![]() |
Quote:
|
és visszatérve a témához...
|
Quote:
Csak egy kérdés kiszámoltad e ezeket az értékeket? mert ha ezeket így megkapná a hulla 1/A-ban az orkkal versenyezhetne, sőt... 25% laki bónusz-) 50 hely a barakkban ez még nem volna rossz így magában, de hozzá a 75% hadi bónusz háááát... 25% laki gondolom még a házak férőhelyét is növelné, volt róla szó hogy csak a barakkokét kéne növelni, tehát ha a házakat is növelnénk, akkor 19-20% ház kényelmesen elég lenne ha tart tornyot 70% barakknyi pacival simán mehetne ütni, míg egy ork aki tornyot tart 65-67% kb a hulla támadója megközelíti így az orkét, ilyen felállásban egy gyengébb védelmű 24-24% os elfet simán beverne, azért az már dúrva lenne hogy egy gnóm vagy törpe simán bukna A-ban egy ilyen elfnél s egy hulla meg ütné |
Quote:
70% paci lehet hogy erős hullaként, de alapból agyonütik, mert nincs védelem, és nem lát távolba, hogy jönnek-e, így seregcsere is kilőve, főleg akkor, ha kitámad...szanaszét szedik egy fél nap alatt, nem marad területe :) És még nem beszéltünk arról, hogy házgyújtás :) Én nem tartom ennyire elvetemültnek, de tény, hogy lehet még finomítani rajta (most kihagynám, mert már volt ötletem) |
Quote:
2. nem kötelező a hullának full sereggel kimennie, példanak írtam hogy ilyen felállásban egy gyengébb elfet lazán beüt, ---)vagyis ha beüt egy elfet, akkor egy gnómot meg egy törpét, illetve orkot szinte fele sereggel leföldel 3. olvasd végig a másik hszt-t, mert írja a gyújtás elleni rezisztet |
Quote:
2 => A topicban eddig elhangzott számolgatásokat vettem alapul..., gondoltam, ha ők ezeknél nagyobb értékekkel számoltak és a hulla még úgyis csak az elfet (full védő faj) és a törpicseket (éppenhogy) előzte meg támadással, védelme pedig még az orkétól is elmaradt..., akkor, ha én lejjebb veszek ezekből (bizony..., lejjebb vettem, nem "megtöbbszöröztem..., ez hogy jött ki neked???), akkor az csak kisebb lesz... (és még a törpe szintjét sem fogja elérni...) 3 => Most nincs sok kedvem hozzá..., de ki fogom számolni, hogy mekkora király lenne ezzel a hulla minden szinten. ;) :) Max. szombatra meglesz :D |
Quote:
5. szint 42 férőhely +15% támadó 4. szint 44, +30%támadó 3. szint 46, +45% támadó 2. szint 48, +60% támadó ahogy írtad hullának 65% barakk 10% toronyt néztem minden szintre, 55% barakkba fér ló, tábornok szemmel, 100as katmorál, mf óriással hasonlítottam, össze, 1/A.ban bárki lehet tf orival, de az alacsonyabb szinteken kevés embernek adatik meg hogy megengedjen magának egy tf orit, vagyis ott az átlag játékos a hullával szemben is hátrányban lenne. természetesen pacikkal számoltam, semmi tf ori, nem seregcserés. Óriásnak minden szintre 10% tornyos íjat mellé 45% barakkal számoltam.-) 35% barakkba fér ló. 100%-os katmorál, mf tudós felfele ütésekkel 5. szint 500 heki óriás: 9800ló, 195.549 a támadó hulla: 11.500 ló, 149.837 támadó (hm ez így nem is rossz):o 4. szint 1000 heki óriás: 19.600 ló, 391.099 a támadó hulla: 24.200 ló, 408.128 a támadó (hoppá, erősebb a hulla???):confused: 3. szint legyen 1000 heki megint óriás: 19.600 ló, 391.099 a támadó hulla: 25300 ló, 475.911 a támadó (azért ez már picit durva):rolleyes: 2. szint 2000heki óriás: 39200 ló, 782.198 hulla: 52800 ló, 1.095.955 elég érdekes a 3.-2. szint de a 4. is már:p nekem továbbra is az a véleményem hogy nem a támadóját kell emelni nagyon, hanem a védőjét, de ezt már a topikban régebben leírtam, a tizenx.-ik oldalon :D |
Hm..., esélyes lehet, hogy én néztem el valamit akkor... :D
Utánaszámolok a dolgoknak, aztán előállok egy új javaslattal :D Védekezésre szerintem azért nem kell annyi bónusz, mert egy hulla ne védő legyen, hanem támadjon. :P Meg ott a betegség is + a nagyobb férőhellyel nagyobb lenne a védelme is Érdekes faj ez a hulla. Bűzlik... :D |
Quote:
|
Quote:
Nincs védelem varija a hullának, -30% a több fajhoz képest, ha automatikus vérszomjat kap, akkor kapjon automatikusan 30% védelmet is, az is lehetne vérszomj az oriban levő seregeken férőhely növelés, 40,42,44,46,48, mert soknak tartom az 50et 1. szinten + ha támadják több sereggel akkor a betegség sokszorozódjon, hogy ne 5 sereggel földeljék be folyton, az 1. sereg 100%os betegséget kap, s a többi még 50%-50%al növelné a betegséget |
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |