![]() |
Én ezt az egészet nem értem. Mellesleg.
A topic azért nyílt, mert a jksz topicot Ati bezárta, mikor elég sokan elég hangosan követeltük, hogy tegyen rendet X-ben. Ezekről az orikról volt szó elejétől kezdve (meg egypár másikról), ezeknek az áthelyezését követeltük mint a csalássorozat "kedvezményezettjeiét". Mi köze ennek ahhoz, hogy Serg elől 4 ori fellépett L-be, másik 4 meg anarchba került, és ezáltal ő lett az első. Arwyl, ugye nem gondolod komolyan, hogy a Serg elsősége kedvéért lettek ezek itt áthelyezve? |
Quote:
|
Quote:
Elmentem aludni mert már lehet nem azt olvasom amit a szemem lát. Határozatlan vagyok ez ügyben vagy mégsem? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem taglalnám módszert hogyan de nagyon egyszerű tele lenni adott esetben teljesen szabályosan... De ezt nem is mondtad,hogy nem szabályos volt.... De az már inkább zavart jelen esetben,hogy tudtad X ben mi fog várni és elindulsz nem kipróbált szövikkel törpeként.... Engem elgondolkodtatott mint A ból lefordult ori ráadásul nem is akármelyik klánból ami valahol még kötelez is csalódás volt végig nézni.... Esetleg rá is lehetett volna készülni 200 hekin.. |
Quote:
Ki az a négy aki fellépett miatta? Kiváncsivá tettél. |
Quote:
Félreértesz:) Nem miatta léptetek fel, hanem előle. Azaz elhagytátok az X-es pontlistát. |
Quote:
Igazad van nem ismertem a szövijeimet eléggé,de nem rossz srácok ők,csak nem akarták a tartalékaikat felélni egy háborúban.Amúgy meg könnyű beszélni,de sajnos akiket hívtam játszani az X be a nagyok közül egyéb elfoglaltságok miatt nem értek rá vagy másik 5 ös csopiban van volt orijuk.Amúgy meg hiába mondom el a történéseket ha már ki van készítve a bizonyítvány...Sajnálom ha csalódást okoztam valakinek,de én is emberből vagyok,van családom és van más dolgom is a hódon kivűl(így is túl sok időt töltök itt a gyerekeim vagy az alvásidőm rovására) |
Quote:
keversz valakivel, én sem miatta sem előle nem léptem sehova csak érdeklődtem hátha lemaradtam valamiről :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:55. |