![]() |
BeeLord ez is egész jó volt.:)
Kicsit szerelmes, kicsit szentimentális, kicsit szomorka, de nagyon érhető, átérezhatő.:) Vers is készült ide, de ez ezekre az oldalakra nem fog felkerülni...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Bonanza Banzai : Kezemet nyújtom
Nem igazán ide való, nem vers, hanem dalszöveg, gondolom sokaknak nem kell bemutatni.
Az aktuális kedvenc...:) Bonanza Banzai - Kezemet nyújtom Minden búcsúdalt megírtam már rég Nem hitted el Meglepi a szívem valami tiszta csendesség Bennem újra az idő énekel, ó Kezemet nyújtom, kérlek, ismerj fel Értsd meg, amit mondok, kérlek fogadj el Ha nálad lesz egy kérdés, nálam biztos lesz egy válasz Ha választanod kell, kérlek, engem válassz Meggyújtom majd újra a dalok mécsesét Ó, csak dallam és szó Felragyog egy percre, fenn, a magas ég Mint egy végtelen templom-hajó Kezemet nyújtom, kérlek, ismerj fel Értsd meg, amit mondok, kérlek fogadj el Ha nálad lesz egy kérdés, nálam biztos lesz egy válasz Ha választanod kell, kérlek, engem válassz Elér majd az öröm, ahogy elért már a baj Nincsen mitől félj Ha eltűnne a dalos akkor is megmarad a dal És segít, hogy boldogabban élj Kezemet nyújtom, kérlek, ismerj fel Értsd meg, amit mondok, kérlek fogadj el Ha nálam lesz egy kérdés, nálad biztos lesz egy válasz Ha választanod kell, kérlek, engem válassz |
Megint elküldöm a jónépet aldni.:D(Ez nem ér, hogy csak én irogatok ide:( )
Altató II. Sötét szobám mélyén, a semmit bámulom Napom minden percét, újra átgondolom Nézem a suhanó árnyakat, fenn a plafonon El, elmerengek egy-egy furcsa mozzanaton. A világ sötétül elöttem, ahogy szemem lecsukom Vagy tán éppen felragyog az én igazi "nappalom"? Cipőmet immáron az álmok földjén koptatom Itt minden kívánságom valóra válthatom. Aludj TE is világ, lépj ki az ébrenlét ködéből Álmodj hát világ, s ne szaladj az álmok bűvköréből. A nap úgyis RÁDvirrad, RÁDkacsint majd a messzi keletről. De most enged betakarni magad az alkonyat fellegétől. Jó éjszakát Atinak és Mindenkinek.:) |
Altatni már nagyon tudsz:D Írnék szívesen én is, de most nem jön az ihlet:( Viszont írhatnál valamikor egy tipikusan szomorú hangvételű, borús érzést kifejező, esetleg lemondó verset, azokat szeretem:)
|
Borúsabb hangvételüt most nem tudok és nem is akarok tudni.:) Most jó kedvem van, nem akarom, hogy másképp legyen, ja de, ha nagyon forszírozzuk, akár lehetne egy kicsit még ennél is jobb.:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:20. |