![]() |
Hmm.. azon gondolkosztam, h egy nagyonronda karival mennyi pénzt lehetne keresni pl a bányákban! Ahodj Hofi monta eccer: "Annyira ronda, lemegy a bányába azt feljön a szén!":D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Naposat szépet a népeknek!
Szeretnék indítani egy MAGUS online gémt, a jelenleg folyó játék mellé. Úgyhogy akik szeretnének játszani kérem jelezzék felém! :) Pár dolog elöljáróban: Azok miatt akiknek nincs, meg a Nagy és Zöld Biblia, nem feltétlenül fog minden "előírásosan" történni, ez alatt azt értem, hogy harcban pl nem pontról pontra, lesz kiszámolva minden. Illetve a varázslatok köre bővül (ha valaki varázsolni szeretne, de pontosan nem olyant mint aminek a leírása is megvan, akkor a manapont levonások, hatás stb. a körülményektől függenek. A nagy kihagyások elkerülése érdekében, ha egy játékos mondjuk 3 napig nem tud írni, akkor a karaktere az előzetesen megadott irányelvei alpján halad a többiekkel. A karakterek kidolgozása természetesen a Nagy és Zöld alapján történik, de ha valaki olyan fajt/kasztot szeretne ami abban nem szerepel, megbeszéljük. Azért változtatnék az hivatalos szabályokon, hogy ojanok számára is játszható legyen a játék akik, csak a karakter megalkotásának idejére tudnak szerezni NZB-t (könyvtárakban 90%-ban van, vagy ismerősöknél) és, hogy kicsit gyorsítsuk a játékot. Tehát akinek kedve van jelentkezzék és Ynev tárt karokkal (meg csapdákkal, zizi orkokal és démonidézőkkel meg csatamágusokkal) várja! |
Quote:
|
Bevállalnám én is egy Darton-paplovaggal ha össze lehet egyeztetni a Morgena papnővel. Ha nem akkor egy toroni boszorkánymestert is bevállalok. Megkérdezem Öcsémet is, hogy akar-e jáccani, de szvsz vállalja ő is. (Aki nem tudta volna eddig Theros az öcsém :) )
|
szeretnék onlány kipróbálni kedvenc illúzionista kasztom:)
|
Hahó.
Mivel azt ígértem, ha indul új gém csatlakozok, így hát itten vagyok. Sajnos a fősuli is beindul jövő héttől, így továbbra is csak mint JK tudnék részt venni, a KM-kedés majd későbbre halasztódik. (szerencsére a hétvégi hagyományos szerepjáték elég jól fut mostanában.) Szó mi szó beszállnék. Egy öreg krad pappal lennék, aki elég sokat hallott, olvasott már így kellően nyitott mindenre, ami tudás. Őt nem zavarja, ha egy "letűnt" isten, "letűnt" papjával kell együtt utaznia, esetleg misztikus hatalomtudókkal, sőt :p |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:08. |