Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Milyen büntetés jár a VIP országnak , ha nem megfelelő a hangnem- (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2385)

J.Ati 10-27-2007 02:02

Ati lehet adni akart ezzel még1 esélyt

Ati 10-27-2007 08:53

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 132023)
Ati lehet adni akart ezzel még1 esélyt

Szerintem már bőven sok esélyt kapott...

Ati 10-27-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 132020)
Ilyet egyébként tényleg ritkán látni,hisz emlékeim szerint a 'nemkívánatos játékosok' eddig mind törlésre kerültek. Furi ..

"A játékban azok a személyek, akikeket nemkívánatosnak minősítettünk, nem vehetnek részt: nem indíthatnak új országot, meglevő országaikba sem léphetnek be, és más országát sem használhatják."

Tsobi 10-27-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 132054)
"A játékban azok a személyek, akikeket nemkívánatosnak minősítettünk, nem vehetnek részt: nem indíthatnak új országot, meglevő országaikba sem léphetnek be, és más országát sem használhatják."

Tehát papíron ki van tiltva,egyébként olyan,mintha törölted volna :)

richardka 10-29-2007 08:04

én miért nem kapok anyázos leveleket?? komolyan már tiszta hiányérzetem van:)

ugy látszik amerre járok csak kulturált emberek vesznek körül:))

[HTPA]GeeForce 10-29-2007 08:12

Ma gonosz vagyok. Nem volt jó felkelni. Úgyhogy nem szídlak le. Legyen csak hiányérzeted. :D:D

Egyébkén az, hogy nem anyáznak le, nem biztos, hogy a kultúráltság jele. Több oka is lehet. 2 primitívségi, és 1 opcionális.

Vagy akkora tuskók vesznek körül, hogy nem tudnak olvasni, vagy akkora gyökerek, hogy nem tudnak írni, vagy VIP vagy, és az egész csoportot tiltólistára tetted, így nem tudnak privát üzenetet küldeni...

:D:D:D:D

richardka 10-29-2007 08:17

inkább kulturált emberek vesznek körül:)))
szeretném hinni

[HTPA]GeeForce 10-29-2007 08:30

Végülis egy analfabéta is lehet kultúrált. :D

Reni 10-29-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 132418)
én miért nem kapok anyázos leveleket?? komolyan már tiszta hiányérzetem van:)

ugy látszik amerre járok csak kulturált emberek vesznek körül:))

Érezd magad szerencsésnek, bezzeg én raklapszám kapok.

Pepa 10-29-2007 18:03

Engem egyetlen egyszer tiltottak ki zöld miatt. Angol V-be írt nekem egy emberke egy egysoros levelet, de olyan angollal, hogy abban nem volt helyes szó. Írtam neki magyarul, hogy annyira ne erőltesd a nyelvet ha nem megy, amire szintén angolul írt vissza, hogy Ő valójában angol. amikor másnap beléptem várt egy levél a supportól, hogy a hivatalos nyelv az angol, tartsan be. Azóta nem nagyon levelezek senkivel.

All times are GMT +1. The time now is 20:47.