![]() |
Quote:
Számít, hogy ez milyen oprszágban történt?? Ha igen, Amerika?? Ha igen, akkor annak a birtokán volt a gyilkosság, aki ölt?? :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Lásd alul -- Nem. |
Tehát összegezve:
Van egy férfi egy álló vonaton, aki az ablakon keresztül egy megállóban meglát egy másik személy, akinél van egy tárgy. Előrébb megy a vonaton, és miután az a másik személy, fellszállt, megölti. A gyilkosság törvényes volt. A rendőrök elengedik. |
Quote:
|
Szerintem a targyat kellene kitalalni :)
Az a targy bizonyitotta be a masik szamara, hogy tudja ki ez az ember, vagy az arcarol ismerte fel? (ez ket kerdes, csak lusta vagyok) :D Fontos, mi az a targy? |
A gyilkos, céltudatosan ölte meg a másikat?? (azaz, már régebben tervezi, vagy esetlegmár régebben meg akarta ölni)??
Ez egy akció volt?? Direkt megvárta a kiérkező rendőröket?? Ha igen, akkor azért, mert tudta, hogy törvényesen cselekszik?? Miután letartóztatták, a helyszínen engedték el?? Ha nem, akkor a rendőrségen?? Kikérdezték a történtekről?? |
Quote:
|
Quote:
Az is biztosította. (Nem az arcáról!) Quote:
Nem tudom hogy érted :) Igen direkt megvárta. Igen azért. A rendőrségen engedték el, miután tisztázódott az ügy. Természetesen kikérdezték. |
Hogy lehet egy gyilkosság törvényes...
katona volt az illető? Akit megölt körözték? Konkrétan azért ment előre hogy megölje azt az embert? Amíg előre ment történt valami érdekes? A vonattal történt a gyilkosság előtt vagy után valami szokatlan? pl baleset vagy akármi Mielőtt meglátta azt a férfit az ablakon át, tudta hogy meg fog ölni valakit? És ha igen akkor tudta hogy őt fogja megölni? Ha másnál lett volna az a tárgy ami a meggyilkolt kezében volt, akkor is őt ölte volna meg? Az a bizonyos tárgy adott okot arra hogy gyilkoljon méghozzá jogosan? |
All times are GMT +1. The time now is 15:15. |