd megtámadtál egy takarítót, és ez olyan, mintha még csata közben lett volna, amikor a takarítót még nem győzted le.

De nem volt folytatása... macskát pedig nem támadtam meg. Ott kezdődik, hogy kiírja a macska megtámadását, és ott van vége, hogy ütöttem egyet a takarítóra, ő pedig eltűnt a ködben. Vagy mi. Esetleg az lehet, hogy korábban visszagörgettem a logot, és csata kezdetekor nem áll a legfrissebre, hanem csak tolja az aktuális helyzetet az új események érkeztével? Mindenesetre a csata közben olyan volt, mintha a macskával hadakoztam volna -az életem is kb úgy fogyott.

Ati 04-16-2009 13:41

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208015)
Esetleg az lehet, hogy korábban visszagörgettem a logot, és csata kezdetekor nem áll a legfrissebre, hanem csak tolja az aktuális helyzetet az új események érkeztével?

Ha legörgeted, akkor "ott marad" helyileg a logban, és az új események csak lejjebb tolják a tetejét. De a legfrissebbhez fel kell menned a tetejére. Ha görgetted, akkor ez az oka valóban.

Ez "nem probléma", mert a gorgethetőség, illetve kiválaszthatóság csak most van bekapcsolva, hogy ki lehessen másolni, amúgy ez nem lesz, és mindig a tetején marad, a legfrissebb eseményeket mutatva.

csabi 04-16-2009 14:30

13. szinten egy harc:

Quote:

A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
Macska élettelenül esik a földre.
Megvágtad a macskát. 2 életerőt vesztett.
Kivéded Macska támadását.
Megrúgod a macskát. 3 életerőt sérült.
Kivéded Macska támadását.
Támadásba lendülsz. Célpontod: Macska
Aréna eddig ok, csak csapatban még nem tudtuk tesztelni. azon lehet h változtatni kellene, h orvul ne lehessen le arénázni vkit.. :) hanem ien kihívásosnak kellene lennie, amit el lehet fogadni, v elutasítani.

Dus 04-16-2009 14:38

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 208019)
13. szinten egy harc:

Aréna eddig ok, csak csapatban még nem tudtuk tesztelni. azon lehet h változtatni kellene, h orvul ne lehessen le arénázni vkit.. :) hanem ien kihívásosnak kellene lennie, amit el lehet fogadni, v elutasítani.

Csapat aréna is jó :)
Most pipáltuk ki...

Rider Of Rohan 04-16-2009 14:42

csapatban sikerült...8,9,10,vs11,11,11

vajon melyik csapat nyert?

és amint vége lett kis ép miatt egyből levadászta hex az egyetlen túlélő karim.szal a kihívásos rendszert támogatom..

[HTPA]GeeForce 04-16-2009 15:01

Ati, ezt csekkold le, hogy mi

[HTPA]GeeForce 04-16-2009 15:08

Egyéb érdekesség:

Harcoltam egy Takarítóval, MEGÖLTEM!!, és utána MEGHALTAM!!!....

Ez nem normális szerintem. :D

"
MEGHALTÁL!!
A csatáért 33 tapasztalati pontot és 4 aranyat kapsz.
Takarító élettelenül esik a földre.
"

Mérgezett volt a felmosóvize? Vagy miért haltam meg a semmitől?

Vagy ha én haltam meg előbb, ő mibe halt bele? :D

All times are GMT +1. The time now is 22:26.